En kommentar…

….fick en kommentar jag kände för att göra ett inlägg om.

Den handlade om att det var en som läste min blogg & egentligen INTE hade nån uppfattning om mig…än xd. Hon stod som ett frågetecken & bara ”läste” min blogg.

Ingen stalker, ingen hater..utan en VANLIG tjej som inte tyckte nånting.

Det är ganska ovanligt, för antingen älskar man mig såhäääääär mycket, eller tvärtom. Inget mittemellan xd

Hon hade sett en konversation (stav?) på FB där jag tjafsat & vart tyken mot nåra. Är det okey? Jag som verkar så snäll på bloggen liksom, e jag en kaxig tjej egentligen? Ja…let`s find out.

Jag är världens SNÄLLASTE tjej. Jag anser mig göra mer för andra, än jag gör gör mig själv. Inget speciellt med det…men så är det. Jag lever på ett sätt där jag utsätts varje dag för kommentarer överallt. Jag överdriver INTE om jag varje dag får ca :

 • ca 100 kommentarer på bloggen
 • ca 20 mejl
 • 200 instagram kommentarer
 • 100 fb kommentarer

DET har jag att läsa igenom VARJE dag. Även ni fattar att i alla dessa finns det ”mindre” snälla kommentarer & meningar & åsikter om mig som person, utseende & ridning osv. För det mesta skrattar jag åt det. Läser det & jajajaja…raderar den. Men ibland gör jag undantag. IBLAND blir jag den 12 åriga tjej som jag är (lugn nu alla poliser, jag fyller 29 sept), som har RÄTT att få fräsa ifrån, RÄTT att få bita tillbaka då JAG blir påhoppad FÖRST. Kom ihåg det nu….FÖRST!!!

Jag har ALDRIG någonsin kommentaret en BLOGG, FB, eller INSTA med nåt elakt. ”ful, äcklig, dryg osv” ALDRIG har jag gjort det. Jag får ta emot flera sådana VARJE dag, men sväljer dom så snällt och går vidare.

Men blev påhoppad av ett ”gäng mindre smarta” personer som ansåg det ena och det andra.

DÅ kommer en annan tjej fram i mig. JAG vägrar bli oskyldigt PÅHOPPAD, utan att KUNNA försvara mig. Skulle nån komma fram och ge mig en smäll på käften, skulle jag inte kunna få slå tillbaka då…för att jag har en blogg & verkar ”så snäll”. Sen vet jag att slå tillbaka eller kaxxa upp sig ofta leder till fight….men kom ihåg att bakom alla dessa flera hundra kommentater är JAG. Nellie, samma person som hon/han som skrev den dumma kommentaren. Jag har samma känslor & sitter här & matar ER med girlpower varje dag. Men även jag har en gräns…..jag MÅSTE få stå upp för mig själv, även om det är på en 12 årings nivå.

Jag står inte upp för kaxighet & dryghet, Jag står upp för attityd & ärlighet & att man inte skall ta obefogad skit.

DET är en skillnad….

Hoppas detta ger dig en mer rättvis bild om MIG som person….

 

58 thoughts on “En kommentar…

 1. sv; neeeeej :(( vad synd!
  Du har lika rätt som andra att stå upp för dig själv!
  spelar ingen roll om man är tjock smal fin eller ful, om den är dryg är det la klart att man kan vara dryg tbx ibland..
  You go girl!
  haha tänk att jag läste din blogg när du var ”känd” & sen dess har jag låst den vartenda dag..shit haha!
  Kram!

 2. såg den kommentaren och blev själv fundersam, så bra att du gav oss ett svar 🙂
  haha, måste kännas väldigt underligt att så många varje dag skriver att de älskar/avgudar dig, är tyvärr inte en av dem. Du är grym, men att skriva att älskar dig när man inte känner dig är bara konstigt enligt mig.

  You go girl!

 3. bra skrivet nellie ! diggar verkligen dig som person.
  btw så har jag INGEN ANING om alla ”nellie berntsson” jag har sett på fb, vilka som är du och vilka som är fejk, skulle verkligen vilja veta vem av dom som är du och vilka som är fejk !! tror jag har 3 st nellie berntsson som vän på facebook eller något.. har skrivit t nån men vet verkligen inte om den var fejk, dock tror jag de !

 4. Tja Nellie!
  Jag har inte läst din blogg i världens evighet, men första gången som jag tittade in på den blev jag förälskad och sen dess läser jag den minst hundra gånger om dan!
  Du är grym och diggar verkligen din stil som du har på allt!
  hoppas du läser detta och blir glad!
  Puss och kram! <3333

 5. Nellie tycker att det är jätte bra detta du skrev nu! Jag varken älskar dig eller hatar dig utan bara följer din vardag!

 6. bra skrivet där nellie!
  det är ju klart att du ska få säga ifrån lixom? även fast du förväntas vara den ”snälla” flickan på din blogg!
  vem som helst har ju rätt till att säga ifrån.

  tänk att du som är 12 år är mognare än dem som skriver till dig, för oftast så är ju dem som är mindre snälla mot dig äldre (oftast).

  kram!<3

 7. Håller helt mej dej Nellie! Du är en toppen tjej! Och över de mindre roliga kommentarerna så ska du inte låta det trycka ner dej! (det ska inte någon göra)

 8. Hej Nellie! Jag undrar om du kunde göra ett deepshit inlägg om Dom som ”snackar skit” osv..? jag tror det kan vara väldigt läsvärt ! 🙂

 9. 🙁 mitt långa hel grymma kommentar försvan:( råkade trycka bort den!:(

  Men tycker det är helt rätt det du skriver. Hade lite mer fantastiska ord till dig fantastiska nellie! Hatar männsikor som försöker trycka ner folk inte okej och man måste stå upp för sig det är helt rätt tjejen! Du skriver på ett så förstendligt sätt som få kan göra, Du har en skriv talang också! Lycka till med allt // sofie <3

 10. GRYMT datum elr hur? <3 29… Fyller år 29 April, du är en grym person!
  Tycker det är BRA att DU inte snackar skit om andra och tillåter ALLA va med.
  Du ger MÅNGA bra tips! Fortsätt kämpa 🙂
  Frågestund, skulle bli super tacksam om du frågade någon gullig fråga!
  Krami N

 11. Klart du ska kunna ge tillbaka!!
  Med eller utan blogg är du ändå en levande själ,med samma rättigheter som alla andra!
  Det känns som att jag lär känna dej bättre och bättre varje inlägg jag läser! Men det är det att jag aldrig pratat med dej eller träffat dej,så jag vet inte hur du är egentligen…Skulle hemskt gärna vela träffa dej!!<3
  Ibland gråter jag på kvällarna när jag sett dom som fått din autograf och träffat dej,eller när du lägger upp sms att ''Guuuud så söta läsare!<33''
  Alltså jag tycker att jag är SJUKT fjantig! Men skulle bli sjukt glad om du ringde elle smsa! Men vill som inte skriva mitt nummer nu här ifall nån skulle smsa och säga att dom var du….;)<3 Tror du fattar:)<3333 Mejlat mitt nummer!! ;)<3

 12. Nellie, jag beundrar verkligen dig. Hur du sitter och lägger ner massor med timmar på bloggen, får massa skit över dig, men att du pushar upp alla andra.
  Jag lämnar alltid din blogg med ett leende på läpparna, din kämparglöd, din glädje, du ÄR verkligen bra tjejen! Älskar ditt sätt som person, U are a good girl!!<3

 13. fick alldedes nyss en komentar som inte var så hyglig! hatar folk som trycker ner andra!!
  Jag vill också vara så ärlig som möjligt…då skrev jag jag hatar folk som VILL trycka ner andra!

  Vet du kan bara läsa detta nu och du vet iinte alls vem jag e men jag älskar dig! <3

 14. Idag sa några i skolan att du var ful på en bild och massa yada yada.
  Jag tänkte säga ”Sluta, hon har känslor, hon är ingen sak som man tycker si och så om hon är en människa!!” men det kom liksom inget ljud från min mun…
  Nästa gång, då jävlar säger jag till dom!

 15. Klart man måste ryta ifrån ibland! En tjej utan attityd är ju ganska boring!;)) du har ju lika rätt att säga ifrån precis som alla vi andra här i världen, de e ju därför vi har yttrandefrihet!;)

 16. De lungt nellie, stå på dig så mkt du kan! Kommer de nån jävel som ger dig en smäll på käften, just be cool o digga läget 😉 Slå tillbaka or let it be! Näero, men Nellie, jag är 15år och du är en grym förebild, alltså du ska se, mina ”syskon” beter sig som apor och ena är lixom 14 och den andra är 12..omg..haha, du är GRYM Nellie, så mogen och allt. Du kommer komma långt i livet ska du veta! Tkr du är grym som har kommit såhär långt på egen hand,,,alldeles själv. Du är grym – kram på dig söto!
  /Ellen

 17. Hej nellie<3 jag undrar om du kan kika in på min nya blogg??? skulle betyda mycket för mig eftersom att din blogg är så stor!

 18. Asså, du är sjukt stark!

  Såklart du får slå tillbaka om du blir påhoppad!
  Asså, du är sjukt stark som 12-åring & det betyder att du kan visa andra att man FÅR kaxxa upp sig! Helt rätt!

  Puss <3

  P.s är du född den 29 sep? D.s

 19. Hej Nellie!
  Jag ville bara säga några saker.
  För det första är du fantastisk 🙂
  Söt är du, snygga kläder MEN du har ett hjärta!
  Du är inte bara en person som sitter bakom datorn och skriver bra saker, du har faktiskt ett liv 🙂
  Haha, mitt drömliv alltså!
  Men jag måste säga att jag inte är så förtjust i din musikstil.
  Men ändån gillar jag dig 🙂
  Jag hoppas verkligen att du ska läsa detta!!!
  Och en fråga : Läser du alla kommentarer?
  Kram Annika

 20. Asså du är en väldig stark person som klara av att få massa elaka komentarer….mm. Om jag ska vara ärlig hade jag aldrig klarat av ditt liv som t.ex få elaka komentarer (som jag sa innan) , att någon säger till en person att du är de & de men du är nt de & de utan du är en mkt bättre person. Jag är ett år äldre än dig men det känns som om kag är yngre för du är såå mogen inom dig (: Jag skulle vilja jätte gärna träffa dig och vara med dig en heldag, men såklart det vill ju de flesta som står upp till dig!!
  Fast jag har en fråga! Har du tatuerat (stavning) dig?? 🙂 😉

 21. Jag förstår dig verkligen. Alla vet att du måste vara så himlans ”perfekto”. Men JAG tycker att om en person är dum mot dig ska du säga ifrån men inte på ett drygt sätt. Har varit med om det själv, alla förväntar sig mer än jag klarar av. Och det är skiit jobbigt.. Men du fixar det! Det är det som är huvud saken 😉

 22. Hej Nellie.

  Jag har en fråga till dig och det vore jätte snällt om du kunde svara på den.

  1. Kommer du ha en bloggträff i sundsvall?

  Jag är ditt största fan!!<333

  Du är BÄST! Kramizzar Frida!

 23. Jag förstår dig! Det är ju klart att man ibland kan få säga ifrån! Helt klart.
  Inte ok! Dom borde ju veta bättre hur man uppför sig.

  PS! Du fyller ju 29:e sept, jag fyller den 28:e sept!
  hhihi

  Kram<3

 24. SVAR; Skönt att höra! Det är klart du ska försvara dig!
  När man läser konversationen nu igen ur en annan synvinkel så är det en helt annan sak.

  Det som gjorde mig lite ?? var att man blir så sjukt berörd av alla ”extremt personliga” inlägg du skriver, man känner sig verkligen in i din situation och bara *omg, Nellie ! :(* (<– stalker varning på det…)
  Man vill liksom hjälpa till även om man inte har en j*vla aning om vad som hänt.. 😮
  Sen helt plötsligt så ändrades det (för mig) och man bara "what ? ;o"

  Det hemska med detta inlägget är att du nästan förmulerade min kommentar bättre än vad jag gjorde när jag skrev den..

  Kram

 25. Jag gillar verkligen dig och din blogg!
  Även fast jag inte rider är du en väldigt stor förebild för mig!!
  Jag läser din blogg 24/7 och jag älskar den med hela mitt hjärta<3<3<3

 26. Jag är världens SNÄLLASTE tjej. Jag anser mig göra mer för andra, än jag gör gör mig själv. Inget speciellt med det…men så är det. Jag lever på ett sätt där jag utsätts varje dag för kommentarer överallt. Jag överdriver INTE om jag varje dag får ca :

  ca 100 kommentarer på bloggen
  ca 20 mejl
  200 instagram kommentarer
  100 fb kommentarer

  Dom här styckerna!.

 27. Herregud har vekligen inte folk ngt annat o göra än att kritisera någon som har en framgång? Du är verkligen inte ensam om detta ska du veta, det finns de sk vänner som skriver i sina bloggar utan namn om sina vänner eller rättare sagt fd vänner! Jag kan inte förstå hur man kan lägga ner så mkt tid o haka upp sig på märkeskläder, attityd, ponnysar, märkesutrustning osv osv. Man kan väl tycka om ngn ändå`? Vara glad för den sakens skull med. Det är fruktansvärt att flera mammor låter sina barn bete sig så här vidrigt, ser de inte vad de skriver i fb, blogg eller ? jag ser allt mina barn skriver.

 28. FU är som mig! Jag lever för andra och inte för mig själv. Jag blev mobbad förut och det var för att jag inte vågade att slå tillbaka och säga imot! Men DU har lärt mig GIRLPOWER!
  Jag går inte på folk,men när dom går på mig… Alla har rätt att säga vad man tycker. Men om det är elakt så ska man svälja ner det igen och ta ett andetag och SWIPP så är den känslan borta!
  Du är GURLPOWER! Nellie B!

 29. Asså Nellie tycker att du gör helt rätt! Du måste ju få sätta en gräns och om någon företräder den jadå måste du få säga ifrån! Du är helt klart min stilikon idol. Helt klart! Så därför tycker jag att det är så jävla dumt när dom ska kritisera dig! Det är ju du som har lyckats. Dom..nee. det är du! Tycker att fegt! Visst alla har sin åsikt. Du har väl ändå all rätt när det gäller vad du vill göra och inte liksom. Och märkeskläder och allt annat. Min åsikt är att du är en redig förebild Nellie! Tycker att du ska skita i dom som håller på att kritisera dig hela tiden. Vi som verkligen älskar dig och din blogg och som ser upp till dig. Lyssnar på oss men inte på dom fegisarna! Sen vet jag att det är svårt du har ju själv känslor liksom men jag vill att du bara ska veta att du är verkligen förebild Nellie!

  Kram Julia

 30. Jag tror att du är en väldigt snäll tjej i din omgivning och mot andra! MEN HÄR PÅ BLOGGEN ÄR DU INTE DET, HÄR ÄR DU KAXIG SOM BARA DEN. Du retas med att lägga upp ett inlägg med ”Emil” som rubrik.Vem fan är det? om du inte vill berätta varför ens skriva ut hans namn då? Du säger att du är arg på skvallerbloggar osv, men vafan nu får du skylla dig själv om dem ittar på nånting om er !
  en annan ska var när du skrev ”besöksrekord!!!som tack får ni det här” och en bild på dig.
  Asså, vem tror d att du är?
  Du beter dig som en drottning eller nånting?Du är ABSORLUT INGEN förebild för mig, en förebild ska vara snäll och säga tack sov, vilket su duger på.Fattar inte hur folk kan insipreras av dig, blä

 31. Asså nellie, Om du inte vill ha taskiga kommentarer varför gör du sånna hära inlägg då? DU vet ju att du riskerar att få taskiga kommentarer då.

  Klart att det är bra att kunna säga till om man vill det, men INTE för hela bloggen nellie! det är då du får dumma kommentarer…Jag vill inte vara dum, taskig eller helt i mot dig, MEN gör inte sånna inlägg!

  Tank nu på nellie jag är inte imot dig helt. Jag vill bara ditt bästa.

 32. Vadå ”..Även ni fattar att i alla dessa finns det ”mindre” snälla..”???? Även vi, som om vi som är dina läsare skulle vara mindre intelligenta på något vis? Jag har alltid tyckt om dig Nellie men jag blir trött på alla dina inlägg om dåliga kommentarer osv, om du inte bryr dig – bry dig inte dårå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *