41 thoughts on “Håll koll på bloggen

  1. Men asså bara publicera det ist för att ”HÅLL KOLL” ”HÅLL KOLL” skriv det samma dag visst, men varför publicera det eller okej jag vill bara läsa inlägget och… Ja jag är ett ”fan” inte en hater men ditt liv är nästan perfekt och du är perfekt nu förstår du varför du har haters eller det visste du redan ..

  2. Sjukt fin bild Nellie ♡
    Älskar dig ♡
    Som det ser ut nu så kommer jag inte upp till Stockholm Horse Show pga dum, tråkig julmarknad på skolan, men guuuuh va jag hoppas att jag kan komma!! 🙁 ♡
    Kram Emma ♡

  3. Hej Nellie jag älskar verkligen dig och jag vill att du gärna följer mig på instagram det är jag som är tildekristoffersson och det skulle betyda hela mitt liv och om du accepterade min vänförfrågan på facebook! <3 du är min förebild och jag går in på din blogg och tittar varje dag. Du är bara bäst;) Vill gärna att du svarar på denna kommentar PUSS Tilde :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *