Bloggträff med Tobbe Larsson i Märsta

BLOGGTRÄFF 14 April på Tobbe Larssons show !

Vart : Märsta Ridklubb

Datum : 31 Mars

Alla som kommer med mig på min bloggträff får VIP platser på showen. Jag lottar ut 4 st personer som får följa med mig & Tobbe backstage & träffa Nicke. Ni får ställa frågor till mig & Tobbe. Fota & se hur det går till bakom kulisserna.

Missa inte denna GRYMMA show, jag är på plats såklart.

Om ni kommer delta & köpt biljett mejlar ni er anmälan till nellieberntsson@hotmail.com MÄRK mejlet köpt biljett Märsta

NI köper er biljett här

Hoppas VI ses!

 

13 thoughts on “Bloggträff med Tobbe Larsson i Märsta

  1. Har du och almin gjort slut? Det går rykten på instagram och sånt! ALLA säger att du har skrivit det på din blogg. Vet inte om jag ska tro på dom dära rykterna.. Skullr du kunna svara på min email?
    Puss

  2. Haha nej Märsta är en förort i Sthlm. Asso O M G du ska till den lilla lilla staden där JAG bor. Alltsåfatta ! Du ska till de stället där min syster jobbar! GAAAH hoppas vi kan träffas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *