Tankar om framtiden..

Nu va dagen slut. Riktigt kul att kunna leverera ännu en tävling till er. Älskar att kunna erbjuda er massa kuligheter. Ska berätta en hemlis, Pappa ringt ett samtal till Skåne om en  intressant ponny. Pappa även pratat med Tobbe Larsson & nu är bollen i rullning med ny ponny. Jag har tatt ett jobbigt beslut att Stella ska säljas inom kort. När jag är redo.

Detta är ett otroligt känsligt ämne för mig & vill verkligen hitta RÄTT ryttare för Stella.

Tar det i lagom tempo, för att vänja mig vid tanken att inte stå som ägare till Stella, Sveriges finaste B ponny med ALL framtid framför sig.

Jag tror inte jag kan erbjuda Stella rätt förutsättningar när jag är så lång. Känner mig lagom på Elvis. Det känns surt, ritkigt surt. Nåt inom mig säger att jag ska satsa 110% detta året. Ta oss till SM & göra det som de sista. Vi är ju kvalade MSV & Stella är ju bara 10 år nästa år, alltså minst 10 år kvar på banan.

Åh jah ÄR förvirrad…

Efter att sett denna filmen kan jag bara inse att nästa tjej/kille sommer vara VÄRLDENS lyckligaste.

 

Allt har ett slut….tyvärr

75 thoughts on “Tankar om framtiden..

 1. Kul med ny ponny men tråkigt med Stella 🙁

  http://team-murka.com/gallery/d/2625-2/Peter_20Charles_20Murka_s_20Nevada_20VI_201-24-10_20c_20.jpg
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/06/25/article-0-0CBA6D6000000578-319_233x423.jpg
  http://team-murka.com/wp-content/gallery/Nevada/nev-in-barcelona.jpg
  http://team-murka.com/gallery/d/13189-1/Peter+Charles+Murka_s+Nevada+2-20-10++c+.jpg

  Titta på dessa bilderna, jag tycker hästen påminner om Elvis och Stella lite grann. Såg den på en tävling på TV och jag bara: SHIT Stellas okända storhäst-tvilling 😮

 2. Ni är så fina tsm!
  Förstår att det kommer bli sjukt jobbigt att lämna henne till en annan ryttare.
  men till slut kommer du nog hitta en lika bra ryttare till stella som du var !
  Hoppas det går bra! kram 🙂

 3. BARA en TANKE,kan ni inte gö så som det va när du hade bellman,att du äger stella men nån annan har henne nåt/några år!

 4. Även om det inte alltid är NellieStella i verkliga livet är och kommer det ALLTID vara de i mitt huvud.. Shit, förstår om du tycker de e tungt! Vill bara tipsa dig om att innan nån annan skriver kontrekt osv tycker jag de ska ha henne på prov först, min vän sålde sin ponny direkt och ångrade sig, men vad kunde hon göra, kontraktet var skriver och allt redan.. <3 Kramar från mig!

 5. Fäller faktiskt en tår till detta inlägg. Du är så himla stark Nelli. Du gör de som är bäst för Stella. Hoppas du hittar en perfekt ägare åt henne och jag ger dig all lycka till med Elvis, det ska bli ett nöje att få följa era framsteg här på bloggen…

  Kram <3

 6. Hej Nellie, bloggen är grym och du är en så sjukt mogen tjej! Undrar bara om du känner Sebbe Sedebrant? Vore super tacksam för svar på bloggen eller i en frågestund 🙂 Kram

 7. Hej Nellie,
  Först vill jag säga att personligen tycker jag du passar super bra med Stella och absolut inte är för stor. Men har du planer på att sälja tror jag att det är bäst att göra nu när allt får bra. ”Sista” oavsett om det är träning, tävling eller ett sista ridpass bli otroligt känsloladdat och sällan bli bra.
  Puss

 8. Såklart du är förvirrad, Stella är världens finaste ponny och ni har gått igenom 1000 saker tillsammans.
  Nellie NI är vackra tillsammans, ni är liksom Stella och Nellie.
  Inga andra.
  Det här fixar du, Stella är värd att få va på dom stora banorna och du är värd att få utväklas, utan Stella i fortsättningen..<33

 9. Fy. Tårarna började rinna ,för jag har också fått en massa minnen av stella. Hon är en så fin ponny. Hoppas nästa ryttare, är perfekt för Stella & att det blir en sjukt fin kombination. Vill att Stella ska ha det bra, vi läsare kommer sakna Stella sjukt, I alla fall jag.

 10. Gud så spännande med en ny ponny!! Wow. Men jobbigt med Stella förstås! 🙁 Det blir bra, Nellie!!

  Stor kram till dig!!

  /Ellen

 11. Det är jobbigt och tungt att sälja en del av sina hjärtan. Men jag tror du väljer helt rätt och skönt att du kan ta det
  i din egen takt. Sen är det bra att få en ny ponny, då kan man lägga tankar och energin på den.
  Allt ordnar sig 🙂 och hoppas Stella får en toppen hem 🙂
  Kram

 12. Hej nellie skulle bli sjukt glad om du kolla in min blogg jag beundrar verkligen dig så jag skrev en typ roman om dig haha nej men rätt lång text på min blogg lämna gärna en kommentar skulle göra min dag❤ love Matilda

 13. Det är jätte roligt att köpa ny ponny/häst men det värsta är att lämna den gammla ponnyn/hästen, man har så många minnen som är så fina men man kommer få ännu finare minnen med den nya ponnyn och du har rätt att nån annan lyckligt lottad tjej/kille kommer få världens finaste b-ponnyn<3
  Ps du är så stark så du kommer att välja rätt och man blir starkare av tårar och svagare av evig lycka<3;)

 14. assååååå, nej.. kan inte se stella utan dig… DU som hade tänkt rida SM med henne… ååå… jag vet allt har ett slut men inte nu… ett år till nellie du är bara 12 år ta redan på B-ponny tiden den får man inte tillbaks… MEN d är ju du som väljer..lyssna inte på mig :’)

 15. Det finns många duktiga ponnyryttare, hoppas ni hittar rätt nu när beslutet är taget! Och att den nya ponnyn passar dig lika bra som Bellman och Stella har gjort! 🙂 Ser fram emot att se dig på en ny ponny!

 16. Hej, om du inte hittar en ponny vet jag en som jag tror du kan gilla lite som Becki TROR jag en ponny som du kan utvecklas med:) maila mig för mer info! 🙂

 17. Vet att det är ett jätte svårt beslut och jobbigt om du tar beslutet.
  Ta ett steg i taget!
  Kom ihåg att hon alltid kommer finnas i ditt hjärta.
  Och att det rätta beslutet kan vara det jobbigaste.
  Men du är stark,det vet jag!

  Ha det bra!

 18. Starkt val av dig Nellie! Hoppas du hittar rätt person till Stella! Kul med ny häst! Jag kan ta över Stella! Fast hon är för dyr och jagär lika lång som du 🙁 Alla dina blogg läsare som Du stöttar varje dag genom att skriva på din blogg. Nu är det våran plikt att stötta dig! Vi finns för dig <3
  Älskarejj min stoora förebild! <3

 19. Åh vad kul med kanske en ny ponny 🙂 du kommer säkert hitta en liten tjej som kommer älska Stella och kunna utvecklas med henne , precis som du .
  Kram Nellie
  Olivia

 20. ÅHHH nej!! Jag som verkligen ÄLSKAR Stella. Hon är så fin och ni passar så bra tsm..!! Men varför inte ha kvar henne tills du är 13 år, du har ett år till med B-ponny. Så varför inte satsa?

  Din syrra kan ju ta över henne 🙂

 21. hej nellie! jag fattar verkligen att dett aär jobbigt för dig för jag har själv fått lämna ifrån mig ponnysar och det är nog det värsta man kan gå igenom. Sen fattar jag att det kanske är ännu jobbigare för DIG eftersom att du har utbildat stella HELT själv från början till nu.

  men man ska alltid göra det som känns rätt för en SJÄLV och för ponnyn såklart. men om det känns rätt för dig att kvala stella och va med i SM en sista gång med henne så GÖR DE. det finns inget som hindrar er och nu kommer sopa banan med de andra 😉

  men jag vill bara säga att vi bloggläsare/nellieälskare ALLTID står bakom dig och stöttar dej i alla beslut!

  kram underbara du.. och du, låt det tatid med dig och stella!<3 puss och kram!

 22. Så synd Nellie! 🙁 Stella ÄR verkligen Sveriges finaste b ponny. Du borde vara väldigt stolt över hur mycket du har utvecklat Stella från western till dessa starter du gör nu. Det är helt otroligt. Jag skulle seriöst köpa henne om du accepterade mig och Stella och jag passade ihop…. Men nu har jag redan köpt en underbar c ponny, men på riktigt 😉 Hoppas du hittar någon som både du och Stella trivs med! 🙂

  Och jag hoppas även att din nästa d ponny kommer vara en riktig trevlig typ med väldigt god framtid!! (haha lite check men whatever).

  Kram Telma

 23. Fäller faktisk en tår i detta inlägg och videon !
  Du är så stark och tar sånna bra beslut även om man igentligen inte vill !
  Du är starkt förebild , jag förstår att det är tufft att lämna sin ögonsten till ngn som får en så bra ponny som är så ung och har så mycket potential !
  Jag gillar verkligen hur du tänker !

  Du och Stella kmr ALTID var OSLAGBARA ! Och du har lärt henne allt du kan och hon har lärt dig allt hon kan
  Jag står i samma situation som du och jag vet hur jobbigt det är!

  DU ÄR EN GRYMMMMMMM FÖREBILD ILOVEYOU NELLIE

 24. Jättefint inlägg Nellie! Förstår dig, Stella verkar verkligen vara en underbar häst! <3

  Jag blev ju länkad av dig i söndags, där du skrev att jag behövde en ny design. Vad tycker du om denna nya? 🙂 <3
  Kramar! <3

 25. Starkt att lämna en sån grym ponny Nellie! Jag skulle gärna vilja ta över Stella men antar att det kommer bli dyrt..! Men skulle man kunna hyra henne 1 år eller nått sånt? Vi finns alltid för dig om du sulle behöva oss! Ingen kan så er på banorna! Inte ens den som kommer få Stella sen..! Om du skulle vilja hyra ut henne så kan du kommentera bloggen!! <3
  Älskar dig!!! <3 <3

 26. Hej Nellie vill säga att vad du en väljer är det rätt 🙂 jag älskar dej mer en vad du förstår men nu till Stella ska hon nt vara med i hööks du längre och vem ska ha hon e hon på blocket vilken blir din nya häst snällllla snälla gumman svara elise99@live.se. Kommentera min blogg elisewesterlundbloggse.blogg.se

 27. Jag förstår verkligen att det är ett otroligt svårt beslut, men det enda tips jag kan ge dig är att följa ditt hjärta!
  Vad tror du är bäst för Stella? Känner du att det är dags att gå vidare & hitta en annan ponny, eller känns det som att det inte riktigt borde ta slut än – Nellie & Stella ?
  Vad du än väljer så FÖLJ DITT HJÄRTA! Ditt beslut är både svårt & stort, men tänk bara igenom det hela så löser det sig! Jag önskar dig all lycka i framtiden.

  Kram <3

 28. Att sälja stella kommer bli svårt! Men du är stark nog, alla vet det 🙂

  Det är ditt beslut och din ponny, det är sjukt bra av dig att tänka på stellas bästa, hon har mååånga år kvar, skulle säga runt 10 också, om jag fick gissa <3

  Elvis finns alltid för dig!

  Du e bäst<3 Do what you want, follow you'r heart

  Stora kramar från mig, Philippa❤

 29. Hon kommer komma till någon toppen! Jag har alltid drömt om Stella, när jag började läsa den här bloggen, då allt startade med stella har jag alltid tänkt ”wow den där ponnyn vill jag ha”, hon är säkert värd flera flera tusentals kronor, synd att inte jag har dom bara… 🙁

 30. Vad synd att det tar slut! Ni har så många fina minnen tillsammans! Jag tycker verkligen synd om dig! Men det blir säkert roligt med en ny ponny!

 31. Kul med en ny ponny! Lycka till med den också!
  Synd att du ska sälja Stella, hon verkar ha betytt mycket för dig Nellie! Hoppas det blir bra ändå, fast det vet jag! Starkt av dig!
  Massa kramar får mig! <3

 32. Hej Nellie det kommar bli tuft men det klarar du det vet jag det där med Stella min lilla syster älskar hästar och jag med så vi kanse kan höra av oss om vi vill köpa henne?? Sälla kan du höra av dig??<33

 33. Stella, omg, enda hästen jag vill ha <3 Seriöst, drömponnyn! Sjukt synd att du måste sälja Stella, sjukt ledsen, det är ju liksom ni som har kommit så långt, varit med i PA, Hööks och allt <3
  Kram på dig Nellie, pussa massor på Stella från mig <3

 34. Kan vara intresserad, har hästerfarenhet sen länge tillbaka.
  Maila mig gärna.
  Mina föräldrar, mina syskon & jag har en gård med 3 andra hästar.
  Med vänlig hälsning, Elice

 35. Hej du och stella är jätte fina och hoppas du gör rätt beslut men undrar hur mycke hon skulle kunna kosta osv kram kram <333

 36. Nej!! Du och stella som passar så bra tillsammans. Skulle lätt kunna tänka mig att köpa henne. På ett ungefär hur mycket kommer hon att kosta. Har alltid drömt om en ponny som stella.

 37. jag vet en jättesnäll å go tjej som Heter Aili och hon älskar att hoppa högt och rider bra. hon har tre storhästar var en är en 1 åring.. hon vill ha en c-d-ponny och ja… du kan ju besöka hennes blogg : http://ailis.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *