This kiss

Bästa låten just nu. Lyssnar på den i mina lurar 24/7.

Skönt med en lugn vecka. En enda träning på Onsdag, en lättare mark träning med Stella. Elvis vilar nu. Stella går bara lite lätt denna vecka, för att vila helt nästa. Jag vill inte ha nåra planer nu, inga måsten Stockhilm is kiling me 😉 Beccis kommer till helgen, då blir det tjej mys hela helgen. Som sagt inga måsten, bara vara Nellie i tofflor, smutsigt hår & tofflor. Puss på mulen på mina ponysar & varm choklad med bloggen. Skicka <3 till väner på sms…..living my life <3

17 thoughts on “This kiss

 1. Hej till alla som läser detta! Titta gärna in på min blogg där jag skriver ner tankar, kreativitet och en del hästar! Det skulle göra mig jätteglad om just DU tog dig tid att kika in!

 2. Jag ber dig ända inifrån djupet av mitt hjärta att klicka in på min blogg och lämna en kommentar på inlägget jag precis har skrivit. Skrivit nått bara Nellie hade skrivit och fått mig att möjligtvis dratt lite på läpparna. Nått jag hade behövt nu.
  Tack på förhand!<3

 3. Hej Nellie! Asså jag älskar verkligen den där låten.
  Och vi har ju typ samma musikstil asså det tycker jag e så grymt kul, lixsom
  vad är inte roligare än att gilla samma musik som sin idol det e ju så grymt nice.

  Förresten jag har en fråga:)
  Hur känns det att vara så stor bara redan efter typ 3år??? ;*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *