Jag skapar mig ett nytt liv

När jag sitter på mit rum & ser mig  –  ser jag ett nytt liv. Kollar till i spegeln – ny Nellie. Ser en tjej med mörkt år, lite sådär slarvigt uppsatt. Inget smink, bara rosa lite halvsmutsiga joging brallor & ett svart linne till. Tofflor på fötterna & tuggar tuggummi. Luktar påmig själv & känner doften av Beyonces HEAT.

Jag lägger ut en bild på mig själv för EXAKT 1 år sen & skriver lite vart jag var i livet då. Here we go…

Läser runt lite på mina inlägg för exakt 1 år sen. Vem va jag & ad ville jag? Ärligt så vet jag inte. Skrev inlägg som lockade till sig 14 kommentarer. Endå va bloggen DÅ stor. Hmm? Stod & posa i spegeln i mitt blonda hår kände mig ganska stor på jorden & mest i orden 😉

Bara några dagar senare skulle jag träffa han med stort ”A” igen & bli tillsamans igen. OM det höll, låter vi vara osagt 😉 Hehe. Men livet såg annorlunda ut, helt klart. På vilket sätt…ja massa sätt.

Lite bilder för exakt 1 år sen…bjuder 🙂

Känner verkligen inte igen mig på bilderna. Vem e hon? Scary tanke de dära asså. Jag e annorlunda på insidan med. Många tycker jag skriker efter uppmärksamhet, men egentligen e det tvärtom. Finns inget som e bättre än att komma hem & bara vara Nellie. Jag e lugnare, mycket lugnare. Tänker genom saker NOGA, för att sen göra ett beslut & då står jag vid det NOGA.

Det plingar till på mobilen. Svarar inte. Ibland blir jag sån. Struntar i det. INte för att vara nochig, utan bara…vill inte. Även om det ringer är det mindre än 20% chans att jag svarar – seriöst. Tycker inte om att prata i telefon eller sitta & fjortsi messa 27 sms i sekunden, vill hellr umgås med folk. Se dom i ögonen, skratta & ta på folk. Det e min grejj. Umgås.

Det händer så sjukt mycket runt mig nu. Massa saker som jag vill uppnå, saker jag drömmer om.

* Vill starta / känna på de högsta klasserna med Stella, nu mitt 13:e år

* Skulle lätt vilja göra en plåtning med Viktor Frisk, dröm!

* Ligga top 10 på Sverige bloggarna

* Ta mig igenom min första föreläsning 😉

* Tagga upp i skolan, bättre betyg

* Kanske bara ha Elvis kvar ett tag….för att sen gå all in på en D ponny som diksussion pågår med 😉

* Göra en plåtning med PAOW. Lillblogger möter big blogger

Nej, jag är inte samma Nellie som för ett år sen. Lugnare, snällare med ett ärligare hjärta. Kämpar för att få er läsare att tro på er själva bara liiite mer. Kämpar varenda minut med denna sidan & kämpar med mig själv varje dag. Tonåring & tjej…damn 😉

Tack för ni finns

/ I wish it didn`t feel like this

 

 

 

58 thoughts on “Jag skapar mig ett nytt liv

 1. Du ser mkt mer vuxen ut nu.Förr kanske lite mer åt fjortis sidan,men inte alls insidan dåe,du har nog ändrats en del.:D

 2. Diggar din blogg asså, sjukt duktig tjej äru.. 🙂 men du är väl inte tonåring än? 😮 eller är JAG helt ute och cyklar…? 😉 <3

 3. Hej Nellie!
  Ena stunden skriver du att du är exakt samma person som när du startade bloggen och andra stunden säger du att du är en helt annan person, visst alla förändras men det blir lite dubbelmoral där. Kan du inte skriva ett inlägg där du förklarar hur du tänker runt det, om du är ”samma” person eller om du är någon annan. 🙂

  Kram Matilda Antonsson

 4. Om man läst din blogg så pass länge som jag gjort det så märker man skillnad. Grymt stor skillnad. Såklart du är samma goa Nällii Blåbärsson men va fan alla förändras. Du är grymt cool Nellie. Går din egna väg. Om någon står i vägen hittar du alltid bästa sättet att komma därifrån. Du skulle aldrig putta person med ett elakt leende utan du skulle gå förbi snällt utan att ställa till med något. Vet inte vilket exempel du skulle tagit för ett år sedan.
  Men du har förändrats. Jag har svårt för att dra paraleller men vi kör på detta.
  Nellie kom ihåg du är grym. Låt INGEN ställa sig i vägen för dig.
  Kram Lina <3

 5. Hej;) Jag har läst din blogg ganska länge nu och det känns som om jag känner dig på ett sett. jag kollar på dina videos, Jag har kollat på nästan alla. Du är min största idol;) Jag vill så gärna träffa dig men det är bara en dröm. jag vet att du är stark. Du klarar allt runtomkring dig. Jag sejer det här med hjärtat, Jag ville seja detta till dig, Hoppas du gillar det. Jag önskar jag vore som dig!

 6. Jag har alltid tyckt att du verkat vara en go och ärlig tjej och jag gillar din blogg. Fast det känns lite konstigt att läsa att du för ett år sedan tyckte att du var stor på jorden, trots att du då (precis som nu) ofta skrev om hur blyg, osäker och ödmjuk du var.
  Aja, lycka till med dina mål – jag är övertygad om att du kommer uppnå alla!

 7. Jag vet inte om min kommentar kom upp?
  Men skriver om!
  Du är så underbar Nellie! Jag vill ha ditt utseende!
  Men kan du kolla in min blogg för du frågade en sak på ett av mina inlägg och jag har svarat så kolla gärna in och kommentera vad du tycker om det jag svarade!
  Puss du är så underbar och bäst

 8. Wow Nellie du är grym på att skriva ut dina känslor ! Jag tror att det är df du är så grymt stor, du vågar liksom skriva om DIG!
  Kram på dig tjejen och fortsätt att alltid vara samma Goa,Glada och Roliga Nellie <3

 9. älskar att du verkligen är dig själv och inte bryr dig vad andra tycker så himla rätt. Du är nog en dels förebild där ute, och de ska du va stolt över fortsätt tro på dig själv och uppfyll dina mål så lever du ett underbart liv, du är stark tjejen !

 10. hej Nellie 🙂
  Jag vill bara säga hur sjukt grym du är. Du är min förebild.
  Du kommer bli stor, jag säger bara det. Du är redan stor. En av de bästa bloggarna. och så sjukt duktig med hästar. Alla dina mål du har kommer du klara.
  Se bara på dig nu 🙂
  Allt hat du får betyder inget, tänk på alla som verkligen verkligen tycker om dig, både dina närmaste och dina fans. Du har mycket mer fans än haters.
  Du är så JÄVLA duktig.
  du förtjänar alla paket du får och allt positivt och allt.
  Du verkar så himla jordnära och ödmjuk. Men du är ändå en tjej som står för sin sak och har sjukt mycket självförtroende. Jag ser upp till dig Nellie, och det är säkert många där ute som känner likadant som jag gör. Och att du klarar den hat du får varje dag det är ännu sjukare. jag skulle inte klara av all den skit du får ta. Det finns inte ord för hur duktig du är. både i hästvärlden och bloggvärlden. Du kommer bli stor 🙂
  Jag kommer alltid stå vid din sida vad som än händer. Du är BÄST Nellie, kämpa på 🙂 <3

 11. hej nellie!!! jag följer din blogg och du har gjort att jag är mycket mer säker på mig selv när jag rider tack!!!

 12. Hej Nellie, jätte fint skrivit. Jag har läst din blogg nu ungefär 1 år, och redan efter första stund så var jag fast! Jag tipsade mina vänner och många blev som fast som jag blev. Jag läser din blogg dagligen, tycker det bara är kul att klicka på datorn varje dag efter skolan och söka på nellieberntsson.se . Min allra högsta dröm är att få träffa dig en vacker dag, skulle bli jätte, jätte glad! Ibland önskar jag att jag var lite mer som dig, inte bry sig om vad andra tycker och tänker om dig, inte bry sig speciellt mycket om man får en dum kommentar. Jag tycker att du är en stark tjej på 12 år, beundrar det du gör sjukt mycket!
  Tack för att du finns Nellie och gör min dag <3
  Kram från ditt största fan!

 13. Wow alltså..du har verkligen förändrats, bara på ett år. Vilken utveckling.
  Riktigt vacker, cool & stark du är Nellie. Du är en förebild. 😉

 14. FInt skrivet & ja håller verkligen med dig om att du har förändrats! kanske till det bbättre dock? 😉 DU KOMMER NÅ LÅÅÅÅÅÅNGT

  Kram Hanna

 15. Oj oj oj, allt som oftast har man så jäkla svårt att fatta hur gammal du är!!!
  Kan lätt säga att jag är en stor beundrare trots åldersskillnaden!
  Jag hoppas och håller tummarna stenhårt för att dina önskningar/mål i livet går i uppfyllelse!

 16. vet du hur mcyket jag skulle villa lära känna den tjejen ? tjejen bakom sminket hon som har en personlighet bakom ytan, en svårslagen sån.
  Den starka tjejen som int behöver mode o smink för att lyckas, tjejen som int är rädd för att visa sitt liv o sina känslor,inte va dumhet utan hon låter världen se henes liv. tjejen som ställer upp för andra o är nån bakom sminket, henne vill jag träffa inte hon med smink o den du va för ett år sedan, utan den du är idag, är inget fan men när man läser dina texter ser man att det är ärliga ord från en ärlig männiksa ….

 17. HEJ Nellie!
  Du är enormt duktig, jag har också haft en blogg, men jag fick ingen respons på de så den las ner!
  men jag undrar hur du gjorde? Hur fick du platsen som hööks fotomodell?
  Hur gjorde du bloggen stor, känd och framgångsrik??
  Jag behöver verkligen en sponsor och storhäst. Och storhästar i den nivån jag behöver är ju inte billigt, därför behöver jag en sponsor, då behöver jag kanske liksom vara lite framgångsrik på något annat än hästar typ, modell, blogging eller liknande. därför kort sagt hur gjorde du? från att vara en i mängden till den du är?? Snälla du, du skulle verkligen öppna nya dörrar och skapa en helt nya framtid för mig. jag önskar jag var som du! jag är till och med ett år äldre än dig, så det känns som jag skulle nog klara av att bli som dig, SNÄLLA Nellie, skulle döda för att få ett svar!!! kram!

 18. Den där svartvita bilden på dig använde jag i ett skolprojekt för ett år sedan 😉 Jag skrev ett reportage om dig ochd et var det snyggaste av alla med massa bilder och fakta om den coolaste tjejen ever 😉
  Tänk så stor du har blivit och på hur många som ser upp till dig <3

 19. När jag började läsa din blogg för ett år sedan tyckte jag att du var en ytlig blondin. Jag har aldrig skrivit elaka kommentarer,jag har hållit det inom mig.Men jag tar tillbaka allt jag tänkt och tyckt om dig!!!! Du har visat att man kan förändras (på ett bra sätt). Du gick från ytlig till min förebild. Bara så du vet så är du så himla underbar utan smink (nu e jag ytlig). Känd,snygg och modell, bara för att man är de behöver man inte vara bättre än alla andra.Det visar du nu. Fortsätt precis som du gör nu!

  ///Big love Sandra

 20. nellie!
  du är jätte fin och ska vara heelt nöjd med dig själv!
  du har två fina ponnier, en sjukt fin blogg.
  har världens finaste utseende.. du är perfekt som du är nellie!!

  Kram Ida! <3

 21. Alltså jag måste bara få skriva detta. Jag har följt din blogg ett tag nu, först tänkte jag ” vad är det här för tjej liksom? Massa hästar, får de hon vill ha och så vidare.. ” men efter att följt dig ett tag inser jag nu att jag hade fel. Du är så otroligt stark i det du gör och du gör det själv. Du STÅR upp. Du är DIG själv. Och framförallt, DU vågar. Så otroligt roligt och följa dig och se dig utvecklas, en stor förebild för många av oss. Fortsätt och kämpa och göra det du tycker är kul, och stå på dig!

  Du är stark! Cred till dig tjejen. Stor cred.

  Sköt om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *