Väljer att plocka bort saker från bloggen

När vissa bloggare frontar sina respektive – väljer jag att plocka bort. Min blogg alltid vart känd för att den var så öppen. Jag frontar med allt å det gillas ( av vissa )

Gillar själv sånna bloggar enormt mycket som liksombjuder på all story. Kom igen ba. Men nu vet jag inte. Känner för första gången på länge att jag inte vill fronta med för privata saker. Kan inte ta på va det är, utan bara en känsla. Inte för att jag e osäker, snarare….bara VILL inte. Fine det kan ändras med tiden. Men just nu NO, a BIG no.

Jag jobbar otroligt mycket med bloggen nu. Lägger EXTREMT många timmar på den. Där e klart gränsen att den ska bli opersonlig nära. Men fine, låt den bli det då. För just nu vill jag inte fronta Mr A här @ all. Alla vet ju redan å jag säger det igen, att ha mig som flickvän ÄR inte enkelt. Massa snurr på mig & saker som händer i mitt liv. Man får inte låsa mig för hårt – då får jag panik & drar. Sen är jag i en tidig tonår som gör att hela jag föändras. Ena dagen vill jag skrika andra sjunga, ena dagen dansa andra springa…..

…….now im a maniac inside.

Respektera det, please <3

Stallet, rida, plugga & träna…..blogga & yada yada. Kommer upp en sak här ikväll. Håll koll .

Jag är inte lätt just nu. Springer ifrån mig själv på många sätt asså. Svårt att föklara…men tror nån fattar.

17 thoughts on “Väljer att plocka bort saker från bloggen

 1. När jag började läsa inlägget blev jag först ledsen, de är när du berättar om lite privata saker som det är som roligast att läsa. Men vem tycker inte de liksom? Men nu, jag förstår. Man kan ändras.
  Det mäsks att du lägger mkt tid på bloggen. Men jag har en fråga ”Hur hinner du med allt? Ridningen, skolan, vänner/Almin, familjen och DIG själv? ” Jag är imponerad!

  <3

 2. Känner mig i precis samma situation som dig nu.
  Okej jag har inte en storblogg eller pojkvän.
  Pojkvän. Det klarar jag inte av att ha. Eller jo.eller nej.
  Jag vill, finns så underbara killar runtomkring. En kille får mig att le så fort han öppnar munnen.
  Men jag puttar ifrån. Jag drar mig undan så fort jag kan. Jag känner mig instängd.
  Har från o med nu bestämt mig för när jag känner mig redo. Det är något att tänka på nellie.
  Jag säger absolut inte att du ska göra slut . Men om du får tid , stanna upp andas och tänk efter hur du känner o vill. Tankar påverkar känslor. Har jag lärt mig. Tänk positivt känns det positivt.

 3. Det tycker jag att du gör helt rätt i Nellie. Det är ju din blogg och det är du som bestämmer vad du publicerar. Om det då är någon som tycker bloggen blir tråkig så är det bara för dem att sluta läsa. Men det kommer alltid finnas de som respekterar dina val och fortsätter läsa, för även om en sak plockas bort så är resten fortfarande precis lika intressant.

  Och det här att du är liksom ”like a maniac in your head”, det är liksom så under tonåren, jag är 15 och har också svårt att bestämma mig för överhuvudtaget vem jag är. Men man kommer igenom det, jag lovar 🙂

 4. Vet precis hur du känner dig och hur du menar.
  Jag är precis sån. Står 100% vid din sida om ditt beslut!
  Stay strong Nellie! Du är såå himla grym, glöm aldrig det!

  // 12 årig tjej

 5. LYSSNA först och främst vill jag säga att du är en urgulig tjej med en grym blogg, hur jag hamnade på din blogg vet jag själv inte, jag hatar hästar om jag ska vara helt ärlig. Själv spelar jag fotboll och är helt tvärtemot dig, men vill bara att du ska veta att det är många som ser upp till dig, jag är lixom 17 bast och läser en skitunges blogg haha du fattar vad jag menar, right?

  Men en sak jag stör mig GROVT på är att du byter killar lika ofta som jag byter mina trosor, allvarligt? Vill bara säga att det är sånt som gör att en tjej sjunker i ögonen på andra, ena stunden vill du ha ett förhållande och sen vill du inte ha något? komigen nu nellie, jag menar egentligen absolut inget illa men man börjar bli lack över det, jag FATTAR EXAKT varför du har massa killar hela tiden, jag VET att du inte har glömt bort Adam eller vad han nu heter, du gör allt för att glömma killen men det går inte, eller har jag fel? svar NEJ!

  Du ska ABSOLUT inte tro att jag tycker illa om dig, keep it up girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *