Nu myser vi

Tipsar på lite mys & sov kläder nu när det är -100 grader ute 😉 Sova med gossiga knästrumpor e underbart. Gillar alla mysiga seten på bilden. För visst är det gott att sova med underbra gossiga shorts & linne. Sen tar man på sig ett par over knee strumpor & vips sover man som en prinsessa.

Jag e lite bättre i min hals, men inte okey. Skritta lite på Stella i manegen igår med mysigt täcke & hackamore tränset. HOn är såååå pigg. Har inga planer på att gå in i vila – alls. Men tycker det är viktigt att låta hästarna vila en period. Åh vilket fall är det inga tävlingar nu endå. Att tävla i – 15 grader, asså vette sjutton. Elvis märker man börjar bli lite otålig nu. Skulle inte sitta kvar om jag galloppera han i snön nu, det kan jag lova 😉 Piggisar.

Denna helgen är det myskläder PÅ kan jag lova. Mina ponnys ska vila – bara tar dom på en promenad i snön. Borstar på dom & får dom att känna sig ompysslade. Barre ska ridas för han ska iväg på nån julklapps hoppning imorgon – funderar skarpt på att klä ut han till ren 😉

JAg vet att det är liiite häst på bloggen nu. Men som ni vet vilar mina gossingar & inte så mkt att uppdatera med på den fronten. Tar kanske med kameran ut i helgen & klickar lite bilder på dom i snön – bara för att dom e söta i sina gris päls & långhåriga ben…aweee 😉

Kikar in här lite senare….nu ska jag göra varm oboy till min hals .

BTW blir jag fett avundsjuk när Becca & min pappa träffa Danny igår på den där galan dom bar på med Bobby 🙁

Just de ja…mina mys kläder. Här kommer doooom 🙂

NellieB mys

Svarta knästrumpor as billiga 47 kr hittar ni HÄR

Gråa knästrumpor HÄÄR

Mysdress linne/shorts HÄÄR

Korta linnet med coola shortsen HÄÄÄR

Världens GOASTE parfym, julklappstips LÄTT HÄÄR

 

 

7 thoughts on “Nu myser vi

  1. du kanske kan ha en till frågestund? vet att du hade det för typ två dagar sen men det finns säkert 100 frågor till att besvara. Svara i ett videoinlägg? Om du ändå inte hade något annat att uppdatera om 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *