Tisdag

Dagen innan omgång 1 i Änglahoppet. Tankar. Det var här bi avslutade förra året, här skadan kom fram. 6 månader borta från hoppning, sen tyvärr mindre tid än så på igångsättning. Jag e säker på att Stella e ”här” i sin utveckling – men om det är nåt som spökar är det hennes egna prestations ångest, som min tränare sa. Hon tycker det är stort – HON tycker det är pirrigt. Jag MÅSTE lugna stella. Finnas DÄR. Sätter inga mål, bara att vi ska ha kul – jag & min fina B ponny – STERRE.

Hoppar inte warm up class imorgon, trots jag tycker hon borde få komma in & kike en klass. Men låta henen stå i trailer i 3,5 timmar eftr klassen – Tummen ner. Vi kör på LA direkt nu. Bära eller brista 🙂

My home – min trygghet <3

Lite fashion….

Den UNDERBARA koftan är från www.stylebytyra.se

Glöm inte att IDAG kommer det MODE alla by Nellie Fashion på bloggen – HÅLL koll!!

 

 

49 thoughts on “Tisdag

 1. Lycka till, även hur det går vet du ju att det är du som tagit upp henne till dom här klasserna, ingen annan utan du!
  Jag ska också dit och hoppa mountain horse cup, så vi kanske ses! Hejar på er nu!

 2. lycka till och en fråga hur många våningar har hust och kan du göra en vidioblogg där du visar och fan runt i huset

 3. Du känner inte att det kanske hade varit bra för henne att gå en uppvärmningsklass eftersom hon har prestationsångest?
  Finns stall att stalla upp i.
  Och 3,5 timme är inte så lång tid, skrittas av ordentligt för hand efter klassen och sen förhand ordentligt innan påklädning in för nästa start så har ni slagit död på massa tid.

  Men lycka till det går säkert bra!

  / fredrikalidman.blogg.se

 4. När startar du?? För jag och mammis ska kolla men vet inte vilken tid du startar snällllllla kan inte du skriva vilken tid din klass startar? 🙂 <3

  Puss & kram

 5. Hej nellie!
  Skulle du kunna göra en video eller visa några bilder på alla din iphone skal? 😀
  Skulle vara sjukt roligt att se!<333

 6. Fin blogg nellie! Asså jag ha inte gillat nån blogg förut men asså din är.. Va ska man säga? Inte för att låta som en ‘förälder’ men intressant! Man vill läsa mycket! Kan du göra fler video bloggar? Och heter din kille My boo? Du skrev ju de vid typ alla bilder osv! Aja fin blogg! Ha de bra❤

 7. Konstigt att ni inte tar en warm up klass! Det är ju normalt, oh så är det så lätt o stalla upp ponnyn eller helt enkelt gå ut o leda den 5 min då o då kanske om man vill det. Vi hr varit på många tävlingar oh har har våra pållar i transporten upp emot 6h! Men vi gick ut med dem med jämna mellanrum och ledde dem. Stor hästar står väldigt mkt i trailer då det är så många i varje storhästklass. Men men ni gör som ni vill. Är det inte lite onödigt o köra så långt 1.5h för en klass?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *