Bellman

Kom ihåg när jag hämta hem han, i September. I Januari kvalade vi SM nere i Vetlanda. Var så otrololigt lycklig. Vi skulle tillsamans hoppa SM & det var den ENDA ponny jag litade på till 110% på att klara den uppgiften på. Bellman har det där, lugna & inom sig. Man litar på han. Ofta jag satt i hans box när han käka hö & bara kollade på han. Undrade hur hans liv sett ut från dag1 liksom.

Här kvalade vi SM efter 4 månader.

HÄR KOMMER KVAL rundan 🙂

Å jädrar vad jag saknar han. Åter igen EVIGT tacksam till Sparrenhööks & Matilda för tiden med honom <3

Här tog vi det, mindre än 1 år ihop…5:e plats i SM. Igen som vart där kan fatta känslan. Det är det största jag gjort, all press & alla känslor bara. Visste att detta va det sista jag & Bellman gjorde. Vi hade inte 2 SM till liksom. Det var nu eller aldrig….

 

Åså kommer tårarna igen…..

12 thoughts on “Bellman

  1. Nellie… Du är så GRYM! När ni körde ärevarvet, du & Bellman, var jag nära att fälla en tår jag med. Du är 00:a och den 5:te bästa junioren i hoppning i SVERIGE! Du har gått igenom så sjukt mycket, och du har lagt ner så sjukt mycket jobb. Du har fått skit, men i stället för att ta för dig och ändra på dig själv, har du stått på dig, sparkat iväg alla elaka ur minnet och gått din egen väg. Det är fan COOLT! Du kan för fasiken rida! Hur skulle du annars kunna vinna SM? Du har inte några föräldrar som köper ponnys för 100 000 kr man knappt behöver göra nått på, den gör allt, en guldbiljett till SM utan att ryttaren är bra. Utan du lånar en ponny och på MINDRE än ett år kvalar du till SM och alla hästmänniskor känner till ditt namn därefter. Som många säger, är detta Vardags mat för dig, men jag hoppas du läser och att du tar till dig. Glöm inte:
    DU är 12 år och den 5:TE BÄSTA junioren i SVERIGE! Du har inte fått allt serverat på silverfat, nej, du har kämpat dig till ALLT. WOW Nellie… Nellie Bertsson… WOW!

  2. Jag har också vart där och tävlat för inte så länge sen. Fast då var det finalen i ponny allsvenskan. Älskar de ridhuset där man hoppar fram. Är så högt till tak.. 😉

  3. hej nellie tycker du att jag ska börja hoppa högre klasser mitt rekord på träningen är 70-80 cm på tävling 40-50 men bara pay and yump asså är det någon klass du tycker jag borde hoppa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *