178 thoughts on “Nu var det gjort!!

 1. Har funderat på att göra en navelpercing men har vart för rädd för att
  det ska göra för ont. ^^

  Så tänkte kolla med dig om det gjorde ont och
  och hur typ dom satte in den.

  Det var allt för mig. 🙂
  btw sjukt fin äru!

 2. hejj nellie !
  har två frågor till dej 😀
  1. är du och adam inte tillsammans längre?
  2. hur gammal var du när du fick din första ponny ?:D

  tacksam på svar kram! 😀

 3. Omg!! Jag vill åxå ta hål i naveln!!!! Lyllos dig!:-*<3
  ps. Älskar din blogg och du är världens sötaste! Du är min förebild föralltid!:-D älskar diig och din blogg!!!;*<3

 4. Hej Nellie!
  Har du fått piercing i naveln???
  Varför brukar du ha korta tröjor på dig???
  Menar inget illa!
  Var köper du dina korta tröjor???
  Dem e skut snygga!
  Live u Nellie <3<3<3

 5. Du har kommenterat min blogg både idag och igår, riktigt roligt! Tack 🙂

  Snyggt det blev! Jag vågar inte göra det, känns som att det ska göra så ont. Men snyggt är det verkligen 🙂

 6. f*n va fint är också sugen på att perca mej men kanske tungan men jag är lite liten!
  kram!
  ps hoppas det inte blir inflammation!

 7. Nellie! nästan alla vet vem du är. folk reagerar olika när dom hör ditt namn. För mig är du som en idol. kan inte förklara, men skulle vilja va som dig. det vill nog 1000 andra med. du är helt grym asså. Är också 00 som du, och jag kan inte fatta att du bara är det, så jävla mogen som du är!! önskar jag kände dig asså. skulle varit sjukt.. MAGISKT! men bara så du vet, så är du grym. fortsätt med det du gör!!!!

  om du svarar på detta, kommer jag svimmma.. seriöst!!!!
  Kram!

 8. Oj! Jag är tillochmed äldre än dig och får inte sminka mig, pierca mig eller nåt sånt där.. Jag är 23 dagar äldre än dig, hahah! Men vad snyggt! ♥

 9. Sjuuuukt nice ska göra det när jag e 14 tror jag!! Gjorde det ont svara snälla!!! Du är grym och jag läser din blogg varje dag. Älskar dig Nellie stay strong, stay hard baby !! Som sagt!!

 10. Såååååå snyggt<3 gjorde det inte ont??
  Svara på min blogg snälla 🙂 jag ska gö en
  men jag vill veta om d gö ont elle inte<3

 11. snyggt det blev!

  Själv har jag suktat efter det i typ 2 år nu, o e påväg o lyckas övertala mina föräldrar. Sen har jag en fråga oxå.

  Vart gjorde du det någonstans och var det en bra piercingsalong ? 🙂

 12. Hej Nellie! Undrar om det gjorde ont, funderar själv på att ta men är lite ”rädd” för att det ska göra föööööör ont, men snälla svara kram 🙂

 13. Det är Sexigt att ha hål i naveln, men barn ska inte vara Sexiga! Jag tycker det är fint med hål i naveln men jag tycker också såhär 🙂

 14. Stiligt! Piercingar är ruskigt beroende framkallande 😉

  TILL ER SOM UNDRAR OM DET GÖR ONT: inte särskilt, det är ganska individuellt men gör det hos någon som är utbildad så går det fortare än vad man tror :p har både i tungan & naveln.
  Dock är naveln ett utsatt ställe för höga jeans, ridvästen etc. Och det är lätt att man kommer åt den så risken är stor att man får inflamation tyvärr.

  Kram

 15. snygg Nellie! så dig, men gjorde det inte lite ont? har hört på en annan blogg att det var en tjej som tog hål i naveln och hon sportade mycket oså och hon sa det att det gjorde förjvla ont men det kanske bara va hon? kan du inte skriva ett inlägg om hur det ”känns” och om det gör ont att ta det ovs? 😀 kramkram!

 16. Navelpiercingar är supersnyggt, jag har också och jag vet att många gör större grej utav det bara för att det inte är särskillt vanligt! Men det blev asbra i alla fall och tror verkligen du passar bra i det! Puss snygging!

 17. Snyggt Nellie!!!

  Du är en grym 11:a åring!! Vissa av mina vänner säger att du är en fjortis och att dom inte ska titta på din blogg men det skiter jag i för jag GILLAR dig eftersom du verkar vara såå schysst!

 18. SKÖT OM DEN säger jag bara, piercade min navel när jag var 15 ( är 19 snart) och under ett år levde jag i ständig smärta. Kunde inte ha någora byxor, inte sova på mage osv… Tillslut blev den inflammerad och växte ut, fick ta ut den annars hade jag fått blodförgiftning! så ta det försiktigt, pilla inte på den! Piercade dock septum för 2 år sen och inga problem alls med den, utan bara navelns som är jävligt! 🙂 men lycka till, blev jättefint!

 19. Sjukt fint Nellie <3 Du är en tuff brud som vågar göra det !! Själv skulle jag aldrig våga !! 🙂
  Glöm aldrig att du är en stor förebild 🙂

  Kram Alicia

 20. Vad fiiint!!<3Tkr det är sjukt coolt att ha det!Men skulle aldrig få och vill faktist inte hlr!Men dessutom var det grymt modigt oxå,då man ändå är 12!:)Fortsätt vara den underbara person du är Nellie!:)

 21. Så snyggt! 😉 Hur övertalade du dina föräldrar? Jag kommer ALDRIG få det .. Men ditt blev shiit snyggt! ♥

 22. Snyggt! Funderar också på att göra en piercing men kan inte bestämma vart, och sen är jag rädd att det ska göra skit ont med haha, gör det de? (:

 23. Nice det passa dig skit bra!!
  men är det inte 16ålders grens
  eller?? vill järna ha svar
  ha de Gött Nellie
  Ps. det var as snyggt!!

 24. Hej nellie! Kan du göra ett allmänt inlägg om din navelpiercing för det är så mycket man undrar 🙂 kram! Det blev SUPER fint!!! :)))

 25. nice Nellie! jag vill oxå ha en i naveln men min pappa är percare så jag hoppas att jag får min vilja fram, men jag kanske får kämpa lite fört 😉 men jag gör som dig och ger inte upp 😀 <3 kram till dig<3

 26. Fet snyggt!
  Gjorde det ont?
  Är det inflamerat nu eller?
  Hur lång tid tar det innan det läker?
  Känns det konstigt att ha en piercing i naveln?
  Ofta man får ha piercing när man är 12.
  Rekomenderar du det här?

 27. Skit snyggt 🙂
  En sak jag vill tipsa om är höga ridbyxor och en oläkt navelpiercning är inte bra kombination, det gör ont 😉

 28. Hej!
  vad fin, jag har oxså piercing i min navel som jag gjorde för ca 2 veckor sedan, men min är blå =)

  P.S
  jag rider oxså väldigt mycket och har 3 st hästar som jag tar hand om varannan dag =)

 29. Åååh! Blir nästan sugen på en själv nu, typ en sån som du har;) Fast jag tror inte att jag får. Jag vill göra det när jag blir äldre kanske men inte nu. Men det är galet snyggt!
  Tyckte det gjorde skitont att ta hål i öronen och trodde aldrig att jag skulle ta fler. Men tog ett till hål i örat ganska nyss och är sjukt stolt över mig själv att jag våga. Det blev väldigt snyggt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *