Världens bästa ni

 Hej världens underbaraste nellie! Igår så träffade jag dig och när du sa ”hej” till mig och i inte till någon annan som stod framför dig så slog mitt hjärta i typ 1000 i minuten! När du tittade på fel kamera och jag sa att mamma var ”där” och du ba: haha okej..! Du kanske inte minns mig eftersom det säkert var tusen som kom och fotograferade dig..
Men jag ville bara säga att du är världens bästa förebild som hjälper mig (och andra) med sitt självförtroende och med ridningen! Alla haters är bara avundsjuka och osäkra personer som inte vet var dem har sig själva. Men du tar dig över sånt, du har gått i motvind men också medvind i 3 år!
VET ATT JAG HAR SKICKAT TIL DIG FÖRUT MEN JAG VILL ATT DU VERKLIGEN SKA FÖRSTÅ HUR JÄVLA STOR DU ÖR FÖR FOLK

Hej Nellie! Tack så jättemycket för en grym träff med dig i lördags. Kommer du ihåg oss? Jag och min kompis hade tröjor vi hade målat på, det stod ”nellie berntsson we love you”, och ”nellie the king”. Vi lämnade fram ett brev till dig, och du sa att vi hade fina tröjor. Minns du oss? Det var som om en dröm blev sann för oss. Du äger, älskar dig och jag vill verkligen träffa dig igen. 🙂 Världens bästa Nellie, hare bäst. Kram Kram Wilma och Viktoria. photowilmaaa.bloggplatsen.se wilmaaapeterssooon @ instagram

Är sjukt glad för att jag och min vän, Line fick ta bild med dig! Tack, verkligen, betyder otroligt mycket. Finns inga ord för hur glada vi är. <3

Hejhej, vi träffade dig just vid frisören och här kommer bilden om du vill ha den! 🙂

Hej Nellie! Här är en bild på dig och mig från i går 🙂 

Tack så mycket för att jag fick fota med dig! Du är så grym! Såg din syrra! Hon verkar as bra jue! Hon låter du sköta ditt liksom! Bara så att du vet så är jag så grymt lycklig just nu! Såhär kanske alla säger men jag svär att jag är lycklig! Om du vill så svarar du! Du måste inte men du är min förebild fast du är två år äldre en mig! Du är kanske inte min förebild inom tidningen för jag gillar inte ens hästar men liksom dit sett att vara på, din personlighet är grym! Låt inte någon ta den ifrån! Dig! 

Jag älskar er, ALLA.

/ Tjejen som fortfarande inte smält all uppmärksamhet.

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Världens bästa ni

 1. Vi och vår kompis satt hemma hos henne och vi läste din blogg. Helt plötsligt skrek hon och så såg vi att du hade tagit med hennes bild och mail, HÖGST UPP OCKSÅ! du äger fett och är bästa förebilden ever!!!! Love from oss<3

 2. Skriver detta på ett random inlägg för jag vill att du ska veta detta.
  jag bor rätt nära Falsterbo (har ca 3 timmar till göteborg).
  Aja nu får jag komma till saken..
  Min bror jobbar med Sverige så skulle han träna till sin rättstavning. så skulle han stava till Tjörn.
  Jag bara det stavas värkligen inte så han skrev typ kjörn.
  Jag hålde på och skrika ut det måste du lära dig stava till för min idol bor där. fast det kunde jag ju inte.
  Så jag vill bara att du ska veta att det finns folk nere vid falsterbo som känner till din lilla ö Tjörn..

  /En tjejn som tycker att du förkännar att veta det här..

 3. Hej Nellie, först ska jag säga att du är en asgrym tjej och förebild för mejj <3, Tack så hemskt mycket för det, och till andra vill jag fråga dejj när du ska komma till Finland, för jag bor där och skulle så hemskt gärna villa träffa dejj<3

  Snälla kontakta mejj<3
  Min Instagram är : justmeeelinn och där kan jag sen ge nr och adress och sånt…

  Oerhört tacksam för svar, älskar dejj Nellie så oerhört mycket! 🙂 <3 Hoppas du förstår det.

  Puss,
  Linn

 4. Du är bäst NELLIE tack för att du är en så bra förebild!
  Blev jätte chockad när jag såg mig själv längst upp på din blogg..;)
  Love you endlessly<3

 5. Nellie, hej! Min instagram är paulaponny. Jag följer dig.
  Men det är en sak jag vill säga: du är så underbar, klarar allt och är en bra förebild, jag skulle gärna vilja träffa dig Nellie, hoppas du förstår det. Jag älskar dig och fattar bara inte att så många gillar dig.
  Jag vill så gärna träffa dig Nellie. Du är så underbar. Du klarar allt!
  Vill träffa dig , men det kommer aldrig att hända… Men kom ihåg: fortsätt med det du gör och ta åt dig av alla dina kommentarer du får!!!! Du är bääääst Nellie!!

  Mvh Paula
  Ditt stora fan!!!!!

 6. När jag träffade dig en gång så stannade mitt hjärta och jag skakade!
  Herregud vad amazing du är! Måste verkligen se dig och träffa dig igen 😀

 7. Hej Nellie! Kul att så många kom! Nu till min fråga,vars har du köpt den vita tröjan du har på bilderna? Den var skitsnygg! Hittar den inte och du har den inte i din LoveBasket..Snälla svara!!<3 kram

 8. Vill träffa dig Nellie, blir så himla avis när jag ser bilderna, vill träffa dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Du är helt bäst, jag följer dig, hela tiden. LOVAR.

  ///DEN SOM VILL TRÄFFA DIG SHITMYCKET, PAULA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *