13 thoughts on “Cool vinter outfit med attityd

 1. Du har ju sagt att sånna där tofsmössor
  Är sååå 20.11 och att det finns roligare
  Mössor men varför använder du sånna då?
  Tacksam för svar!!

 2. Meh Nellie !! Du e så buddelmoralisk ibland 😉 😉 För nån månad sen var ju toffsmössorna ”uttjatande och såå 2011.”
  Haha, bestäm dig nån gång dåe 😉 Fast samtidigt förstår jag dig. Dom e omöjliga att inte tycka om !!

 3. förlåt, men alla behöver inte få damp över att nellie har ändrat åsikt, vist hon skrev det för ett tag sen, men hon kanske såg mössan på ett annat sätt och började tycka om den igen. tror att ni alla har ändrat er nån gång! 😉

 4. Kan inte vi alla som undrar få ett svar på varför du ändrade din åsikt om ”toffsmössor”? Själv har jag en toffsmössa med äkta tvättbjörnspäls som jag älskar 🙂 Dock tycker jag absolut inte att det är något fel i att ändra åsikt om en mössa? Herregud, chilla lite allihopa! Men det skulle vara roligt att höra vad du tycker är snyggt med dom eftersom jag har en själv 😉

  Många kramar från ett stort fan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *