Vart ska jag börja?

VILKEN HELG :O

Vet inte vilke ände jag ska börja. Vad ska jag skriva å hur ska jag kunna ens tala om det här på bloggen det jag upplevt. Kom upp i fredags. Skulle vara hos Bobby Oduncu kl 15. När vi kom dit står 2 st underbara tjejer utanför, som väntat i en timme!! Fatta 1 timme. Hur gulligt. Vi fotas & dom får autograf. Sen under tiden jag e där kommer nåra mer bloggläsare, hur gulliag som helst. Sen kom PAOW & Daniel Paris…Viktor med. Jag blev heeeelt starstucked, haha jag e 12 liksom, klart jag blir det 😉

Alla bestämmer att träffas på Vapiano sen.

Håret blev BÄTTRE än bäst & jag är mer än nöjd. Nu fixar bara Bobby mitt hår.

På Vapiano va alla vi (min släkt) å Paow, Bobby, Viktor, Viktors kompis & Daniel Paris. Vi käka massa gott & snacka till sent. Det va grymt. Massa bilder & massa nummer byttes. Shiit va vi skratta & hade kul. Detta VA stort för mig.

www.danielparis.se

www.paow.se

www.viktorfrisk.com

www.bobbysharstudio.se

Åkte hem till becca & ramtin & skratta oss genom natten, aldrig skrattat sååå mycket asså. Grym kväll med underbara människor. Tack igen för ni e goa mot mig & min familj. Snart ses vi igen.

LÖRDAG.

Åkte till stan. IN på Hollister som ni tipsa om. Fick ta lite kort där & skriva autografer. Gillade Hollister på ett ok sätt, schysst upplägg. Åkte mot mässa & satt oss & fikade. Fredrik min bloggchef kom ut & satt o prata med oss. Kom ihåg att han sa till mig att vi fick bryta om det blev för mtcket. Tänkte då…vaddå bryta? Så många kommer väl inte? Eller?

Jag hade fel, totalt FEL!

Horsespot hade tryckt upp så snygga autograf kort…skrev så jag fick kramp i handem haha 😉

Det går inte att fatta hur det är att stå där framme. Att alla folk kommit för att träffa mig. MAssa presenter som tavlor, brev, teckningar, choklad scrub…asså massa saker. Känslan e helt galet. Man uppskattade det till några hundra personer. Vissa hann inte komma fram, då jag tillslut var tvungen att gå. Då fick jag nästan ledas ut genom alla gångar till att sen få lugn & ro. Ma märker inte här hemma anonyma Tjörn hur ”stor” bloggen & lilla jag e. Åh nej det är inget skryt, det är ren fakta. Vuxna omkring mig liksom ”hur orkar du nellie” Men känslan e cool, stor & jag har byggt upp detta själv. Tacl ALLA ni som kom &  ni e fantastiska!

Bär med mig en galen känsla. Det tar några dagar att smälta detta. Nu öser mejlen in från er med era känslor & bilder. Stockholm levereade åter igen, mer än nånsin!

/ Jag som börja blogga på skoj 😉

 

 

 

 

26 thoughts on “Vart ska jag börja?

 1. När avslutas horze tävlingen. Snälla läs min blogg och snälla släng ut ett kommentar du är mitt STÖRSTA fan snälla fina lilla Nellie

 2. Hatten av!
  Ja idag är en sån dag där min hatt flyger av för dig Nellie, tolv år gammal, levererar en blogg som kommer inom kort bli sveriges största, och du gör de genom att vara dig själv, ingen annan än den Nellie som jag lärde känna för två årsen, den grymma, omtänksamma, snälla och fina person som fortfarande står kvar på med fötterna på jorden – de är imponerande. De flesta som får så mycket uppmärksamhet flyger i väg högt högt upp och har sedan svårt för att komma ner på jorden – Hatten av för dig som är tolv år och klarar all den press för de kan jag lova att de inte är många som skulle klara av.

  Kram saknar dig,
  Lisa

 3. Tänk dig Nellie hur stor du är i andras ögon, däribland mina! Att du har klarat detta på egen hand, tagit dig upp med bloggen, hästarna, ridsporten, allt på egen hand! Det är beundransvärt i mina ögon 😀

 4. Alltså SHIT..! SÅ JÄKLA HÄFTIGT!! Du är så megagrym nellie, så HÄFTIGT att ”tolvåriga lilla du” älskas av och inspirerar så många! Du är så jäkla grym alltså, det är något som ingen NÅGONSIN kan ta ifrån dig.

  Och jag känner att skulle det här vara för ett år sedan så skulle jag ha blivit lite sur och smått avundsjuk osv. men nu läste jag detta inlägget och kunde uppriktigt le åt din framgång för du och Linn Olsson har verkligen fått mig att vara mer ödmjuk. Samtidigt blir jag lite skrämd haha! Läskigt att ha så många fans som står och väntar i timmar bara för att få en autograf och en bild med dig. Med du gör det så bra!! Jag hoppas att du kan fortsätta vara lika framgångsrik i framtiden! 🙂

 5. Jag tänkte så här, vilken dröm om jag blev med på nellies blogg också tittar jag nu men där är jag med Nellie och på en bild är min mobil som är helt sönder okej inte helt sönder nästan. Men du ska veta Nellie att du är bäst och du är en stor förebild för mig jag älskar dig jätte mycket Nellie!!!!<3 🙂

 6. Hej Kära hästälskare!

  Är det någon som har tips på BRA skydd (helst i neopren el. liknande) som sitter på senan och ner över hoven, som inbyggda boots som inte kostar en förmögenhet?

  Jag har nämligen en dam som är expert på att skada sig själv och hon är nu broddad och jag fasar över fler olyckor om jag inte hittar skydd inom kort.

  Så snälla, brainstreema MASSOR av tips till mig på skydd med inbyggda boots nu som inte är för dyra, skulle hjälpa massor!

 7. Hej Nellie skriver detta till dig nu för du är världens goaste person! du är mitt största fan! horse show förra året stog jag och prata med Ida såg dig men visste inte vem du va liksom trodde du var helt vanlig person som jag:) efter ponnyakuten visste alla i min familj vem du va! jag började följa dig på instagram o bloggen osv. kan bara säga kommer aldrig sluta följa dig på bloggen instagram osv. du är helt amazing!>3 ville vara där.. men kunde inte:( säg mig ska du ditt nästa år? Isåfall kommer jag jag lovar! ska tjata på mamma och pappa:) har precis startat en blogg är 10 år och tycker sjukt mycket om dig nellie ska du veta:) ska köpa en sak som du har för jag älskar dig så grymt mycket finns inte ord är sjukt ledsen över att jag inte va på horse show:( när ska du ha bloggträff? kan du ha i stockholm nån gång? då kommer jag defenetivt… skulle betyda allt om du smsade mig eller kikade mig eller ringer mig kik: martisss00 nr: 0730508543 vet mycket väll att du inte ommer smsa mig eller nått men snälla du betyder allt i min värld när jag hoppar med en häst över ett hinder (jag rider) så säger jag, jag känner mig som nelliebenrtsson! en gång va det en som busringde oss och sa hej jag är nellieberntsson jag ska ha bloggträff i järlåsa.. blev så fucking arg på den personen.. men iallafall nellie du är helt amazing underbar kommer aldrig sluta gilla dig du betyder allt för mig läser din blogg dagligen:) love you N.B! du gör så jag tror på mig själv Du ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN EN I MIN SKOLA TYCKER DU ÄR FÖR JÄVLA SNYGG HÅLLER FAN MED JAG BLIR SÅ OKIG NU JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅTT ANNAT SKA DU VETA DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR PUSSOKRAM! smsa mig snälla!!!!!!!!<3<3<3<3

 8. Haha varför gör då så med läpparna? Ser inte så avslappnat och vackert ut direkt, sen ser det automatiskt ut som man har mustach när man gör så också. Något att tänka på kanske…

 9. Nellie.
  Du är en så otroligt bra förebild. Folk kastar smuts på dig VARJE dag, men du kastar av dig det, torkar tårarna och går vidare.
  Folk har trampat dig på tårna, men du har resit dig upp VARJE gång. Du är otroligt stark, en tjej som har fötterna på jorden. Men vet du, dom som kastar skit, trampar dig på tårna och behandlar dig om skit, dom är osäkra på sig själva.
  Jag lider med dig när man ser onödiga kommentare, men du kastar dig av dom, right?

  När man går in på din blogg,får man ”kan jag kan du – känsla”.
  Det är kanske därför folk går in på din otroliga bra blogg, du är stark, sprider en bra känsla av att alla kan bara man vill, du är otroligt fransgångsrik, och du har fötterna på jorden.
  Och du är många tjejers förebild. Och du har fått så otroligt många tjejer där ute att få bättre självförtroende.
  Det om nåt ska du ha beröm för.
  Va den du är, och låt ALDIG någon få ändra på dig.
  Kram

 10. Asså! jag önska att jag var dejj nellie du är sååj*vla snygg! oj dåå är det Nt bara jag som gillar dejj<3 hej då kollain my blögg lovelove.blogg.se hejrå nellie jag är ditt största fan!!!!! jag lovar<333333333 pöss

 11. Shit Nellie!
  Du blir seriöst snart som justin bieber! 😮
  folk står och väntar i timmar för att få se dig, du kommer ingenstans för folkmassan och du får ha livvakter för att inte folk ska hoppa på dig? 😮
  Hahha, du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *