Hejdå ponnyakuten

NU är det 2 dagar kvar. Sen är det SISTA avsnittet av PONNYAKUTEN 3. Sem är det över. For good. Hela jvla resan….jag har kollat PÅ ALLA säsonger innan. ÄLSKAT det. Satt i köket & skrev min ansökan SJÄLV. Visa den för mamma & pappa…slicka på frimärket & la den på lådan.

Kom till Casting i Malmö, japp Stella visa sitt problem. Haha….

Fick samtalet från Tobbe när jag satt hos min tränare……börja lipa. Åkte ner 2 dar innan skolan slutade till inspelningen & det var där jag träffade er. Hela inspelnings gänget. Tobbe & Annna…alla deltagare. Jag blev 1 av 8 till VÄRLDENS bästa ponnyakuten 3.

Har försökt flera gånger beskriva allt för er, men det går inte. Det ger mig gåshud. Så bra var det.

Tack för att ni gjort oss till 3:e mest sedda PROGRAMMET på svt play!! På söndag är det FINAL & dags för oss att säga hejdå till er!!

Jag älskar er hela PA 3 gänget!!

Du hittar ALLA avsnitt HÄR

48 thoughts on “Hejdå ponnyakuten

 1. Åh gud! Jag sitter och kollar på P.A jag med…haha jag sitter och lipar oxå! Jag kan förstå hur du känner…fast inte riktigt! Det är ju du som varit med om hela grejen! <3 :')
  kram

 2. Hej Nellie! 🙂
  Jag älskar PA och så skulle jag också vilja ha ett liv som dig, jag har nyss börjat min blogg karriär får se om min rid karriär blir något vidare men jag hoppas de!<3 Jag känner mig ärligt talat avis på dej men om du vill får du kommentera min blogg de skulle vara sött!<3 Hoppas du får en bra karriär som kändis, jag önskar att jag blir lika som dig!<3 Puss

 3. tycker serriöst att du ska färga ditt hår blondt igen! Du är jättefin i brunt men du var mer nellie berntsson i blondt, hahhaha!
  hihi , älskar din blogg! :$

 4. Man fattar ju bara hälften av hur bra det måste varit!
  men när du blir äldre kommer du kunna tänka tillbaka och kunna säga: ”Tänk när jag var med i PA3” AMAZING!
  Älskar dig Nellie<3

 5. Du, i dag så lurade min kompis oss på slöjden att du hade ringt henne, alla utom en gick på det. och alla frågade vem du var och så! askul!
  Tänkte bara säga det!:D

  <3

 6. Måste varit roligt att vara med i PA!Träffa nya kompisar och sånt,andra hästar och Tobbe!!!:D
  Har inte kollat så mycket på PA men hoppas att Stellas problem har löst sig helt iaf!:)
  Ha en riktigt bra dag Nellie!:D

 7. Ååå, måste se på ponnyakuten då! Det får jag inte missa för där är ju du med♥
  Världens bästa Nellie! Jag skulle så gärna vilja träffa dig. Hoppas du mår bra! Ha det bra. Kramar från meej!

  ps Din och Smillas blogg är bäst och ni är bäst!
  Och era hästar är så fina! och ni är fina! och verkar jättesnälla! Ha det bra Smilla Nellie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Ps. läser era bloggar flera gånger om dagen!
  Ha det bra!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Okej, okej jag ska inte skriva mer nu eller jo en sak. Ni är underbara.

  okej bara en sak till, Ponnyakuten 3 är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ska bara skriva 100000000000000000 saker till. naj jag bara skoja! 🙂 Ha det bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

 8. Tack! Jag har faktiskt verkligen letat efter avsnitten på nätet, trodde inte SVTplay funkade här i USA, men det gjorde det faktiskt – fantastiskt! 🙂 Tack för länken!

 9. Jag älskar ponny akuten as mycket det är det ända program jag inte kan missa då har jag bokat soffa o tv på söndagar<3:)Nellie<3Stella ni är as söta tsm<33

 10. Asså sämst update idag 🙁 lite besviken. Klickat in på bloggen 12 gånger exakt idag. Och varje gång kommer jag in på detta inlägget..

  Förstår om du är upptagen , men dock tråkigt

  Kram

 11. Hey Nellie .
  Har de andra som var med i Ponnyaktuten bloggar som man kan följa? Isf, skulle du kunna länka dom bloggarna i ett inlägg? 🙂
  Tack på förhand!

  ..pss! Din blogg har jag grymt respekt för åh jag älskar den .

 12. Hej Nellie! Jag har kollat på varje avsnitt av programmet & jag verkligen älskar det! Ni är ett sånt härligt gäng och nu i de senaste programmet gick det inte att hålla tillbaka tårarna! Det syns verkligen att ni trivs med varandra och att ni har väldigt kul tillsammans! Det är så sjukt tråkigt att det snart är sista avsnittet & att man inte har något bra att kolla på söndagar! 🙁
  Men jag har en fråga, skulle du inte kunna göra ett inlägg där du skriver lite om alla deltagare som var med och typ vem/vilka du umgicks mest & minst med, vad du tycker om alla gäst tränare ni hade och om det var något som var mindre bra med lägret? Skulle va jättekul om du ville göra ett inlägg och svara på frågorna!
  Kram! <3

 13. Åååå…..Nellie jag grät när jag såg sista avsnittet 🙁 Shirin blev ju oxå ledsen… alla blev väl säkert ledsna.

  Nellie du e BÄST! <3<3<3<3 Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag avgudar dig o din fantastiska blogg!!!!<3<3<3<3

  Från en Amanda som ALLTID ska vara ett Nellie Berntsson fan! 🙂 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *