Elvis

Gillar verkligen min D ponny. Så sjukt likt en storhäst, fast i ponny format, Älskar hans långa välmusklade kropp & stora steg. Han tar verkligen mark under sig. Sen är det SVÅRT att utbilda en 6 årig STOR d ponny. Oh jisses…..vi kämpar. Varje dag!

Älskar detta kortet pappa klicka mig & syrran. Åh har det på datan som bakrund nu 🙂

17 thoughts on “Elvis

 1. Gud va fina ni är!!! Älskar er så otroligt mycket!! Jag ska skaffa en youtube kanal om dig:D <3 love you sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo much!!
  Läser din blogg varje dag varje rast varje lektion(hehe) när jag är hemma , när jag är med kompisar hel tiden verkligen jag skulle bli så glad om du bara sa mitt namn i en video även ifall du inte menade mig:D <3 du är så fin din söta lilla fina tjej!! Jag lovar du kommer bli stor inom ridningen när du blir stor!!! Love you

 2. Hej Nellie jag skulle bara vilja säga att du är grymt duktig med dina ponnysar och hur du lägger upp träningarna och hur bra du rider de! Jag tror verkligen på dig när du säger att du vill bli elitryttare för det kommer du och det vet jag!
  Du får ha det så bra Nellie, jag tror på dig.
  kram Alice

 3. Asså jag tror verkligen på er, och på DIG som ryttare till den fina ponnyn 🙂 Jag menar jämför hans kropp nu mot när han kom, det är redan enorm skillnad! Tänk då om ett par år, när han fått rutin på tävlingsplatserna och inte är bebis längre, shit ni kommer bli grymma! Det tvekar jag inte en sekund på 🙂

 4. Nja det är inte så svårt;) jag tog hem två
  I sommars och båda hår L:B med plac
  Och den ena ska debutera L:A i helgen.

 5. Folk borde oftare säga vilket jobb du gjort. Jag menar kolla bilderna på när han kom o nu… muskelknutte 😉
  Dessutom var han ju grym på tävlingen 😉

 6. Han är grym!!! Det är en superfin ponny du har i ELVIS, men berätt vad är ditt mål med han? ska du börja tävla smått nu i avd B några tävlingar och sedan gå över till avd A och klättra sakta men säkert upp i centimetrerna?? Kanske du har har som SM ponny 2014??? Kan det bli så? Har Elvis kapcitet för höga höjder? har ni löshoppat han? Lycka till med den fina fuxen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *