Viktor Frisk

Snackar med Viktor flera gånger i veckan , om allt. Han fixar mkt med min mylovebasket & tipsar om livet. Ser han som en vän & yada yada nu…. Han e äldre så betona ordet VÄN. Nu ska vi ut & käka på Fredag. Kul! Läs hans blogg. Killar som bloggar & sen gör det BRA ska lyftas fram. www.viktorfrisk.com

20121127-220813.jpg

12 thoughts on “Viktor Frisk

  1. ni är så duktiga båda två!
    Men jag undrar en sak Nellie, ska du till ranchens ridläger denna sommaren? Eller kanske nästa? Om du ens ska dit. Skulle bli jätteglad om du skrev det på din blogg eller svarade min kommentar eller så.
    Ranchens ridläger 2013, 2014 eller inte alls? Kram. <3

  2. Hej nellie du tog ju bilder till din nya header för ett tag sen när kommer den upp?
    Blir JÄTTE glad om svar!!!!
    Puss jonna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.