Hatten av för er

Sitter vid frukosten – kolsvart ute – regnet vräker ner – allt e tyst.

Läser era kommentarer på inlägget igår, HATTEN av för er. tack för ni diggar inläggen & att NI vågar stå upp för att ni gillar mig. Kommer aldrig sluta vilja vara en förebild för oss vanliga starka coola tjejer inom ridsporten, eller vilken yada yada sport som helst.

Tittar ni in här & blir starka – blir jag stark av er. Give & take. Right?

1 dag närmare Stockholm. Snavka om GRYM live update ni kommer få därifrån. Lovar. Klart ni ska med till Stockholm. Sagt det innan, ni läsare i Stockholm e unika, riktigt coola. Massa att lära från er asså.

Hörs sen…bjuder på USHERS nya låt som var mer än bra ja….

30 thoughts on “Hatten av för er

 1. Du är värd allt det! Om jag ska vara ärlig så i början jag fick veta om dej för ca. 2 år sen? så kunde jag inte riktigt ”tycka om ” dej..jag tror det handlade om avundsjuka om jag ska vara ärlig.. Jag menar. Du rider som en gud,har grymma hästar, föräldrar som alltid ställer upp, en stor blogg, och ett utseende som vilken tjej som helst har som dröm att ha!, du är en STOR förebild för många + mej, ch jag är lixom lika gammal som dej x) MEn till det jag försöker säja.. Ta till vara på allt du har Nellie! du är en sjukt grym tjej med många härliga år framför dej och dina hästar! Du FÖRTJÄNAR allt dt här ! Och jag önskar att jag också hade allt det där.. Du är helt underbart grym tjejen! jag skulle seriöst dö av lycka om jag skulle få träffa, spendera en dag med dej! Hatten av till DIG! keep going så som du gör! Jag är nästan 100% säker att inom några år så är det DU som står på världsrankningen ! Keep on fighting,I know you will reach the top ! // En tjej som du är förebild till.

 2. Hade inte du varit mig i ponnyakuten hade jag inte hittat den bloggen och då hade inte min blogg funnits! DU driver MIN blogg för det är DU som inspirerar MIG!

 3. älskar din blog! <3
  det här är en fråga till alla er som läser nellies blogg och så klart nellie. Vet ni hur man gör en rörlig header, alltså en sån som nelliue har. Vet ni nån som gör en sån, eller vet ni hur man gör en? 🙂 även vill jag fråga om ni vet hur man kan ordna så man kan byta sida på sin blogg om man har blogg.se ? Måste man köpa en design då?

 4. Hej Nellie!!!
  Du är sjult grym på ridning ska jag säga elr alla säga, asså när jag tittar på dina videos när du rider så kan man allvarligt tro att du är runt 20 års äldern. Själv kan jag inget om ridning men men min mamma kan och när hon såg en modell bild av dig trodde hon att du va 19 år haha. De jag vill säga är att ditt utseende är unikt men ändå fint. du är bara 00:a och du kan sätta ner foten, du kan resa dig när su blivit sårad många i 16:års åldern kan inte göra det och du som inte äns är 15 gör de.
  Först när jag hitta din blogg lästa jag den en gång om dan nu går jag in på din blogg och väntar tills du ska skriva ett inlägg.
  De här var inte ens hälften vad jag skrev om dig som är bra men tuvär kan jag inte sitta vid datan längre så se blev en liten komplimang jallafall. HATTEN AV TILL NELLIE!!!!! Som bästa Nellie Bentsson säger. stoooooooor kram från ett stooooooft fan av Nellie. jag önskar att jag bodde närmare dig men men

 5. Hej, kan du svara på mitt mejl? Om du läser detta så svara på mejlet så fort som möjligt!<3 DU e BäSt Nellie!:)<3 Hatten av för DIG!:)

 6. Hatten av för oss… ? Stämmer det? Vi är INGET jämfört med Nellie Berntsson inte… Du har lyckats i livet, som du säger. Och det har inte vi.

 7. Är läsarna i Stockholm bättre? Asså jag vet ju vad du menar men tyckte bara du skrev lite konstigt men alla tycker olika eller hur?:D önskade att jag fick åka till sth horseshow men jag får kke gå på GBG horseshow ist:D kommer du till Gbg horseshow? Isf vilken dag?:)

 8. Haha! Kul det är när du säger/skriver ”Sagt det innan, ni läsare i Stockholm e unika, riktigt coola. Massa att lära från er asså.”
  själv bor jag i stockholm och jag lovar att vi bloggläsare som bor i sthlm blir glada! Man känner sig lite Starkare,coolare och självförtroendet kommer på topp! 😉

  Kram! Vi ses på Lördag! jag har med mig mina 3 kompisar Melissa,Moa och Ebba!
  Mig och Ebba träffade du ju i somras på sm! Haha! Minnen!…

  celia

 9. Klart du inspirerar mig! varje dag! och det är inte många som gör det.
  Drömmen är absolut att träffa dig någon dag. Kan komma in på din blogg tusen gånger och kolla på gamla inlägg, kan sitta i timmar. Säger det en gång til du inspirerar mig sjukt mycket, min förebild <3

  En glad 00

 10. Jag har ibland i skolan fått höra att du bara är en bitchig unge som jag borde skita i totalt. Ja jag har tagit en del skit för att jag faktiskt tyckt om dig. Men jag har stått fast vid min åsikt.
  Du har fått mig att inse att livet serveras inte på silverfat. För att komma någon stans, måste man först ta sig dit.
  Jag tycker att ALLA borde börja läsa denna blogg, för man får veta hur en resa från en vanlig 9 åring som ingen kände till, till en känd 12 åring som alla vet vem det är.
  Det jag vill få fram med den här texten, är att det du skriver har en grund. Som du själv hittat.
  Det är de som gör denna blogg så fantastisk
  Du är en förebild för så många, stora som små. Bland annat min förebild.
  Vi är lika gammla, fine vad är problemet?? Har fått för mycket skit för att min förebild varit lila gammal som jag. Men av att läsa dina inlägg har jag lärt mig hantera det. TACK<333
  Kram Nellie du är bäst!!<3

 11. an eye for an eye kommer på söndag hoppas att jag får se dig Älskar dig ahahah en annan sakn bara kollar du på solsidan? jag gör det! för mig är det bara att kolla ut genom mitt fönster hahaha fattaru? vet att du inte läser alla dina kommentarer eller svarar på dem men.. du är typ min ända förebild du och ja är lika gamla fast jag ser dej som en stoora syster stark,klarar allt och kommer alldrig vara mer hatat än älskad! <33

 12. Jag bor i Stockholm (wooopa), hatten av för MIN FÖREBILD som är så j*vla grym. Började nog följa din blogg för 1 år sen, ärligt talat så trodde jag att du var en bortskämd ”skitunge”, MEN efter en vecka av en massa läsande på den blogg jag tycker borde ligga på toppen insåg jag vilken smart, cool, envis, topp ryttare som sitter och lägger ut i princip hela sitt liv för de som vill…, det kallar jag styrka, att VÅGA, att inte bry sig om vad andra tycker om ens EGNA tankar. Hur kan nån förresten tycka att din ridning är dålig ELLER flängig, tycker du hppar som en GUD, my love, you should be very proud of your self and I hope you are, wooopa, kommer nog inte sluta läsa en här bloggen på VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT länge, tack för att du gav mig MITT själv förtroende tillbaks som jag så läng inte haft…:)

  vill hälsa till min BÄZZA, BFF, som tipsade mig om den här toppen bloggen men som TYVÄRR slutat läsa den…:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *