Trött & plain & simple

Skolan var skolan. End of story.

Nu ska Stella & Elvis ridas igenom ordentligt. Stella va galet pigg sist jag red henne, hmm undrar hur hon är idag. Ska hjälpa Smilla med barris lite med. Allt i stallet sja jue fixxas me ni kan jue det där nu. Tack för alla kommentarer om tips på föreläsningen. Läser igenom alla NOGA. Kul att ni nappar så bra på mina frågor – då vet jag va ni gillar liksom 😉

Ikväll är det mys byxor på efter duschen & ÄNTLIGEN kommer min nya HJÄÄÄÄLM, wiiieeee! Så nån kommer få en HÄRLIG fleratusen nya läsare länk ikväll & NI kommer få bilder på min nya goding. Tro mig, valde hjälm LÄNGE. Men bestämde mig på SM i somras faktiskt. Även en stor ros till företaget som säljer dom. Mer om det sen.

En dag kvar till helg…TJEJ helg 🙂

Denna kanske, med nellieberntsson.se framtill…;-)

 

22 thoughts on “Trött & plain & simple

 1. kan du FILMA DITT STALL OCH NÄR DU OCH SMILLA RIDER EN HEL LEKSION SNÄLLA <3 <3 <3 ÄR DITT STÖRSTA FANN FRÅN 12ÅR ELISE DU ÄR BÄST HUR BLEV DU SÅ KÄND OCH SPONSRAD AV HÖÖKS !!!!<3<3<3

 2. HEEJ:D
  älskar verkligen din blogg<3 jag rider också och vill gärna ha en egen häst men mina föräldrar säger att jag inte har tid hur hinner du med både hästar och skola??:D
  tacksam för svar!!:)

 3. Snälla Nellie jag gillar verkligen dig! Jag tror att jag gillar den äkta Nellie och jag hoppas att jag förstått sig. Det är nog många som inte kan förstå att den Nellie men kanske först tänker sig inte måste vara den ”äkta”. Tyvärr så finns det ju de som tittar på det första de tror och tror att du är någon du inte är.
  Jag tycker du är cool för att du inte tar på dig de skit som de som inte ser dig från rätt sida! Det är klart att de känns men du kan liksom skärma av det. Sen får du ju massa beundrarbrev och det måste kännas helt fantastiskt!
  Så snälla länka mig; Inte för att jag tror att jag är den enda som vill ha en

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *