Måndag & Lov = ingen skola

Vaknade av att mamma kom upp & pussa mig i sängen. Mys. Satt igårkväll i flera timmar & prata med mamma & pappa. Om ALLT. Livet bloggen, att jag börjar gå in i tonåren, familjen , ponnysarna, vänner, bloggen, ni & mitt liv. Tårar kom, kramar kom, kändes som jag kom till en massa beslut igår. Som jag växte massor.

Jag har verkligen föräldrar som ställer upp & ändrat hela sitt liv för mig/oss.

Nu till mina planer idag. Lovat mig själv att ta bort ALLA måsten detta lovet. ALLA. Ska sova tills jag vaknar, rida när det passar. Inga måsten. Ska tävla för att dte är KUL, inte att jag MÅSTE.

Idag ska jag rida lill ponnysen i manegen. Ett ordentligt mark pass. Känna igenom henne ordentligt. Elvis ska longeras idag. Barris ska ridas i manegen med mig & stella 🙂

Kl 4 drar jag till min grymma frisör, Natalie…..kvällen spenderas med min Boo <3

Grym start på Lovet.

*btw, kollade på LOL igår för femtielfte gången ihop med Jossan*

I want it just like LOL movie….

24 thoughts on “Måndag & Lov = ingen skola

 1. Tävla för att man måste, det hade ju vart något ;). Själv måste jag tjata, tjata och tjata för att få åka iväg och tävla för att jag verkligen vill det supermycket.

 2. Hej! Kan inte du skriva om tävlingen med Elvis igår? Och lägga upp bilder från tävlingen? Har väntat läänge på resultat 😉
  Kram♥

 3. hejj kan du fota fima ditt stall och ditt sadel skåp är ett STORT FANN AV DEJ LOVE YOU NELLIE KAN DU SVARA MEJ PÅ MILE SNÄLLA KAN DU ÄVEN FOTA ER NYA HÄST OCH NÄR SMILLA HOPPAR OCH GALOPPERAR<3 <3<3<3 😀 😀 <3!!??

 4. Jag älskar verkligen din blogg nellie! Skulle vara sjukt kul att få träffa dej! Har typ jättemycke frågor 🙂 Men vilken dag vare du skulle till Stockholm? Och såg att du skrev att många tipsat dej om Hollister! Jag har varit där, cool affär och fina kläder, men lite dyrt! 🙂 Tror att ja kommer se dej i Stockholm Horse Show, men vilken dag va de du skulle dit? Minns inte 😛 Skulle bli jätteglad om du svarar nellie! 🙂

 5. Vad bra Nellie att du har pratat med dina föräldrar. Spännande att få se din frisyr sen efter du har varit hos frisören 🙂
  Kram

 6. Åh jag har också sett LOL huuuuuur många gånger som helst, älskar den! Man får en speciell känsla av å se den!
  Skönt med ett rejält snack med föräldrarna, såna behöver man ibland! 🙂

 7. Lol filmen äger. tycker att KYLE e så snygg 😉 dom passar verkligen ihop dom två.Lol är den bästa filmen jag sett ;D

 8. Jaa! Föräldrar stöttra verkligen en!!
  ÅÅ Visst är LOL BRA….. köpte den i lördags och har redan sett den 3 GÅNGER!!! AMG… 😉
  Den är såååå himla bra <<3<3<3 Lots of Love 😉
  Love,
  Lola heheh
  Neäj jag kojja bara
  Love,
  pauline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *