Plåtning by Hööks

Sitter just nu och väntar på vred Hööks. Börjar med att sminkas, håret sätts upp i olika frisyrer under de olika ombytena. Elvis fixxas. En grym dag väntas. Update kommer!

20121010-083746.jpg

22 thoughts on “Plåtning by Hööks

  1. http://emmislifewithsisters.bloggplatsen.se/2012/10/10/8789790-nagon-som-kanner-igen-henen/ Hej! Alla trycker på den blåa texten! En tik som hittades ute i åshammar av Helen Johansson. Hon skulle gå in i skogen då hon såg en hund komma ut derifrån! Denna hund är en tik, ras och namn=? Denna tik är väldigt liten. Var snäll och hör av dig om du vet vems hund det är. OBS: Ring eller maila endast om du vet vems hund det är! Ring på: 0723062207 och maila på: emmysv01@hotmail.se! Snälla hör av er!

  2. Jag upprepar! Min kompis mamma hittade en liten hund förut te i åshammar! De vill nu hitta ägaren till hunden! Ägaren kommer antagligen från Grums eller vålberg! Var så snälla och tryck på min blogg och kolla om ni känner igen hunden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *