Plockat mina favoriter

Fick chansen att plocka mina absoluta favoriter hos grymma www.rutstore.se

Det var inte lätt, då 100% av det dom hade var GRYMT snyggt. Här ser ni lite av mina absoluta favvo plagg hos www.rutstore.se

Älskar pälsvästen. Kommer använda den över min skinnjacka eller såhär över den UR mysiga stickade tröjjan. Allt från www.rutstore.se

Tycker om denna klassiska stickade tröjan ihop med dom slitna stretch jeansen. Sitter UR bra. Verkligen big big like!

Jackan blev en stor favorit. Snyggt mönster & sådär fluffig & go. Riktigt snygg.

Jeansen är med från www.rutstore.se Checka, GRYM modell !

Gillade denna kombon. Älskar den stickade tröjan, ihop med den tunna blusen. Lite tuff mix.

Blusen under ser ni här. Helt underbar 🙂

Jeansen är från www.rutstore.se

En del av mina personliga favoriter hos www.rutstore.se

Kika in där för att klicka hem mina plagg eller era favoriter. Mer kommer snart, mer www.rutstore.se favvosar.

 

 

20 thoughts on “Plockat mina favoriter

 1. Allt är riktigt fint. Tycker mixen med blus och kofta/tröja var riktigt fint. Sååå mig vardagligt.

  Vardagligt så är jag en tröjtjej…seriöst. Men annars är jag en tunika, klänning, leggings, kavaj-tjej…haha

  kram

 2. hey!
  skulle du kunna länka till den stickade tröjan på översta bilden? var ubersnygg vill köpa en likadan! 😀 skulle varit grymt om du kunde göra det! tack & hej!:*

  btw, du är gudomligt vacker nellie,blir ju avis här 🙂

 3. Till Nellie Berntsson
  DU, jag känner så här för dig, och förbered dig inte på något bra nu… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Du är bara för…. JAG VET INTE HUR JAG SKA UTRYCKA DET!!!! Du är så jä*la dålig! Du tror att du är as cool bara för att du är en bloggare och rider på din tönthäst! Men du är bara en fjolla som hatar foooers och det kommer du fortsätta att vara för alltid! Om du inte visste det så avskyr nästan ALLA foooers dig! T ex jag! Jag vet inte vad som får dig att tro att du är så bra! Du är liksom en helt vanlig person du är inte typ drottningen! Det som stör mig mest är hur du någonsin har blivit den fjolla du velat. Detta är bara ren FAKTA! Det är ganska lätt att förstå, så håll din ilska inom dig för här kan du inte dela den med oss, jag menar hur ska vi hjälpa dig med detta! Jo, nu hjälper vi dig att inse det här!!!!! Tyck vad som helst om denna kommentar, sitt hemma och svär framför denna kommentar men inget hindrar oss från berätta hur vi känner! Förstår du inte det här?! Du sårar alla foooers genom att säga allt det du sagt! Jag kan inte fatta hur The Fooo kan vilja träffa dig! Du är ingenting utan din blogg, din Youtube-kanal och ditt kära men eländiga intresse och smak på mode. Fatta det någon gång!! Jag menar, om du var urfattig och inte hade något, hade du spridit din glädje att en dag bli rik på detta sätt? Vi har så många åsikter, det är därför vi skriver så mycket nu!! Men jag hoppas du inser något nu!
  Det här är bara sanningen. //Anonyma haters av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.