Plockat mina favoriter @rutstore.se

Gillade denna enkla koftan. Passade bra till slitna jeansen & gröna tunikan :)

Kolla PONSCHON – MIN favorit, LÄTT. Ha den över min skinnjacka eller bara rätt över en tröjja. Ni hittar den på www.rutstore.se

Gillar ni mina favvo plagg?

Klicka in på www.rutstore.se NU

blogstats trackingpixel

33 reaktion på “Plockat mina favoriter @rutstore.se

 1. Alltså den där looken dödar ! SÅ SJUUKT snygg är du det är sjukt du är liksom snyggare än Tyra banks, Megan fox, Taylor Swift asså alla dom du är snyggare ! :O 😀

 2. sjukt fina kläder. Och du är så bäst nellie. Det skulle varit så kul om du kunde svara på några frågor. Här kommer dom hur många år var du när du skaffade navelpersing? Hur många år var du när du började anvenda bh ? Chips/godis? Det skulle vara jätte kul om du kunde skriva något på min frågestund http://www.ineshissan.devote.se i love you nellie ❤

 3. Hej :)

  Jag är kär i den dära ponchon (stavning) men problemet är att den ponchon i den färgen finns inte vid rubstore det finns bara i svart och röd….Vrf gör det inte det?

 4. Hej Nellie! ponchon var skit snygg och jag ska nog köpa en själv :) Men jag är ganska kort 156 cm trotts mina 20 år -.-‘ så jag undrar hur lång är du? För den sitter ju bra på dig :)

 5. min kusin har en lika dan poncho den verkar jätte gosig.ville bara skriva hur mycket jag beundrar dig du rider som en stjärna.ditt utseende ska vi inte prata om.själv är jag 00:a och vill se ut som dig du är den finaste 00:an jag mött du verkar som en toppen tjej. har ridit sj för några år sedan och jag skulle aldrig bli så bra som dig du lägger ner flera timmar per dag på dina hästar <3

 6. Kanske har missat det helt men kan du inte berätta hur det kom sig att ni köpte tillbaka Barre igen? Och har smilla fått tillbaka intresset för hästar igen?

 7. GUUUUD VAD FIN!
  Var kan man köpa de jeansen?
  Väsken är den äkta läder?
  Varför har du bruna stövlar och inte svarta?
  Svara gärna du är bäst! Följer dig varje dag.
  Lots of love Anonym

 8. Oj…oj..oj bruden!! Sjukt snyggt!! Man smälter som smör när man ser dig vare sig du står på marken eller svävar över hinder tillsammans med dina stjärnor. Du är helt jävla BÄST! Jag vet att du kommer bli riktigt, riktigt stor någon dag, som modell eller ryttare, kanske både och. Du är 13 nu och har redan kommit längre än många duktiga ryttare som är äldre än dig. Först tyckte jag att du var någon som bara ville ha massa uppmärksamhet och bli känd för att du var så snygg på utsidan men var ful på insidan men jag hade så fel som jag bara kunde. Du är inte bara vackrast på utsidan men även på insidan. Jag känner ju inte dig, jag har bara sätt dig på TV och läst din grymt bra blogg någon gång ibland men ändå får man den känslan utav att bara läsa din blogg och att se dina videor. Man får känslan att du är en fantastisk vän, ryttare, omtänksam, smart, snygg, snäll, rolig och världens bästa flickvän och mycket, mycket mer. Man får bara positiva vibbar av att bara läsa din blogg. Den är helt fantastiskt!! Du är fantastisk! DU ÄR BÄST!!! Fortsätt bara som du gör nu, du har redan kommit långt på vägen men det är fortfarande en lång bit kvar till toppen. Fortsätt kämpa tjejen! Skit i dom som är elaka och sprider ”näthat” fokusera på dom som sprider ”nätkärlek” istället. Fokusera på din stora familj av Nellie-Fans och dig själv. Vi vill ju inte sjunka till deras nivå och dom får inte dra ner oss dit. Tillsammans blir vi starka. Älskar dig Nellie! Fortsätt mot toppen. Alla fans kommer följa med dig till toppen av berget, vi kommer följa varje steg du tar, vi kommer alltid finnas för dig. Jag hoppas att du kommer ihåg att vi aldrig kommer lämna din sida <3 BU ÄR BÄST :**

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>