Kommer ni ihåg oss, ponnyakuten 3

 

 

Tänker ofta tillbaka på min ponnyakuten tid i TV. Erkänn vår säsong var GRYM. Vi va alla så olika, men endå sjukt lika. Kommer ihåg allt som igår. Hela resan. Från samtalet med Tobbe…då jag skrek : TOBBE LARSSON! Till att åka in på castingen…till att säga hejdå till alla på gårdsplanen. Vilken sjuk upplevelse. Sveriges MEST sedda barnprogram!

Ponnyakuten 3, VI ägde ut allt.

P.S Ni kommer att se nya intervjuer med mig/oss i PA 4 …så ni vet 😉

Minne för livet….OH YES!!

Kollade DU på ponnyakuten?

 

 

 

90 thoughts on “Kommer ni ihåg oss, ponnyakuten 3

 1. Jag kollade och du/alla andra ägde VERKLIGEN ut dom andra!! Jag blev lite avundsjuk när ni fick träffa Roffe.. Men sen insåg jag att det bara finns en chans att träffa han och det är Ponnyakuten! Jag sökte pga hopprädsla, nu hoppar jag i alla fall 40. Du hoppar MYCKET högre än mig. Och jag tycker i alla fall du rider lika bra som Roffe! Puss<3<3<3

 2. Ja den var super ! vet du vad man kan få tag ponnyakuten3 på dvd ? förväntar inte mig att du ska svara för det gör du aldrig ;( men jag tycker du är grymt söt endå !<3 men börja svara på kommentarer snälla.. <3
  titta in på min blogg om du vill 🙂

 3. Jag kollade på varenda avsnitt. När jag kollade var du en helt vanlig person med i ponnyakuten. Jag hade ALDRIG hört talas om dig innan. Jag tyckte du var en liten bortskämd unge som försökte göra dig till någon du inte var.
  Nu när jag läser din blogg har jag verkligen fått en annan uppfattning av dig. Du är en sjukt stark tjej. <3

 4. kollade varje avsnitt. vissa om och om igen. såg ut som att ni hade jätte kul. jag hade en tankte på att försöka bli med. men kände att min ponny hade inget speciellt fel. han hade ju jätte många? e.x inte vill gå ensam. bockar ofta, envis som en åsna, lyssnar inte på skänkeln eller munnen, spöt då ställer han sig bara. men vissa dagar var han toppen -.- haha rolig filur min lilla ponny är.
  jag red ju in honom och hanär shettis. så själklart ska man vara en liten busig tjockis.

  I <3 U nellie

 5. Klart jag kollade! Först på tv och sen minst en gång till på varje avsnitt på svtplay 🙂 Bästa cheyen var med ju hihi!! <3 🙂

 6. Jaaa! Jeg så på ponnyakuten hele tiden! Måtte liksom avlyse alle planer når det ble sendt og koste meg skikkelig med det! Tror du at du kan skrive om når sesong 4 begynner på tv ? 😀 Jeg elsker bloggen din !

 7. NELLIE!! DETTA HANDLAR INTE OM PA3, MEN JAG KOLLADE PÅ DINA FÖRSTA BLOGGINLÄGG EVER!! SHIIIIIT VILKEN SKILLNAD!! 😀 VET INTE VAD JAG SKA SÄGA. REKOMENDERAS!!

 8. JA MEN SÅÅÅÅKLRT! Det var första säsngen jag såååg! Och då ksk du fattar vem jag fasta för som mest? ;)<33333

  PS

  Spotify 10!

  Matildasavelind.blogg.se !

  PS 2

  Du ksk nåt giullar sånhär 'reklam' int emnat som de heller.. Men om du int ediggar't så lämna en kommentar på min blogg/maila så skarre inte hända igen.<33 I Promise.<33

 9. Såg vartenda avsnitt Nellie, fast jag hade läst din blogg typ 2 gånger då så kollade jag ändå, dels för att själva programmet äger och dels för att du var med <3

 10. jag såg alla avsnitt när dom var. Jag tycker ni i PA3 var grymma på att rida och ni klarade ju av att rätta till alla problemen ni hade!!! asså guuuu det programmet var bäst jag gillar dom andra PA oxå:)
  min högsta dröm är att träffa just dig;)

 11. Nellie! Ponnyakuten säsong 3 var hur bra som helst! Och vilken grej att få träna för världens bästa ryttare som vi är så stolta över att få ha i det Svenska landslaget! Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur det var att få träna för Rolf-Göran Bengtsson? Kram

 12. Jag kollade på varenda avsnitt.:)

  Jag skulle vilja att det var 2h lång för att man längtar till nästa avsnitt av Ponnyakuten , jättemycket.:D

 13. hej Nellie så ponny akuten 3 jette bra sesong. Jag skulle bara såå gjärna vilja träffa dig nellie skika järna ett mail till mig // Vanessa

 14. Klart jag kollade på PA3! Det var faktist genom PA jag hittade din blogg! Nellie du är en jättestor förebild för mig!<3 Önskar att jag var som du<3 Du är sjuckt grym ska du veta<3 Tack för att du har en sån fantastisk blogg<3<3
  Pusspådej
  / Matilda

 15. Jag har kollat på alla med min mamma vi länktar till pa 4 komer ut jag har försökt säga att det är du som har denna bloggen men hon hänger inte med jag kommer ihåg att hon kommenterade att du hade hel blonderat hår fast du snart var 11.

  Men det är såklart PA3 som är bäst du vad med och ni var inte långt ifrån där jag bor…

 16. Självklart kollade jag,har inte tyckt att PA varit så kul.Men nu är jag ärlig,i säsong 3 tyckte jag det var något extra som gjorde det roligt.Så jag kollade på ALLA avsnitt,missade jag något kollade jag på datorn 😉

  Och jag visste inte vem du var innan PA3 , men jag tror Shirin sa:
  Vi kan ta kort och lägga ut detta på din blogg (du hade typ något band på huvudet tror jag) och då sökte jag på ditt namn på google och kom till din blogg!<3

 17. Ja det är ju klart man såg på det! Den säsongen var jätte rolig…specielt när du var med NELLIE! <3

 18. Jag såg det. Andledningen till att jag satt som en hök och kollade ( jag kollade annars oxå men extra mycket när) jag visste att du var med. Jag älskar dig sjukt mycket. Jag sitter hemma och ser alla elaka kommentarer om/ till dig så dampar jag totalt. Kag får sån jävla lust att bara åka hem till dem och försöka såra dem så som de sårar dig. (Ren ut sagt asså) du är en del av mig och jag älskar dig så jävla mkt:) <3<3<3

  • Hej ”Nathalie” vem fan tror du art du är. Nellie är absolut ingen hora. Sluta va så jävla dumma mot Nellie Asså fy fan jag spyr över dig snart!! Kram till Nellie och fuck till Nathalie// Alice som dampar om du skriver en sådan sak till!

 19. Hej Nellie! Jag und,rar om det kostade pengar att vara med i ponnyakuten och isåfall hur mycket?
  Kram Fanny!

 20. Du är verkligen bra på att rida! Hoppa kan du också..:)
  Jag har bara hoppat 95 cm oxer. Det gick bra första gången jag hoppade, men nästan gång blev min häst skrämd av en kamerablixt och jag flög av. Tyvärr så bröt jag armen. Har du brutit någonting när du ridit/ramlat av?
  ♥ Ha det bra/Kram kram ♥

 21. det är klart att jag tittade och att jag kommer i håg det. du är min största idol och vill vara som du eller inte riktigt om du förstår men min högsta dröm efter att få en häst är att få träffa dig, eller om jag vill träffa dig mer än att få en häst det vet jag ej men jag och min bästa kompis skulle bli helt knäckta om vi fick träfa dig. jag älskar dig så sjukt mycket//I love you

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.