24 thoughts on “Men kolla :)

 1. ni e värkligen fina och duktiga tsm!!
  jag älskar värkligen din blogg.
  läser den varje dag alltid roligt att läsa din nya inlägg. jag är ett stort fan för dig har faktiskt aldrig vågat kommenterat din blogg för att ja vet att du kanske inte kommer att svara men Aa.
  jag älskar din blogg ditt mode asså tänk att vara precis som dig. men asså du e ju också en människa som jag men jag tror att du vet vad jag mennar .
  din blogg e värkligen stor!!!.
  jag har dej som förre bild nu och ALLTID!! i hela mitt liv!!1
  kram jag hoppats att jag får ett svar:) nellie fin fina finaste!

 2. hej nellie, jag var me i rutstore tävlingen om du såg min kommentar. jag hade radderat alla inlägg & bytt blogg, så tävlingsinlägget finns inte kvar.. men hoppas du såg kommentaren, om inte så hade jag länkat till inlägget & jag ville ha den röda jackan duvet, dunjackan(?) & så. Hade även gillat rutstore & så., alltså allt man skulle göra + att jag tipsade lite vänner osv om tävlingen

  HARE BRA!

 3. Nellie du är så himla duktig & dinna ponnysar är sjukt grymma! Du ska vara stolt över dig själv. Jag ser värkligen upp till dig, du är så stark och modig. Du vågar visa känslor utan att skämmas och det är inte många jag känner som är så öppen som du. Du har denna blogg och skriver nestan exakt allt här. Du inpererar många tjejer att bli mer… säkra och våga vara sig själva. Du är toppen Nellie! Menar de. <3

  Kram Ida 🙂

 4. Tycker du är så duktig Nellie! Jag har också en ung d-ponny i samma ålder som Elvis och jag vet hur mycket jobb det är, kan liksom bara tänka på vad dom kollar på när dom kommer till ett nytt ställe! Inte lätt det, dom kollar på speglar och läktare och allt sånt, jätte kul att följa din och Elvis resa samtidigt som jag gör min egna med min ungponny man får liksom veta hur det är för andra och att det inte är lätt. Ni är super grymma!
  Kram!

 5. Hej! Jättefin blogg. Älskar dig Nellie! <3 Mina intressen är också ridnig och hästar. Kram Min blogg heter Nellyofsweden.bloggpplatsen.se

 6. Hej Nellie! Tycker oftast att det ser lite väl vilt ut när du hoppar. Det går så snabbt att jag knappt vågar titta iband. Kanske är det jag som inte vet så mycket om hoppning. jag läser din blogg bvarje dag och älskar den! Men när jag ser sånna här videos fattar jag verkligen hur SVÅR Bellman måste ha varit och rida. Beundrar dig verkligen för att du är så stark och verkar så ödmjuk.
  Båda filmerna flyger ju Elvis och Stella över hindren. Ser så sjukt bra ut! Tycker också att det är bra att du inte gör någon stor grej av att Elvis vägrade på ena oxern. Kanske är det jag som inte vet att ”man gör så” Men det var bra gjort endå!!!! Kram

 7. Otroligt fina som vanligt! Det är riktigt roligt och spännande att verkligen få följa med dig på denna resa som vi läsare kan ta del av på din underbara blogg! 🙂

 8. Du är jätte duktig men ett tips är att du kortar upp tyglarna lite och blir lite lättare i sitsen så du kommer fram mer. Just nu sitter du rätt bakåt lutad vilket gör att det ser ut som att du måste kasta dig framåt över hindrena. Men jätte fint annars ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *