Hej alla mammor som läser min blogg :)

Kom på att det är massor av mammor som läser min blogg. Tja!

Jag heter Nellie och är 12 år gammal ( 13 nästa år ). Jag har förstått att ni läser min blogg & det gillar jag. Eller 😉

Jag är som vilken anann 12 åring som helst. SNurrig, glad, sur & allmänt tonårstrotsig. Packar ca 56 höpåsar , gör 3 läxor, sms:ar 200 sms, sitter ca 7 timmar framför datan, tränar 3 timmar & rider 7 dagar…ALLT detta på en vecka. Jag skrattar åt kommentarer & kokar över vissa. Gör outfit bilder i spegeln eller tvingar under våld min syrra att ta dom. Försöker att få mina bångstyriga ponnysar att stå stilla medans jag måååååste fota just det där as as¨snygga schabraket 😉 Busar runt lite me kompisar, killar & tjejer. Kramar mamma & pappa ca 20 gånger / vecka (ungerfär lika många vi bråkar 😉

Städar mitt rum varanna dag (utan betalning) Är uppvuxen med iphone, ipad & allt de där. Medan ni är vana vid datorer med grön text typ 😉 (SKOJJA)

Jag har massa tjejer som ser upp till mig för att jag är VANLIG. Jag ser upp till dom lika mycket för att dom är sådär coola & inte ser problem med allt. Att man vågar gilla nån & se upp till nån tycker jag är hatten av. Jag för söker lära alla i min åler att INTE diskutera andra på nätet & på olika skvallerbloggar osv. ALLTSÅ NÄTMOBBING.

Får jag göra vad jag vill med min blogg på en vecka, VAD JAG VILL. Är det att UTROTA NÄTMOBBNING.

Är ni vuxna me på den eller?

Jag har en kompis som blev mobbad av vuxna för hon red med löshår?? AV VUXNA?

Kan förstå att ni hade gått i taket om hon red utan hjälm eller väst, men LÖSHÅR??

Va ska löshåret göra liksom? Göra så att ponnyn stannar eller att hon rider så snabbt med det att klockan inte hinner klocka henne?

Vuxna ska lära oss barn att mobbning är fel & framförallt nätmobbing. Men just nu idag med oss nya generationen bloggare känns det som det är VI som får lära er? Är inte det knasigt då?

Vi som bloggar är samma som alla andra. Ja vi får mat & ja vi gör våra läxor. Ja vi klär oss i långkalsonger om det är kallt & JA vi badar i bikini på sommaren. Hade badpuffar tills jag kunde simma 😉

Vissa vuxna vill tro att vi är som Pippi Långstrump. Vi bor själva i ett rosa hus med en pappa på söderhavet. VI har bara Tommy & Annika, som kommer från den såååå perfekta familjen (som egentligen tycker pippi är knasig) Ni är prussiluskan, som säger ajja bajja till allt & ser problem i allt. Mobbare.

Ibland känns det som Tommy & Annika hade mer i huvudet är Prussiluskan 😉

Hatten av för unga som vågar ta för sig av världen, livet & ALLT det ger. Som har bra föräldrar bakom sig & ser utmaningar i det mesta. Som inte tar chansen att mobba andra på nätet . Vissa vuxna borde ta efter….

Hej jag är en prussiluska, jag mobbar barn på nätet. Jag e så duktig! 

 

60 thoughts on “Hej alla mammor som läser min blogg :)

 1. Hej nellie jag är en tjej som är 10år och jag har ridit i ungefär 1år och jag har redan lärt mig galopera och hoppa 55cm det gick kanska snabbt eller om du förstår och jag skulle jäte järna ha stella på foder men det är helt erat val jag vill inte stressa er eller något sånt men jag var på en tävling för ganska längesen det var en hoptävling då såg jag isabella och bleck trump tävlingen var på hålmens men som jag sa det är helt ert val om jag skulle få låna stella och kanse efter ett tag så kanse vi får köpa lilla stella för jag tror det kommer gå frammåt med mig och stella men det är helt erat val men mina föräldrar vet inget om stella ska säljas men jag och mina föräldrar pratar mycket om hästar och sådant och om jag inte får så kommenterar jag i något inläg om du är intresserat av mig så ring mitt r som är nr:0763238477 så om du är intresserad så ring mitt nr massa krammar alicia…OBS du kan inte maila för ag kom inte ihåg lösenordet…

 2. DU är tuff Nellie!
  Du är en 12 årig mogen tjej som står med BÅDA fötterna på jorden. Inte alls många 12 åringar som är lika mogna som dig(inte för att vara taskig mot dom andra)
  Jag är en 15årig tjej, du är min förebild för mig!!

  Really really love you Nellie!

  Och du har värkligen sant med texten du skrev 🙂

 3. Åh va bra skrivit! och allting är så jedrans sant. Du uttrycker dig på ett sett så att man verkligen förstår dig! precis som om man kan höra din röst i hjärna läsa upp det och hur du faktiskt säger det, och skrattar till lite då o då. Det är så jävla skönt att läsa din blogg, och alla dessa inlägg om vad du tycker & tänker, och verkligen hålla med dig och tänka ” wow, kunde inte sagt det bättre själv” .
  Du är bäst tjejen! många kramar 🙂

 4. Hmm…ja man brukar fylla 13 efter 12…smart…det är liksom lite så det funkar att man plussar på ett år varje år…men du kanske inte trodde att dina läsare skulle fatta det :/

 5. Nellie du ska bara veta att du har de bra. Du lever som i en dröm, även om du får massor att elaka kommentarer och sånt, så har du de ändå bra! Och de vet du nog redan 🙂 Men de är inte många som får uppleva de som du gör, du har massor av fans och de är jätte många tjejer, och säkert killar också, som ser upp till dej. Du är en förebild för många. Du är underbart fin också, världens finaste hår 😉 Du klär dej snyggt och din blogg är den absolut bästa! Men tänk att du verkligen har lyckats, du är ju faktiskt bara 12 år och du är redan så känd. Jag menar inte att ditt liv alltid är ”perfekt”, du tar massor av hat kommentarer och allt sånt onödigt som bara haters skriver! Du är stark och jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga om typ 10 år, tänk va roligt att läsa allt du går igenom. Jag ser upp till dej Nellie, du är grym och dina ponnys är så finaa 🙂 Jag började läsa din blogg när jag tittade på ponny akuten och har läst din blogg varje dag och ser alla fina bilder! Du är så sjukt grym Nellie, fortsätt som du gör och snälla sluta aldrig att blogga!! Kram på dej.<3

 6. Åherre vad sant, är så jävla trött på att vuxna bokstavligt talat mobbar, kränker och tittar ner på oss tonåringar/ungdomar. Visst, dom är äldre med mer erfarenhet osv men det betyder ju inte att dom vet bättre än oss vad som är rätt och fel. Åldern behöver inte alltid föra med sig visdom har vissa vuxna visat haha… Grejen är ju att det händer hela tiden, vi blir tillsagda och ajjabajja hit och dit men när VI säger till dom om något som faktiskt är fel så blir vi fnysta och skrattade åt. Sjukt bra text också. Och något som jag även tycker är grymt är att du alltid står för dina åsikter, har inte sätt ett enda inlägg eller text där du förnekar eller på något sätt försöker skugga ner att du har skrivit det här och det där. Tycker det är grymt att du inte har dubbelmoral på något sätt. Kanske inte talar för alla nu men vet iallafall att jag talar för mig.
  Kram fina Nellie <3

 7. Hej!! Jag är förälder och läser din blogg 🙂 har läst den flera år! Först läste jag den för att jag inte kund fatta vad dina föräldrar tänkte med när dom lät dig lägga ut pose-bilder osv när du precis började blogga 😉 nu läser jag den för att bloggen är grym!!!!! Du har mognat så otroligt mycket sista året och har uppnått och kommer att uppnå otroligt mycket! 🙂

  Satt och tänkte på detta inledda att din blogg är så otroligt stor att du borde utnyttja det ännu mer vissa tillfällen som tex nu när MUSIKHJÄLPEN ÄR I FULL GÅNG 🙂 dom skulle nog bli överlyckliga om du ville delta och det skulle helt klart dra myckt folk!!!!

  Ha det gott! 🙂

 8. Jag tror detta är första gången jag kommenterar din blogg, men kände att nu var det dags.
  Jag är en 19.årig tjej som följt din blogg några år.
  Jag måste erkänna att du inspirerar och motiverar mig, att följa sitt hjärta, vara stark men sårbar och framförallt behandla andra på ett schyst sätt.
  Jag ser upp till dig, du är en förebild i hur du är som person både mot människor och hästar, i din ridning, framförallt i hur du alltid är dig själv.
  Jag tycker det är coolt att jag i dagens samhälle kan som 19.åring se upp till och inspireras av en 12.årig tjej.
  Jag tror jag fastnat för din blogg just tack vare att du alltid är dig själv, du framställer dig inte som en tuff liten perfekt tjej, utan du visar att du också är sårbar, har fel och brister, bara är en helt vanlig tonårstjej.
  Det är underbart att få läsa en blogg där man får läsa om en helt vanlig människa, som stöter på samma problem och motgångar i livet som oss andra, du är en av väldigt få bloggare som gör det, du och Tyra Sjöstedt.

  Jag önskar dig ett stort lycka till i allt du gör och tar för dig i framtiden, jag hoppas jag får följa dig och din otroligt spännande resa i många år till, om inte här så i ridsporttidningarna och media, för jag tror att om du vill och kämpar så kommer du bli något stort som vi får höra om i många många år till.

  Många varma kramar från en inspirerad läsare!

 9. Såå sjukt grymt skrivet! Du har helt rätt i allt du skriver och det är såå sjukt hur vuxna människor kan bete sig. 🙂

  Kramar

 10. Fick mig ett gott skratt nu, även nån liten tår, det är väldigt bra skrivet!
  Jag önskar att fler kunde ställa sig mot mobbningen!
  Man förstår inte hur fega människor är, lätt att sitta bakom en skärm!

 11. Hejsan!
  Som du redan vet så läser jag också din blogg sedan några år tillbaka 😉
  Jag skriver själv lite på vår hemsida och måste säga att jag imponeras av att du hinner skriva så många inlägg som du faktiskt gör. Själv är jag glad om jag hinner ett par-tre i veckan 😮
  Att du dessutom tar hand om dina ponnysar så bra är också imponerande. Vi har EN och det räcker….
  Kram och fortsatt Lycka Till med Bloggen osv.
  //Tant C 😉

 12. omg jag ser upp till dig s sjuuukligt mycket !?! alllt fu skriver ven fast jag inte alltid hller med s r du s sjukt bra p att ta fram sikter. i detta inlgget s hller jag med till 1000000%. nellie du fr folk att tro p sig sjlva, klikaste Nrllie omg r s jvla imponerad shit

 13. kan ärligt säga att jag läser skvaller bloggar, eller ja en och av en enda anledning, att veta vad som händer i hästvärlden. Finns bättre inlägg, finns sämre men komenterar aldri om jag int gör det för att försvara nån eller för att hålla med om nån vettig komentar. Finns ggr. då jag komenterat inlägg om dig men bara för att jag int tycker att det är ok att folk kastar ut lögner o hatord om dig. Bara därför, är fegt att mobba o ännu fegare att göra det via nätet o gör vuxna det så e det värre än värst, ville bara säga det.

 14. Haha, Shit så bra skrivet, håller med dig. Du är riktigt grym nellie med dina kämpar inlägg. Du gör ett jättebra jobb. Jobba på och att inget sånt skit kommer i vägen för dig. Duktig du är som bara skakar av dig det så lätt, när du är 12 år. 😉 applåder och hatten av för dig! Styrkekramar till dig nellie <3 DU är stark och ingen annan kan säga nåt annat egentligen. De är bevisat. BRA!;)

 15. Nellie! Du skriver jätte bra men endå med humor! BIG LIKE!!! Tappade nästan hakan när jag läste det att hon blivit mobbad av vuxna för att hon hade löshår! Vadå får man inte rida med löshår elr? Jag vet inte riktigt… Men i allafall så har vuxna ibland väldigt dålig stil…

 16. Hej nellie du va ju me på pa för att du hadde svårt med lastning vi har väldigt svårt jag tyckeratt det kan bli mycke läskit när han stegrar o sånt o jag är för liten för pa har du något tips han springer till o med om kull mvh SAGA

 17. Asså du är 12… Du är inte en tonåring?
  Man blir en tonåring när man är tretTON!!
  FjorTON, femTON… Jag tycker du är en mogen och häftig person, men stör mig så grovt när du skriver att du är en tonåring?
  Eftersom du inte är en?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *