7 thoughts on “Hahahahah….

 1. Hej jag älskar din blogg jag har en blogg själv men jag älskar min också. Jag älskar din med men jag tycker att din blogg är bättre. Jag har också en videoblogg med massa sminkvidios som jag gör disko sminkningar massa andra sminkningar jag älska mode. Monga tror att jag är en fjortis men jag sjlv tycker inte det inte mina kompisar heller. För jag gör massa sminkvidios tycker alla att jag är en fjortis tycker du det, Kolla gärna min blogg. Somsakt älskar dina bilder för du är så fin. Älskar din blogg. Kram Lisa<3

 2. ÄLSKAAAAAR DIIIIIG!
  Om du vill läsa min blogg (vilket du säkert inte vill för du tycker såkert att den är jättedålig).

  Lösen: siri
  namn: Sirihansen

  PUSSIE PUSSIE!!!<3333

  Siri

 3. hej Nellie! jag skickade ett mail till dig för ett tag sen med en fråga. Du svarade inte på det, men då tänkte jag fråga frågan här istället.

  Jag gillar en kille men vet inte vad jag ska göra! jag vågar inte prata med honom och vi åker i samma buss! Vad tycker du att jag ska göra? det vore roligt om du svarade i ett mail! <3 <3

 4. Hej Nellie!! Jag älskar din blogg. Den är helt fantastisk och den bästa bloggen jag någonsin läst. Och du är helt underbar och den snyggaste tjejen jag någonsin har sätt. Ditt sätt är helt anat en vad jag trorde men det som jag trode från hela första början va att du va en fjortis men nu tycker inte jag det längre. Du är så underbar så jag bara vill träffa dig nån gång. Du ärsjukt söt och älskar hur du klär dig och sminkar dig.Och har sätt dig hoppa på Stella och Bellman och Elvis. Alla jätte bra på att hoppa. Men Elvis kan hoppa väldigt stort i bland. Jag har själv 2 maxade d-ponnysar och d-ponnysar det är ett jätte jobb men alla förutom 1 är tävlingsponnysar. Mina hästar heter Carrols Express Samot den andra heter Sörbys candy. Och dom andra heter Gost Baster och Sörbys Zack och Daim. Evelina Lindh har ridit alla mina hästar och att jag köpt alla mina hästar från henne. Hon rider jätte bre så jag dör. Men det gör du med bara en liten sak med dig och Evelina Lindh. Du rider bättre vägar en henne. Men hon gör snabast om hoppning än va du gör så jag tycker att Evelina Linh rider 2 prosent bättre än du. MEN ÄLSKAR DIN BLOGG OCH ÄLSKAR DIG MED!!!!!!!

 5. Till ovanstående.
  Haha helt seriöst? Är detta ett skämt?
  Jag har aldrig sett eller ridit dessa hästar du nyssnämde, förstår inte ens varför man vill ljuga om en sådan sak?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *