Alla sidor är bra, utom dom dåliga

Nåt jag e sjukt dålig på är att inse olikheter. Jag har en stark åsikt. Det är inte ens nåt jag behöver förklara, hela min blogg är uppyggd på mine egna åsikter. Alltså, STARKA åsikter. Men ibland kan man komma till en typ gata som man inte kan vända. Jag & en person tycker olika. Inget är rätt, inget fel. Eller vem avgör det egentligen?

Jag har otroligt SVÅRT för när folk försöker styra mig, vilja ändra mig. Kommer aldrig hända. Jag är den jag är & är otroligt viljestark. Linn O sa till mig typ en miljon gånger att jag aldrig skulle ändra mig för nån annan, sluta leva, tro & vilja ….själv. Lovat mig själv det & står upp för det. Hatar när nån försöker ”rätta mig” eller vilja sätta mig i ett hörn & liksom klappa mig på huvudet ”Lilla du”. Då växer jag ännu mer & känner mig ännu starkare.

MEN……jag erkänner ATT det i vissa fall kan vara en dålig sida med.

Jag är otroligt självständig & trivs med det. Nästan så det liksom blir liiite bråk hemma, för jag går mina egna vägar innan jag frågar la familia 😉 Men jag hoppas att vissa ser det som charmigt, härligt & tycket det gör mig speciell. Men jag måste lära mig att det ibland finns inget rätt & fel. Bara en jvla återvänds gata då man inte kommer nånstan…..plain & simple.

Om det är girlpower eller bara dumheter…hmm…. vem bestämmer det?

 

 

20 thoughts on “Alla sidor är bra, utom dom dåliga

 1. Hej, det som hände på instagram för en liten stund sedan var inte min mening!
  Någon (vet inte vem ännu) av mina kompisar har rapeat mig och skrev en sådan
  omogen kommentar, det var inte jag. När jag är påväg hem kommenterar du och massa andra
  till mig, själv förstår inte jag vad som hänt. Du helt plötsligt blockerar mig? Jag beundrade faktiskt
  dig för dit lönsamma slit med dina fina 2 ponnies och ditt otroliga självförtroende!! Men jag förstår
  inte själva grejen, vad är vitsen? Jag har inte gjort ett piss.. Men jag ber tusen gånger om ursäkt,
  (ska byta kod på mobben) Den kompis som gjorde detta är jag extremt besviken på och jag hoppas
  att killen/tjejen snart erkänner.. Är så ledsen för detta, ville bara säga detta för jag mår dåligt för detta som
  hände.. Fortsätt med det du gör! kram ..:/

 2. Du. Det är du som bestämmer om det är GirlPower eller dumheter? Ingen av oss kan bestämma åt dig, Men personligen så tycker jag inte att det är dumheter. Det är bra att du är självständig & kör ditt eget race.
  Kram

 3. Jag är som dig – otroligt viljestark. Har jag bestämt mig för någonting och har en åsikt, ja då står jag fast för det! Även om det gäller att jag själv står ensam för min åsikt mot en hel grupp människor, so beat it! 🙂

 4. Är oxå sån,håller starkt fast med MIN åsikt och ändrar mej inte om mina vänner gör det.Det är svårt att tygla mej men de kan oxå vara dåligt som du säger…Men jag tycker att man ska ha en egen åsikt och inte gå efter alla andra.Fortsätt gå din ägen väg Nellie(fast de behöver man inte tala om för dej);D
  Kram av Lina.<3

 5. Hej Nellie! Jag ville bara säga att jag tycker att dina inlägg är fantastiskt bra! Även fast vissa är långa så är det KUL att läsa dom! Det är sånna inlägg som man villa läsa. Intressanta och bra inlägg. Så som du skriver är PERFEKT!! 😀

  Kraam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *