Alla beslut tas av någon

Idag vart en såndär – jag gör det i farten dag. Skolan, bläh. Hem, fixat mina ponnys, kollat syrrasn sträning, pluggat & nu sitter jag här. Hej.

Pratat med Viktor i telefon & bestämt att vi ska ses på Fredag kväll. Bestämt tid med Bobby att jag ska infinna mig på hans salong på Humlegårdsgatan 11 på Östermalmstorg kl 15.00 (ses vi där eller 😉 hihi . Sen sist men inte minst Tyra Freaking Sjöstedt på Lördag. Ni hittar oss i HORSESPOTS/HÄSTMAGAZINETS monter kl 17.00 BE THERE!

Kommer uppdatera min FB & blogg under helgen så ni har kolla på mig.

Btw, mejla med Tobbe Larsson idag..hmm..hmm undra varför 😉 ??

 

10 thoughts on “Alla beslut tas av någon

 1. Hej 🙂 jag vill så gärna träffa dig och min dröm skulle ha blivit sann men allt ändrade sig..
  Min låstas mamma sa redan i somras om att vi skulle åka till Globen och vara där en hel dag. Så jag skulle få bestämma vilken dag och jag väntade lite med vilken dag och så såg jag att du skulle komma på lördagen och såklart att jag väljer just den dagen för att få äntligen få träffa dig och få uppleva Globen Horse Show. Men bara för att jag hare vart hos mamma i några veckor och enligt både pappa och min låstas mamma så hade inte jag hört av mig på flera veckor, men jag hade skickat sms lite då och då.. Så för bara ett litet tag sen så fråga jag (på sms) om vi skulle åka dit och då svara hon ”Eftersom du inte har hört av dig på flera veckor så trodde vi att du inte ville åka dit så vi har planerat annat!”. Jag vart så ledsen och jag var hos en kompis så jag gick ut och ville bara vara ifred för att dem gjorde som dem gjorde mot mig. Och jag har vart med och tävlat på Globen horse show gruppen på Facebook och få bara vara med på stjärnornas hoppning men jag har ALLTID sån otur så jag vinner aldrig och jag har haft ett jätte jobbigt år så de har nästan gått över så att jag var påväg till att börja skära mig men DU stoppade mig med dina fina ord som skrevs på bloggen, och jag vill tacka dig så mycket. Men de jag nyss berätta kan nog du inte göra något åt men jag ville iaf få berätta detta för dig :/

  Om jag har några stavfel så bryr jag mig inte.

  Kram !

 2. Hej nellie! Förut så gav du ett exempel på att du kanske kunde ha bloppis & sälja några av dina kläder som du inte använder, så jag undrar om du skulle vilja göra det? Skulle vara grymt kul!! 🙂

  Du kan fundera på det iallafall .. 😉

 3. hej nellie!!!!
  gud, jag gick till ’November 2009’på din blogg, haha, jag läste en av dina inlägg, asså föråt, men hahhahahahhaahhahaaa, gud vad du har förändrats!!! för första gången så, på något sätt,så kände jag mig stolt över dig!!! gud, jag har läst många, många, många kommentarer på din blogg, som typ, ’ooooh, du VAR sååå himla kaxig’ och allvarligt talat, så fattade jag inte vad dom pratade om!!! men, asså gud vad du har förändrats!!!! GUUUUD!!! men, jag är faktiskt sååå imponerad!!! tack, du är bäst!!!!! see ya, wanna be ya!!!
  xoxo Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.