Stella Reg LB

Min plan med Stella är att BARA nolla. Lugna & snygga rundor. Har en plan med min tränare hur Stella ska utvecklas på bästa sätt. Bara att åke med henne & Elvis är en utmaning då hon gärna lägger 200 % på han & de som bli över på sin uppgift 😉

Stella kändes fräsch på framhoppningen. Fick med henne i alla sprången & red lugnt.

Inne på banan fick jag startsignal ganska snabbt & la upp en bra galopp. Stellas svaghet är hinder no 1, det är liksom där hon bestämmer om hon vill eller inte 😉

Jag red lugnt & snyggt. Bra vägar. Sista galopp sträckan valde jag att gå utanför, för att få en rak linje . Endast schysst mot Stella. Nu säger jag med handen på hjärtat (nästan så mamma & pappa tycker jag fegar 😉 Jag rider endast för nolla. Jag vill inte tok hetsa Stella i LB höjd, jag vill rida snyggt & vi ska kännas som ett team. Vi nolla & jisses va fin hon va 🙂 Stella frusta när hon gick ut från banan, det är bättre än en rosett 🙂 (kom en utanför placering)

Tummen upp till Vänersborgs ridklubb. Bra tävling & trevlig personal 🙂

Stella kan verkligen…min donna 🙂

 

 

21 thoughts on “Stella Reg LB

 1. Tyckte du gjorde en riktigt bra insats idag! Gillade ditt tänk man såg verkligen att du tog det sansat och det gav resultat! Såg riktigt bra dina inverkningar iom att jag va funktionär på banan. Snyggt jobbat Nellie och riktigt roligt att ha dig på klubben! 🙂

 2. Hej nellie ville bara tala om för dig att du är grym total grym!
  Asså shiet säger jag 12 år och nästan 100.000 följare varje dag.
  Du står så himla stadigt på jorden mycket skinn på näsan.
  kan inte tänka mig 12 år, kämpat så enormt mycket och du har lyckats. Jag har kämpat fast inte lyckas som du, jag ger inte upp för jag vet att man kan lyckas eftersom du gjorde de, du är grym och så sjukt intressant tjej.
  Kämpa på go you girl.
  ps. aw kolla ponnysarna sjukt fina<3

 3. Härligt att se en sådan duktig ponnyryttare! Finns allt för få sådana! Blir alltid lika sur när man sitter på läktaren och ser småtjejer på sina stackars ponnyer som sparkar in sporrarna i sidorna och drar i tyglarna för att svänga, allt för att knipa en placering och lägga till ännu en rosett i samlingen. Du är verkligen en grym förebild! Visar alla små hästtjejer där ute att det inte är höjden på hindret som räknas utan samarbetet mellan hästen och ryttaren som spelar roll. Heja dig! 🙂 Kram

 4. Såg filmen.
  Shit vad hon hoppar upp sig! Du har verkligen lyckats med henne Nellie, även om det är lång väg klar så ser man redan en stor förbättring.
  Skulle absolut inte bli förvånad om du nollar nationella LA rundor redan i början av nästa år! Ser fram emot att få träffa dig och Tyra i Globen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *