36 thoughts on “Ser ni mig i filmen?

 1. Hej nellie! Har du sett att Roffe är nominerad till att vinna idrottsgalan? Skulle bara tipsa om att det skulle vara bra om du la ut en länk till dit man kan rösta så att vi kan visa svenska folket vad ridsporten går för! Som sagt finns nominerungen på expressens hemsida. kram

 2. hej Nellie… as skön blogg asså, i like! första kommentaren! wiiee
  jag började läsa din blogg för inte så länge sedan men diggar den totalt, man behöver ju faktiskt inte vara häst intresserad för att läsa din blogg…. btw <3 har oxå en blogg titta gärna skulle faktiskt betyda mkt jossefashion.blogg.se

  puss och kram

 3. Vilka fantastiska människor det finns i vårt avlånga land. Först räddar vi en OS-häst och nu räddar vi liv. Svenska folket visar ännu en gång att vi är något att räkna med!

  Pengarna har sakta men säkert börjat strömma in på SHVs konto. Stort Tack till alla er som skänkt en gåva och Tack till alla er som engagerar er. Tillsammans kan vi hjälpa utsatta hästar och ge dem ett värdigt liv.

  För att vara med och bidra: Gilla och dela facebooksidan ”Var med och rädda fler hästar.” Skänk gärna en gåva till SHVs konto: 5515-7150 och märk din överföring med ”ljus framtid.” Alla pengar går oavkortat direkt in på Svenska Hästars Värns konto.

  Vi har gjort stordåd en gång och vi kan göra det igen, tillsammans.
  Tack! ♥

 4. Åh, underbaraste, bästa ranchen <3<3 Varit där två gånger! Tjejen på den "prickiga" ponnyn som visas ett par gånger i filmen, är min kompis Felicia och hennes ponny Spotty!:) (feliciasponny.blogg.se) 🙂

 5. Hej nellie!
  Din blogg är helt grym asså, i like!!
  Men gick in på sidan
  -Omg, säger jag bara.
  Vill absolut åka dit!!
  Men det står inte på
  Deras hemsida hur mycket ridläger kostar!
  Tror inte det är bara jag som tycker det är konstigt och undrar det licka mycket som jag, så kan du bara skriva i nästa inlägg eller någonting hur mycket det kostar?
  Skulle blir så sjukt tacksam.
  Kram

 6. Hej nellie du är helt fantastisk du står verkligen för vad du säger och för vad du gör och sen är du så sjuk snygg och vacker. Jag diggar dig rejält du har en så sjukt fin blogg och du visar verkligen vad du tycker det är det som gör att jag gillar din blogg så sjukt mycket jag läser din blogg typ tre gånger per dag du är helt otrolig du SATSAR verkligen och det har du faktiskt lyckat med STORT LYCKA TILL I FRAMTIDEN
  DET SKULLE VARA JÄTTESTORT om du länkade min blogg på din sida eller komenterade min blogg för du är verkligen min största idol och du inspirerar mig till min blogg jag vill bara säga tack för att du finns
  Puss o Kram I LOVE YOUR BLOG <3

 7. Hej!
  Om jag ska vara ärlig så tycker jag verkligen inte att Ranchens är bra, jag och en kompis var där i sommrar med våra egna hästar och i början var det bra, men senare blev det ingen ordning alls.. Lärarna gjorde bara mina problem med min ponny större osv, en kväll kom vi hem från Liseberg, trötta och och skulle bara ställa in hästarna eftersom vi hade mockat och gjort klart innan. Och när vi kommer in i stallet så är det skit i hela boxen, och när vi frågade vem det var som hade ställt sina hästar i våra boxar och sa dom:
  -vi ställde in några hästar där medans ni var borta, antingen så får ni låta dom vara inne, eller så mockar ni, men var färdiga om en kvart för då ska hästarna sova.. Eftersom vi inte ville ha våra hästar ute i regnet och vi skulle ju aldrig hinna mocka så fick vi ställa in hästarna i skiten.
  Ledarna var ganska så ”bitchiga”, men alla andra vi pratar med så säger dom att ranchens är grymt!
  Vi åker inte dit igen.. :/
  Ville bara säga det, absolut inget illa ment mot dig såklart, stort fan !
  Kram <3

 8. Hej nellie!
  Super bra att du tipsa för nästa år rullar min bil mot lägret! (y)
  Jag och min bästis föll direkt! Tack sååå mycket för tipstet!♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *