Elvis först REG start LC avd B

Idag gjorde jag min 2:a start någonsin med min 6 årida D ponny Elvis. Idag var det REGIONAL debut på Vänersborgs ridklubb. Med unghäst är det MKT nytt på tävling. Massa folk, transporter & massa hästar. Högtalare & musik å massa nya hinder, plank & blommor. Det är massa att ta in för han, det märker man. Jag ville nolla för att börja ha mina 2 nollor i avd B för att nästa år kunna starta svd A.

Elvis va pigg idag. På framhoppningen var han superfin. När vi gick in på banan så kollade han runt ordentligt, jag visa han noga publiken & nåra hinder. Allstå inte gå fram till dom, utan mer cirkulera runt dom. Men vi satte nollan. nåt kråkhopp då han kom lite nära eller han blev osäker. Men det va regionalt & han va superduktig. Vår 2:a start!

Elvis / Vänersborgs ridklubb

Film kommer såklart. Iphone filmat by Elsa…men vi bjuder på den 🙂

Visst e han snygg min storhäst D ponny 😉

15 thoughts on “Elvis först REG start LC avd B

  1. Vet inte om du märkte att du satte på Elvis en för stor huva, MEN DET ÄR SJUKT GULLIGT!! Det ser ut som att han har hängande hundöron! Gud vad söt 😛

  2. Super fin är han! Min medryttar häst har likadant schabrak, stort hiss till den! Riktigt fint och bra kvalitee trots att priset inte är så högt!

  3. Jaagg tycker att du och ELvis passar hur bra som helst! sjukt fint ekipage! Jag undrar bara var din kavaj är ifrån och vart du köpt den vad har du för ridstövlar! Kan du lägga upp hela din tävlings outfit för både dig och Elvis! DE vore heeellt underbaaartt! tack på föörhand du vore en äänngeel om du svaara! Äslkar din blogg verkligen Du kan kontakta mig vid mail annars om du inte vill lägga upp det på bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *