TOTALT älskar armband

Man ska blanda olika sorter. På en & samma arm, det ÄR coolt. Letat fram massa olika som man kan blanda, alla kostar under 150 :- / st

NellieB loves

Tryck på bilden så kommer ni till min lovebasket & där hittar DU vart armbanden finns! Åhh sucker 4 armband. Godmorgon förresten!

Idag ROCKAR vi Fredag!

2 thoughts on “TOTALT älskar armband

  1. Att du är en av sveriges största hästbloggsr och bloggar överhuvudtaget, det köper jag, absolut. Är själv några år äldre och imponeras ständigt av dina så kallade ”killer inlägg” på bloggen, och allt annat du skriver. De kommer från din mun, ditt huvud, egna ord till meningar i en mogen stil – beundrar även dig som person för att du vågar ta åt dig, göra det bästa av situationer och framförallt, hur du behandlar dina läsare. För det är ändå halva vår förtjänst att vi har tatt dig hit, utan oss läsare hade du inte vart här. Jag vet det själv, ser det du skriver, du tar hand om oss och vill oss väl. MEN nu blev jag plöttsligt dur här faktiskt. På inlägget över där någon hade kommenterat din grammatik vilket jag tycker är så onödigt, men där svarade du i kommentaren till baka o jämförde hennes blogg med din? Om jag skulle vart hon, skulle jag för de första absolut inte kommentera, även om de inte va hon som började, hon höll med. Men de är la då inte att visa respekt från din sida o kritisera hennes blogg, right? Otroligt ändå. För det andra, om jag själv hade vart bruden hade jag känt mig oerhört nertrampad. Hon kanske ändå är en sv dina största fan, eftersom att hon verkar vara en hater… Jag vet inte, du kanske skrev så för att vara coolt typ. De tror jag, men fröken nellie, perfekta bloggerskan med de perfekta livet o tusen killar och DEM killer inläggen. Det där va inte din stil. Woop woop. Tur att man lär sig av sina misstag. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *