update, bara för att

Hittade nyligen denna bloggen & är redan fast. Jisses vilken tjej & VILKA bilder. Ett stort WOW säger jag bara. Lätt jag kommer fortsätta läsa denna bloggen , redan klickat in nåra gånger idag faktiskt.

Varsegoda, Torsdagens bloggtips är DENNA BLOGGEN

Bilden är från bloggen, visst visar den en lycklig Nellie.

Träningen gick GRYMT. Ligger MASSA ionställda för imon. Med bildbomb & allt. Ni vill inte missa det. HELG snart. Imon ska jag rida båda ponnysrana, för att sen åka in till pojkvännen & mysa till X factor. Lördagen spenderar jag med honom & firar 1 månad, wooppaa haha!!

Lite dåligt humör, går jag & lägger mig. Hoppas det är över tills imon. tar inte upp va det handlar om här, blir istället glad över det fina/coola paketet jag fick på posten idag (visar imon) & mejlet som vidarebefodrats till pappa…nom nom nom säger jag bara***

Puss mah lovers, i love you. Det vet NI

/ tjejen som e som alla andra, bara att ni glömmer det ibland 😉

 

16 thoughts on “update, bara för att

  1. Vet du någon som gör designer till WordPress? Har en jätte ful design men alla bara gör till blogg.se

    Snälla, skulle du kunna ta några bloggar också som inte är hästbloggar. Det skulle vara jätte snällt.

  2. Hej Nellie jag skulle bara vilja säga att du är grymt duktig med dina ponnysar och hur du lägger upp träningarna och hur bra du rider de! Jag tror verkligen på dig när du säger att du vill bli elitryttare för det kommer du och det vet jag! 🙂
    Du får ha det så bra Nellie, jag tror på dig.
    kram Alice 🙂

  3. Ska jag vara helt ärlig nu Nellie så förljer jag inte din blogg sådär jättemycket. men de gångerna jag faktiskt kollar din blogg så är du en rätt modig tjej. Jag red för 3 år sedan nu jag rider fortfarande lite då och då. Men det skulle vara stort om du kollade in min blogg o la in din åsikt om min blogg. Jag ska göra ett åsikts-inlägg vill att du kollar inte de åsikten också så du får gärna kolla in på min blogg o kommentera mitt åsikts-inlägg jag ska göra 🙂

  4. Åh, vad glad jag blir! Fick en kommentar från en besökare som berättade att du hade länkat mig så jag gick in nu och kikade. Blir väldigt glad för dina fina ord, de värmer att läsa! Tack så hemskt mycket! Kram på dig, Nellie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *