Köldskador

Idag sattes Elvis igång igen. Eller han ska skrittas varannan dag nu i 1 v. Stella vilar ca 4 dagar till. Jag red ut med han & Smilla & Barris. Han var mer i luften än på marken. Shiit va laddad han va. Det känns att man sitter på en maffig D ponny valack  & ingen b ponny skrutt seriöst. Vi red över nån bro & förbi kossor i lösdrift. Jisses asså :O

Måste verkligen berömma Barre. Han har ALDRIG tittat på nåt. Han e så otrologt snäll ute asså. Han får vara led ponny till Elvis & då är dom lika gamla. Därför han & smilla passar så bra, han är tryggheten själv.

Har jag sat att jag e SJUKT svag för nelly….(MUMS)

Sjukt snygg & SJUKT cool & SJUKT bra. Älskar hans gamla låtar. Riktigt bra!

Nellie <3 Nelly

28 thoughts on “Köldskador

 1. Nellie, du har sjunkit i mina ögon faktiskt. Först trodde jag du var cool och inte var taskig. Fast allt ändrades när du, på Almins instagram kommenterade så fult. Tyck vad ni vill, jag skiter i det. Visst, du är as duktig på att rida, och det säger jag verkligen från hjärtat. Men jag tycker verkligen du borde ändra attityd.

  Det är som att bloggen mer går ut på nu att du ska skryta om hur mycket pengar du har.

  Nej, du tappar läsare på det, jag säger detta för att du ska kunna bli bättre i ditt bloggande. Jag tycker du är as grym som orkar med den pressen och bara är tolv år, men det betyder inte att man behöver skryta om hur rik man är.

  Jag hoppas du kan ändra nått, för just nu tycker jag man blir deprimerad över att gå in på bloggen när man än en gång hittar massa kläder, och än en gång på minns om att man inte har råd, för att man måste köpa viktigare saker för 500 kronor.

  MVH Tiffany

 2. Hihi! Barris är ju så OTROLIGT söt som en söt citron! 😀 Låten :3 Svag för Nelly med! Hon är SJUKT bra!!! Har en FULL spellista med bara hennes låtar på min mobil och spotify!

 3. Måste du vara så taskig på insta? Du skrev liksom loser till en tjej. Du skriver ju själv att dom har jätte dåligt självförtroende och är avundsjuka osv men måste du skriva det liksom personligt till dom. När du som har bra självförtroende skriver typ ”ryck upp dig själv från din egna dåliga självkänsla” Mår dom bättre då? NEJ!!! Fattar absolut hur arg du blir oc att många förväntar sig att du ska vara värsta ängeln och idolen som aldrig gör något fel. Tycker du är grymt stark i alla lägen men tycker nu med handen på hjärtat att du gick lite för långt. Det kanske inte är mina ”business” men jag bryr mig för jag gillar dig. Det är klart man inte vill att sin idol ska vara elak men du ska såklart få säga ifrånen måste du typ skriva loser.. Och en annan sak är att när du komenterar skriver du ju bara till dom som är taskiga! Du kanske ska koncentrera dig på dom bra grejorna. Btw när någon skriver något snällt och du för en gång skull skriver tillbaka så är det en kille som komenterat haha 😉 Nejmen hoppas du inte ignorerar detta vilket jag tror att du gör men aja…..

 4. hejhej, ville bara säga att jag tycker du är fett cool Nellie & så som en äkta vän ska va, tror jag! 😉 kramkram..<3

 5. Jag kan förstå att det var KALLT! Fy vilken kyla det har varit, mer än 20 minus hos oss.
  Får hoppas att allting går bra med igångsättningarna av båda hästarna! 🙂

 6. Hej nellie! Jag vet att du inte brukar svara på sånt här men snälla snälla snälla snälla snälla snälla säg hur man lägger ut youtubeklipp på sin blogg utan att det bara blir en länk!! Skulle va sjuuuukt tacksam om du svara! Gärna på min blogg eller till mailadressen 😀

 7. Men åh vad ni ska klaga på tösen. Tänk på att hon är som vilken 12-åring som helst.. Bara för hon har en stor blogg, betyder det väl inte att hon är värd all skit ni slänger på henne. herregud.. Och att hon kommentera hans och hennes instagram och sa si och så, tänk på vad ni själva säger till folk och gör istället, och hur ni kan förbättra era jäkla beteender, istället för att förklara för henne hur hon ska vara. Ni kan ju börja med att ge henne lite utrymmme och få vara som vi alla är/var, 12 år och glad på livet. Nellie, låt ingen ändra på dig! 🙂 Många kramar från en 16-åring som verkligen tycker du är GRYM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *