Man kan inte va bäst i allas ögon, men man kan va nån i någons

Jag ska öppna upp mig lite här nu. Känner att jag bjussar på det. Jag förstår att det sticker folk i ögonen när det går bra för andra. Hallå, jag e svensk..svenska avundsjukan kommer all day everyday. Men det jag lärt mig är att hålla det där – just inom mig. Det är helt okey att bli svartsjuk, avundsjuk nångång. Bara man ite gör ett ”drama” över det.

”men skryt lite mer”

”men hallå, du är en bortskämd skitunge”

”du rider asdåligt”

”reklamblogg”

Mycket kan ni säga om mig, men säg ALDRIG att jag fått nåt serverat på silverfat. Kom igen, jag har bloggat & bloggat & bloggat & bloggat…när ni loggat datan, legat på soffan för att läsa, så har jag banne mej bloggat. I 3 år har jag matat denna sidan med ord, bilder, låtar & massa videos. Jag har upplevt sjukt roliga saker som inspelningenav ponnyakuten & reklam grejjer. Men jag har också fått smaka blodsmak på avundsjuka & rena elakheter.

Ni tror att jag lever ett lyxliv som bara får massa paket på posten varje dag. Lite kändisfrisörer klipper mig hit & hööks skickar grejjer dit. Så är det INTE. Jag lever ett riktigt vanligt svensson liv, precis som alla andra. Skillnaden är nog att jag har en familj som stöttar mig otroligt i min sport. Det har inte alla & det är synd. Men ja tror att alla familjer gö så gott dom kan.

Jag har skolan i grannkommunen där ca 80 % av tjejerna & killarna avskyr mig. Ungefär hälften av dom vet vad jag heter, men hoppar på skitsnacket endå. Åhh hon den där tjejen som tror hon är nåt. Usch & fy. Eller ännu värre killar som kommenterar lite halv tyket, för att det är fräckt mot kompisarna. Haha…jisses. Helt otroligt. Har både tjejer & killar i min skola med som jag hyllat här på bloggen i omgångar, som inte ens kan häva ur sig ett hej idag. Det är baksidan med framgång. Folk vill tro att man satt sig på höga hästar & e nånting 😉

Fast i verkligheten är man samma Nellie, som bara skapat sig mer möjligheter. Jag ser upp till folk varje dag. Tycker Linn e as cool som fått den där klapphingsten att hoppa höghus, samtidigt som hon ska upp & fotas för ett känt märke & spelat in maybeline reklam. Asså, coolt. Men jag kan förstå er att det känns. Vu trippar iväg till brevlådan dag efter dag & visar upp det ena plagget efter det andra. Varför är vi bättre än nån annan för?

Det är vi inte.

Men vi valt att lägga ALL vår lediga tid här. Vi sticker ut & vi vågar stå upp för våra åsikter. Tar du åt dig av ett inlägg som typ ”cirkushäst”, börjar du gråta då & bullshitar ner mig inför 10 andra, då kanske det stora problemet ligger hos dig själv. Det har Linn lärt mig. Tar man åt sig, då e man ens egna problem. Vi blir förlöjligade i videor varje dag, läser om oss på skvallerbloggar, jag hör varje dag hur ful jag är, hur dåligt jag rider eller särskriver & stavar dåligt. Har jag en finne i pannan får jag veta det – TRO mig.

Tjejer har NJUTIT av att lägga ut bilder på sig själva & mitt ex som krossa mitt hjärta. Satt knivar i ryggen för att på nåt oskyldigt sätt kunna såra mig i smyg, i vissa fall gamla vänner. Men det som är skönt nu, är att ingen kommer åt mig längre på det sättet. INgen kan nånsin såra mig på det sättet igen. Det har jag fixat all by myself.

Vänner slutat hälsa, medans nya glatt säger hej. Sånna som tycker framgång är coolt & bjussar oss på det. Åter igen har JAG INTE fått nåt gratis. Jag e från en vanlig familj som alla andra. Står kanske lite för mina åsikter, men det e jag stolt över. Nu ringer sånna kändsiar som jag bara läst om innan & företag hör av sig. Men det har TATT 3 år. LÅNG tid, många INLÄGG & massa turer på vägen.

Jag har blödit på knäna MÅNGA gånger då folk lagt fälleben på mig. Smutskastat mitt namn osv….men jag har rest mig upp varje gång. Kommer aldrig sluta. Jag vill att NI ska göra det med. Ta ingen skit. Kasta inte heller tillbaka. Le mot dom som vill dig ont, DU är bättre än dom

Nu kommer jag dra till Stockholm snart. Träffa mina idoler & få håret fixat av världens coolaste frisör. Det tycker jag att jag är värd.

Kram N

Man kan inte va bäst i alla ögon, men man kan va nån i någons….

Godnatt

 

96 thoughts on “Man kan inte va bäst i allas ögon, men man kan va nån i någons

 1. Älskar att det finns sånna som du!
  Att du kan resa dig igen efter att ha blivigt sårad så många gånger. Skulle vara i 1000 bitar om jag var du.
  Tycker att du är skitcool att du bara vågar.
  Du har helt rätt DU är bättre än dom, men alla vågar inte.
  Du kämpar med bloggen, rider hästarna, sköter skolan och allt som ska göras i vardagen.
  Avgudar dig Nellie love till dig!
  Du har så rätt du är värd det. Det är DU <3

 2. Hej Nellie ! Jag måste säga, jag är faktiskt stort fan av dig, missförstå mig rätt, jag gillar dig, men jag är intepå din blogg så himla ofta. Det händer någon gång ibland.

  Men herregud ! Sjukt bra skrivet ! Jag är också 12 år, men skulle aldrig kunna skriva en sådan text så bra ! Jätte starkt av dig ! Hoppas så sjukt att du kommer att vara så stark i fortsättningen !

  xx

 3. Älskling om det är någon som kämpar så är det du ! Jag har nu kännt dig i 4 år efter nyår och jagvet att alla kommer läsa detta o det är bara plus i kanten !
  Om ni där ute nu tror att Nellie ligger hemma .. någon gång i mellanåt hoppar på hästen tränar hit o dit så är det inte sant ! Min nellie är igång dag som natt med att både göra er bloggare nöjda och glada visst det är hennes ”jobb” men det är inte lätt hon är på tåna heeela tiden för att kämpa för hennes framtid som jag dock tycker att MÅNGA av er ska ta för er av det hon gör för det är VÄLDIGT nyttigt för oss alla hon visar värkligen en sida som många mycket äldre”kvinnor” gör och det är ett + i kanten.

  Jag som din kille kan inget mer säga och göra än att säga FORTSÄTT för det du gör mot mig och alla andra 120000 läsare är fantastiskt bra och nyttigt. Jag stöttar dig i EXAKT allt det vetu boo,du har alltid mig vid din sida alla tider på dygnet och det är för att Jag älskar dig Nellie Berntsson och så mycket mer o du har allt i huvudet varför med tar bara en liten del här så att det inte blir någon roman.
  Som sagt du får alla att må bra..keep it that way (speciellt mig)

  Du ger mig det dära lilla extra som ingen annan kvinna kan..allt detta är skrivet från// Din love puss

 4. Nellie du borde älska din kille mer än allt, han verkar vara en sån man bara stöter på en gång! Kolla bara texten, grym är han!
  Du ska vara nöjd! Världens finaste par är ni!

 5. Grymt inlägg! Alla kan ju inte tycka att man är bäst. Men om det finns folk som stöttar en ändå så klarar man sig mer än bra. Jag har ju själv försökt att hjälpa dig om det är folk som har sagt något dumt. Och om någon tycker det så är det ju okej om det nycker det men bara den inte börjar trycka ner dig eller andra för att man har en åsikt om en person. Jag tycker att du är bäst och du är en stor inspiration och förebild för mig och jag är inte ensam som tycker så om dig! Du hjälper så många människor att känna sig bättre. Du har hjälpt mig så mycket med mitt självförtroende och massa annat. Sluta aldrig kämpa
  Massa kramar

 6. det är så i detta land, man kan inte vara glad åt andra framgång, utan lyckas någon med nått så måste man ”hitta anledningar” som tex han har rika föräldrar, hon får all hon vill ha, istället för att vara glad för varandras skull.

 7. Varför jag tycker det är så roligt att läsa den här bloggen är för att du bevisar gång på gång att du är en mogen tjej med huvudet (och hjärtat) på rätt ställe.
  Jag blir förvånad (samtidigt att jag bli lite ledsen) att du kan vara så ‘smart’ trots din ringa ålder. Flera gånger skriver du saker som är mycket mognare och smartare än vad mina kära vänner i 20+ års åldern kan häva ut sig. Det ger mig hopp att det finns flera smarta unga kvinnor som läser den här bloggen och lär sig något mer än bara häst-relaterade saker utan också respekt mot varandra. För vissa tar det bara längre tid att komma dit du är idag Nellie.
  Åter igen, jag blir så glad när jag ser tjejer dom dig och min kära lillebror som är rätt så härlig, cool och med hjärtat på rätt plats vid 12 års ålder. Keep up the good work och fortsätt inspirera unga och gamla! Men glöm aldrig att flippa ut lite också, man behöver det som tonåring, lätta på locket och go bananas! Det har du all rätt till!
  Kram S

 8. Jag gillar din blogg. Den är ditt arbete på samma sätt som en journalist, sköterska, lärare eller vad som helst, med skillnaden att få människor lyckas när de är så unga.
  Men det är just det som jag tror sticker i andras ögon. Att bloggen är ditt jobb.
  Det finns många tjejer och killar som bloggar lika mycket eller mer än vad du gör, som tar fina bilder, publicerar noggranna filmer, öppnar sig för alla som läser… men alla som läser är ”de närmast sörjande”, nämligen kompisgänget på tio stycken.
  Kan du förstå att det kan vara svårt att se varför de inte lyckas lika bra som du? Varför tusentals läser din blogg, men bara tio deras?
  Men! Även om jag kan förstå att folk är avundsjuka på dig, kommer jag ALDRIG förstå de som inte unnar dig det du har! Det är skillnad mellan att tänka ”åh, jag önskar att jag också…” jämfört med ”hon förtjänar inte det där”.

  Hoppas förresten att du inte har något emot att jag kommenterar anonymt. Om du har det ska jag inte kommentera fler gånger – jag är inte ute efter att såra någon.

 9. Fick tårar när jag läste detta, jag grät. Du är så otrolig Nellie, jag förstår inte.. Ifrån allra första början var jag en hater, eller inte riktig hater som typ sa massa saker men jag tyckte inte om dig. Och det var bara ren avundsjuka, att komma så långt som du gjort. Att kämpa igenom det du gör, är helt sjukt. Just nu, är det dig jag ser upp till och du är min idol. Jag älskar din blogg, läser den varje dag, flera gånger om dagen. Du är bäst Nellie, det kan ingen ta ifrån dig!! Håller alla mina tummar och tår att vi syns i Stockholm, jag ska dit på lördag. Du är världsbäst, i freaking LOVE YOU

 10. Nellie du e GRYM. Du är en vanlig människa, ja. Men det vill inte jag o alla tro efter dina killerinlägg. Efter att du får mångas dagar att lysa upp med dina texter. Efter att du får folk att skratta med dina roliga SNYGA bilder. Efter att du lagt upp en video när du rider. Du e inte perfect, men de e ju ingen <3 Du har valt en väg & kommer gå den hela livet. När du blir mormor och sitter med dina barnbarn i en gungstol, kommer jag SVÄRA på att jaklar, du e stålt över dig själv & allt du gjort, för du valde en väg, med många stenar & många flodar att hoppa över. Svårt, men det klarade du.

 11. Ååååhh! Detta gjorde min dag! 🙂 <3
  Jag förstår dig fullständigt Nellie med vad du menar
  i detta inlägget. Jag respekterar och beundrar dig för
  att du gör så som du gjorde nu och är stolt över det.
  Du får mig verkligen att känna mig modigare och stoltare
  Över mig själv! Jag har sagt tack innan men jag säger det
  Igen. Tack Nellie för att du och din blogg finns! <3

 12. I believe in you! 😉 du är cool, står för dig själv o snackar ingen bullahit. Det diggar jag ;D lycka till med bloggen i framtiden!
  //Elin

 13. Nellie-ful? Oj, faktiskt ALDRIG hört de orden i samma mening, det lät så FEL!? Nellie du ÄR vacker, OTROLIGT vacker!! Dina ögon asså… Dem är helt underbara… INGEN jan väl tycka att DU är ful??? Du har ju typ värsta dröm utseendet! Och jag tror att alla redan vet det… Nu kommer en mening du nog fått höra MÅNGA gånger: Dem är bara AVUNDSJUKA!

 14. Åh nellie du e så bäst, jag vet exakt vad jag ska göra mot dom som e helt sjuka på min skola !! Tack nellie att du skrev detta inlägget !!!! du är en ren naturbegåvning puss :<3 ♡♥♡♥♡ wilma <3

 15. GRYMT skrivet där Nellie, du är verkligen bäst på att ge andra bra självförtroende! Nästan samma sak har hänt mig och vet därför EXAKT hur det känns.. WORDS!

 16. Så jävla bra skrivit nellie. Någon får då ju veta vem du är? 🙂
  Du ska inte ta åt dig med att du skriver fel. Såna dom tar upp såna grejer har problem med sig själva. Dom sitter bakom dadatan och säger elaka saker. Men dom gör aalla dom sakerna själv och..

  Bra skrivit nellie.. finns för dig gumman <33

 17. Himla bra skrivet, hatten av för dej Nellie! Som du har kämpat förtjänar du allt det där du skriver om, låt aldrig någon trampa dig på tårna i ren avundsjuka. Keep on fighting<3

 18. Enormt bra skrivet Nellie! Du har kämpat dig igenom vägen upp, och jag kan banne mig inte förstå att vissa andra personer lägger ner sån otrolig tid på att smutskasta dig/ skriva elaka kommentarer. ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett klockrent uttryck till sådana personer. Du är grymt duktig Nellie och jag hoppas vi ses i Stockholm under lördagen! 🙂

 19. Du är grym Nellie! Denna sortens inlägg är sånt som får dig att växa i mina ögon! Du är öppen och ärlig och i slutet så är det sånna människor som vinner. Strunta i allt skitsnack för att de är bara avundssjuka. Otroligt bra inlägg – du förtjänar all framgång du får! Kram

 20. Åhh vilket bra inlägg!
  Du är så mogen Nellie! Låt det inte trampa dig på torna av ren avensjuka!
  Du är kung på allt! Det är bara så! Åter igen! Jag tror att de är bloggen och hur känd du är som
  Sticker i det avensjuka folken! Känn dig stolt Nellie!!

  Du är mitt största fan!! Kom ihåg det 🙂
  Jag hoppas att vi ses i helgen i Globen !! Jag är där på söndagen 🙂
  Vart håller du hus då? Krammmmm

 21. Jag skriver detta för jag faktiskt tycker du är en grym person som inte tar åt dig. Jag vet själv hur det är när folk snackar skit och egentligen bara vet ditt namn. Jag kan ärligt säga, jag känner inte dig som person, jag har inte träffat dig och ändå tycker jag du är en grymt underbar person. Jag ser mycket av mig själv i dig, jag står för det jag säger och jag tar inte åt mig om någon tycker jag är sämst i världen på något. Du rider för jävla bra och visst har du gjort små fel i ridningen, men so what? det gör vi alla, tom Rolf-Göran Bengtsson har gjort fel i sin ridning.. Man lär sig av sina misstag och jag ska absolut inte klaga på din ridning för du är 12 och är enormt duktig. Jag ska inte klaga på min egna ridning heller för då jämför jag med dig och det är viktigt att inte göra det. Du tänker på vad du kan förbättra i din ridning och inte vad någon annan har förbättrat som du kan göra bättre. Du är dig själv och det är rätt! Jag själv tyckte kanske du tog i lite väl mycket när du skrev inlägget ”Cirkushäst”, men det är ändå din åsikt och jag tycker en annan, men det är ju vi och vi är olika från varandra. Sen är det yttrandefrihet i Sverige och du har all rätt att skriva vad du tycker om detta, även om folk tar illa upp. Det är din blogg! och du gör den så otroligt läsvärd!

  Jag önskar dig all lycka till i din framgång för att du har kommit så långt på vägen att du inte ska ge upp! =)

  Kramar Ellen 🙂

 22. Nellie jag hoppas du vet att du är en stor förebild inte bara för mig utan för många andra! Det är inte lätt det här med kompisar, jag vet hur det är. Men ingen kan ju veta hur du känner, vi vet inte ens hälften av vad du tycker och tänker om folk osv. Jag beundrar dig för att jag vet att du
  klarar av alla problem, alla haters är bara avundsjuk!
  DU löser ALLT!!

 23. Nellie jag rös när jag läste detta. Du är mogen och du tar ansvar. Jag ser verkligen upp till dig så hatten av för dig Nellie. Du har fått mig att tänka om, med hjälp av dig vågar jag stå för det jag tror på. Skulle så gärna vilja träffa dig eller åka och kolla när du rider. Det skulle vara helt otroligt häftigt. Nellie jag ser upp till dig och du ska veta att du är värd varenda bra kommentar du får för du har verklige kämpat. Kram Elin

 24. Hej, Nellie! Jag är otroligt tacksam att din blogg finns. Jag har själv haft det jobbigt med kompisar/bloggen och blivit kallad grejer. Men du har peppat mig på vägen. Kommer ihåg första gången jag kollade in på din blogg och tänkte ”hon tror hon är något, yada yada”, sen tänkte jag om efter några gånger jag tittat in och blev helt paff, liksom hur kunde jag tänka så! Nu betyder du allt för mig. Jag har hyllat dig flera gånger på bloggen, hoppats att du skulle se, spammat dig på fb… Men då får jag riktigt kränkande kommentarer, om att du är en bitch. Du har lärt mig att jag ska inte ta emot, sånna grejer. Jag är TACKSAM. Det ska du veta. // Sara, http://www.beliebeeer.blogg.se

  Du är perfekt i mina ögon❤

 25. Hej Nellie! Inlägget var helt grymt och du är grym. När jag gick in på din blogg på första gången tänkte jag att ”Hon tror att hon är någon” o allt de där men har ändrat helt uppfattning om dig Nellie. Du är helt enkelt grym!

 26. Att du ens ska behöva skriva såna här inlägg gör mig tokig ibland. Det är så typiskt ”oss” svenskar. Måste alla ara perfekta? och vad är då perfekt?
  jag bruka säga att alla är unika och perekta på sitt vis.

  Jag tycket också det är fusk att du får massa packet på posten men de är ju för att jag själv också vill ha. Samt vet jag eller vet och vet kan tänka mig/förstå att det är inget du liksom får gratis som folk verka påpeka. .
  Vi ser och vet, iallafall vi med något bakom pannbenet att du kämpat dig dit du är idag är du kämpar än få inom ridning är du långt ifrån klar. Du vill till toppen och dit kommer du gå!
  Att du får packet ht och dit är väl för att du har en så jäkla bra blogg inte sant? och hm. . om det nu är så lätt att driva blogg, men varsegoda gott folk! Jag driver min blogg varje dag och den är så långt ifrån den här som den kan bli. och ändå lägger jag timmar på den.

  nej Nellie. Heja dig och hoppas folk nån jäkla gång kan sluta att hacka ara för att dem är avensjuka, jag är också avensjuk men kan inte komm apå med själv med att sitta och lägga elaka komentarer verken här eller till någon annan!
  kram

 27. Jag tycker att det är väldigt fint att du förstår och uppskattar värdet i att ha en stöttande familj omkring sig i sin framför allt sin sport, men också i livet i övrigt. Många gör inte det och DET är i mina ögon ett större tecken på bortskämdhet än vad en stor summa på kontot är eller antalet avier i brevlådan.

  Har man en stöttande familj har man alla möjligheter i världen att nå dit man vill. Har man inte det är det fortfarande inte omöjligt men det kan ta lite längre tid.

  Jag tycker att det syns hur mycket du uppskattar det du får samtidigt som du har all rätt att vara stolt över det, så var inte rädd för att stå för din lycka och framgång. Det är trots allt DU SJÄLV som har varit den främsta orsaken till att du är där du är idag!

  Lycka till i fortsättningen också 🙂

 28. Hahahahhahahahahhahahahahhahahahaha *andas* hhahhahahahahahahah!!! Svensson liv?? Aa för alla får ju allt man pekar på och allt man vill ha från olika företag gratis haha, sämsta kag HÖRT! Fan va Svensson att ha samarbeten med sjutusenn företag som matar med kläder, och annat. Fan va Svennson stt driva en stor blogg, fan va Svennson stt käna mer pengar när man e 12 än många vuxna? Fan va Svennson du e!

 29. Haha, du är bäst. Mina vänner säger till mig att sluta prata om dig hela tiden. Men pratar mest om dina ögon,dina jagande & tunga texter, & självklart.. Framgången med Bellman. Hatten av för vååååraaaan Nelllllieee<3

 30. Nellie! Jag tyckte detta var grymt bra skrivet. Det seriöst skär i hjärtat på mig i vissa meningar. Asså jag har en klump i hela min bröstkorg. Jag blir också jätte glad och fattar hur bra du är som människa som torkar av allt smuts. Fattar du hur jag bryr mig om dig.

 31. asså nellie du är så sjukt grym du står upp för allt du säger och är den du är. har läst din blogg sedan jag var nio. du är min förebild och hoppas du mår bra! detta är mitt ”motto” till dig LIVE AND BE STRONG jag har ett till och det är : LIVE TO LOVE det står så på ett av mina linnen. kram från lilla mej:)<3

 32. Jag diggar din blogg så SJUKT mke! Du låtsas liksom inte vara nån du inte är, du är Nellie Berntsson och det är DU som är så otroligt skön. Din blogg förtjänar att vara en av sveriges bästa bloggar, LÄTT. Den är fett bra, och ja. Den är så fett bra helt enkelt ;). Och du blockade mig på instagram (majaledin) och jag är så ledsen för det ‘jag’ skrev! Men det var min kompis som hade skrivit det. Och sen sa hon det och då skulle jag gå in och skriva att det inte alls var sant, för jag älskar när du lägger ut många bilder, jag menar jag älskar ju DIG så! Så jag ville liksom bara säga förlåt, men hon visste inte att du skulle blocka mig. Och om du har tid, du måste inte, men OM du skulle vilja så får du gärna blocka upp ‘majaledin’ (mig). Skulle vara bäst! PS du är en GRYM förebild i ridning + bloggvärlden <3

 33. Här där jag bor så gick jag på ett ridläger där alla fick ett diplom om vad man var ”känd” för på det lägret och då fick jag:
  Ridlägrets Nellie B tjej
  för jag pratade bara om dig och hur fin och hur bra du red!!!

 34. TACK Nellie. Ibland behöver man verkligen läsa sånt här. Idag var en sån dag för mig, ganska crappy allt som allt, men efter att ha läst detta blev självförtroendet något bättre. Tack verkligen!

 35. Du Nellie, du ÄR en underbar person! Hatten av, för DIG. Jag tycker att du är värd dina sponsorer till 100%. Du är värd att få de bra sakerna du får, att ha tävlat SM med Bellman, DET är grymt och du är värd det! De bra sakerna du uppnått och når, DET är du värd! Fortsätt så, för allt bra som händer dig det är du VÄRD! Du är en underbar tjej, fortsätt kämpa!

 36. Gud vad du är cool som står upp för dig, alla som skriver dumma komentarer kan dra åt helvette för då har man liksom inget liv, visst alla har ju en åsikt men för typ 10 000 som tittar på din blogg varje dag liksom (vet inte riktigt jag kmr inte ihåg vad du har skrivit)
  Men seriöst att man ägnar sin tid till sånt skit.
  Typ alla på min skola vet vem du e men några pratar skit om dig fast dom inte ens känner dig, jag känner dig heller inte men det e ett tecken på avensjuka men det e starkt att inte ta åt sig det, det skulle jag göra och jag tar åt mig andras skit om mig, men varje dag går det lite bättre, jag läser inte din blogg varje dag (jag hinner inte, massa sport osånt) men när jag läser den så får det mig att känna mig starkare o starkare för varje dag.
  Ser upp till dig (fast jag e lika gammal som dig.)
  Kram <3

 37. Vissa bloggar pallar man inte läsa, men din är något…
  Du har alltid någon bakrund till varje inlägg, som gör det intressant, go for it…
  Hatar när folk säger Nellie: sågar sinar hästar osv, baha avundsjuka där jao!
  Din blogg är BÄST!<3

 38. Gud Nellie! Du har så rätt!Du har verkligen kämpat för att komma dit du är idag, och det är SÅ starkt av dig att kunna ta all skit och kunna ta nya tag efter allt hela tiden! Du är så värd paketen på posten

 39. Hej Nellie!

  Det här inlägget fick verkligen mig att tänka. jag tror att det är många som brukar snacka lite bakom ryggen på mig, men nu har jag bestämt mig för att inte bry mig om folk som vill mig illa eller liknande.
  vore coolt om du läste den här kommentaren. Du har gjort mig starkare och jag tänker inte låta andra kasta skit på mig… jag är STARK <3
  nellie fortsätt som du gör<3

 40. Hej Nellie! Jag tycker att det är så sjukt bra av dig att du skriver och berättar det här! Jag förstår verkligen inte varför vissa människor måste hålla på o tracka dig? Du är så sjukt grym med allt du gör! Fortsätt så! <3

 41. Vill bara säga att jag aldrig varit ett stort fan av dig och kommer nOg aldrig bli det!
  Men går jag runt och snackar skit om dig? nej det gör jag inte!
  Pallar inte med alla ”Haters” för egentligen är det inte de,de är ju de som lägger mest tid på dig genom att leta misstag?
  Utan jag tror att du vet dina misstag själv redan Nellie, Right?
  Och jag skämma inte över att erkänna att jag kan sitta på mitt rum och kommentera någon av dina bilder för mig själv!
  Men aldrig jag skulle snacka skit om dig med någon annan!
  DU LEVER DITT LIV, OCH JAG LÅTER DIG GöRA DET!!!

 42. Hej Nellie! Första gången jag såg din blogg, så blev jag såå imponerad!!:) jag brukar alltid kolla på ponnyakuten, och jag kommer ihåg att jag gillade dig från början. Jag tycker bara att du är såå cool!!;) förut såå hade jag ingen förebild. Men när jag såg dig så……:) du är såå duktig på att rida:) jag är inte avensjuk på dig!;) du är vara min största förebild!! Jag älskar det du gör! Jag rider också och det känd som om din blogg och du stöttar mig. Du ger mig inspiration:) jag har också en blogg….som handlar om mina ponnysar och mig;) jag tycker du är fantastisk Nellie Berntsson!!;D
  min blogg: http://www.tildaperman.devote.se

 43. Hej Nellie!
  Hoppas att du inte tar detta som en elak kommentar!! snälla

  Du har helt rätt när du skriver det blir vad du gör det till men jag vill bara ´´fråga´´ en sak.

  mina föreldrar stöttar mig i allt jag gör. Men dom kanske inte kan stötta mig så mycket i ridningen för dom är absolut inte häst intreserade. Så dom kan inte stötta mig så mycket där. du säger att det är synd men aa jag vet inte riktigt, det är synd om föreldrarna inte stöttar sitt barn men det kan vara svårt som i mitt fall om dom inte är häst intreserade ville bara säga det för ibland kan det vara svårt att stötta. hoppas värkligen inte att du tar det på fel sätt för det är inte menat som en elak kommentar. Du kan oxå rötta mina stav fel omdu vill hehe är inte så brea på stavning när jag skriver på datan. 🙂

 44. Jag kommenterar ALDRIG någons blogg men jag måste göra ett undantag nu för att jag tycker du skrev så sjukt bra där Nellie! true words!

 45. Jag antar att det blir så när man har en stor blogg med många läsare, man kan inte bli älskad av alla o jag kan förstå att vissa är avundsjuka på dig. Det är starkt av dig att resa dig igen o fortsätta kämpa. Det kmr alltid finnas nån som inte gillar en, men det kmr oxå alltid finnas nån som gillar en, så fokusera på den som uppskattar dig 😉

 46. Så himmla bra skrivet tycker jag. Man mår bra av att läsa din blogg, man lär sig även nåt! Du är skit cool, det är du! 😀

 47. Skit bra text! Hatar när folk som bara vet ens namn snackar skit om än. En person har till och med erkänt för mig att hon har snackat skit om mig innan hon ens kände mig. Bara visste mitt namn och hon hade fått för sig att jag hatade henne (?) utan att ens känna henne. Man blir så sur och det är så himla lågt! Stå upp för dig själv nellie du är grym!

 48. Hej nellie,
  du vet, du vet allt, du vet hur det är att få dumma kommentarer, du vet hur det är att försöka få något, men om man vill ha något, så får man jobba på det,jag ska säga en sak, dom som säger att du är bortskämd, dom har ingen aning om hur det är att vara Nellie Berntsson, ingen gör det, dom ä bara avundsjuka!!!!! men jag tror att du vet det by now, även så tycker jag att du ska respektera dom,och jag, som många andra, tycker att dom ä såååååå dumma!!! men som sakt, dom vet inte hur jobbigt, och svårt det är att bli något!
  Ellafall, så tycker jag att du äger! du är bäst!!!!!
  xoxo Karin

 49. jag läser din blogg varje dag, men har aldrig kommenterat förut. Nu känner jag att jag bara MÅSTE skriva något!

  Du är så himla stark som driver denna blogg – man riktigt känner att du kommer bli något stort, sen om det blir inom hästvärlden, modevärlden eller vad du nu väljer – DU kommer lyckas.

  Jag är 24 år gammal. Jag skulle ALDRIG klara av din vardag, med allt skitsnack, vänner som sviker och skvaller. Du är en otroligt driven och stark tjej, och vi är många, både unga och gamla, som beundrar dig något otroligt. Din familj måste vara så otroligt stolta över dig!

  Tyvärr är det ju så, att de flesta bara ser slutresultatet. De ser inte allt jobb som har lagts ner, för att komma dit man är idag. Och tjejer i din ålder är generellt sett elaka och avundsjuka! Jag tyckte att hela högstadiet var ett rent helvete med allt skitsnack och skvaller som florerade – jag kan inte ens föreställa mig hur det är för dig, som har allt det där som ”vanliga” tonårstjejer brottas med varje dag, och sen dessutom din blogg, ditt kändisskap och allt det ovanpå.

  DU är mer än värd varenda liten gratisgrejj, varenda liten klippning från kändisfrisör man kan täna sig! För allt ditt jobb, för allt ditt slit, men framför allt för att du är DU.

  Ta ingen skit Nellie – vi är många som har dig som förebild, trots att du faktiskt är mer än 10 år yngre.

  Om 10 år, kommer du kunna skratta alla i ansiktet. För jag kan lova dig, då kommer du inte leva svenssonliv längre!

  Gå din egen väg, håll huvudet högt och gör det Du är bäst på – att vara just DU.

  /Malin

 50. Det är då inte bara DU som kämpar Nellie. Alla får skit på sig, alla förlorar vänner. Alla blir lurade. Alla möter falska personer hela tiden. Inte bara du. Jag blir trött på dig Nellie, det finns de som har det värre. Men visst har du inte fått bloggen gratis. Ingen bloggare får läsarna gratis. Men du har sponsorer och ditt och datt tralala. Ingen får något i livet gratis. Det måste vara sjukt svårt att driva denna bloggen och du måste orka blogga varje dag. Du får skit varje dag. Men nån gång måste man vänja sig vid det. Det var ingen som tvingade dig att blogga, inte en människa har tvingat dig. Du valde det. Bloggen blev stor, du fortsatte. Då får man liksom köpa att man får elaka kommentarer. Allt i ett paket Nellie 😉

 51. PS: Man kan inte vara bäst i allas ögon, men man kan va nån i någons.
  Rubriken talar mot ditt inlägg 😉
  Du skriver att du tar skit och att vänner sviker dig. Jaha du ser man får väl ta det om man inte kan va bäst i allas ögon.

 52. oj nellie, det är så synd om dig. rik som ett fan. snygg kille. egna ponnys. sluta gnäll, ingen tvingade dig att börja med bloggen

 53. Jissus, är du bara 12 år? Du har en sån jäkla insikt. Det beundrar jag verkligen! Otroligt skrivet. Forsätt stå på dig och låt ingen trycka ned dig. Dessa människor försöker bara må bättre i sig själva genom att trycka ned andra, som i deras ögon egentligen är beundransvärda. Men det har du ju redan förstått 🙂 Du har något som gör att jag garanterat kommer att fortsätta läsa din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *