12 thoughts on “En riktig Nellie låt

  1. En väldigt bra låt! 🙂 skulle inte du kunna skriva om vad du vill göra med stella innan hon ska säljas, vart vill du att ni ska vara när det är dax för henne att byta hem? Vad du tänker just NU, med tanke på att planerna kan förändras! 😉

  2. Hej Nellie jag undrar en sak kanske inte humm… Tillhör inläggets ämne men jag bara undrar liksom. Du verkar vara en snäll person i min ålder, djurälskare och en riktigt gullig person! Men vad tycker du om att döda djur för päls? T.ex. för en mössa som inte ens värmer som bara ska sitta som en boll på huvudet elr så…. Det finns annat man kan värma sig med och man behöver inte utsätta djur för små burar dålig hygien och massa elaka saker! Gillar t.ex. päls västar och mössor med en ”boll” på huvudet men det finns fina utan riktig päls… Många gillar t.ex. hundar, katter och hästar men bär iallafall päls kläder.. Jag bara tänker vad är det för skillnad bara för att du t.ex. inte har det som husdjur? Ville bara höra din åsikt tack på förhand 🙂

    //12 årig tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *