Skakiga fingrar

Det är med blandade känslor jag just kollat på NÄST sista avsnittet av PA3. Tårar rinner nerför min kind. Mina fingrar skakar….jag hatar att vara ledsen. Fast det är kanske glädjetårar.?

Messar med Shirin…alltid nåt.

19 thoughts on “Skakiga fingrar

 1. Förstår dig verkligen Nellie! jag var inte ens med och grät sjukt mycket! Jag vill bara säga att du som är 2 år yngre är en stor förebild! sen tycker jag att det där med åldern spelar ingen roll alls!

  Du är bäst Nellie!

  Kramis Alva

 2. Jag satt och grina de 10 sista minuterna. Det är ni som ska hålla ihop, det är liksom NI! Ponnyakuten 3, den bästa ponnyakuten <3

 3. Hej (igen). Tror det var många som grät till avsnittet ikväll. Däribland min dotter Melissa 4 år. Hon var så ledsen sen sa hon medans tårarna rann ”mamma, är det här på riktigt? Alltså finns människorna på riktigt?” ja svarade jag. Då säger Melissa ”men dom ska åka hem nu. Vart bor nellie?” jag svarar vart du bor, långt från oss. Då säger hon ”kan vi åka till nellies hus och hälsa på henne?” och jag svarar att man kan ju inte bara åka hem till någon man inte känner. Melissa svarar ”jag vet ju vad hon heter, det räcker väl” men sen visade jag henne att vi kan läsa bloggen, det hjälpte lite. Men hon gick till sängs gråtande och hulkande! Tack för du är en bra förebild åt min dotter! Kram julia

 4. Jag grät själv när jag såg det. Riktigt hemskt och lämna sådana sanna vänner som vart tillsammans med i två veckor.
  Lider med dig,<3

 5. Jag satt och såg på PA ikv, och då började jag känna hur trårarna sakta rann neför min kind.
  Utan dig i avsnittet ponnyakueten 3 så vorde pogrammet ingenting. Såklart alla e GRYYMAA i ponnyakuten 3,men det är du som är min förebild.
  Det vill jag att du ska veta. Har du läst inlägget om dig i min blogg?
  YOU ARE AMAZING GIRL! WOOPA(L)

 6. Jag satt och typ fällde en tår och tänkte: jag gråter som inte ens var med fatta hur dom skulle ha de lixom! Usch nä de var inte kul;( Aja hoppas de blir bättre<3 Kram finaste du;)

 7. Hej, jag skrev om dig på min blogg, hoppas det är okej? 🙂
  ( satt faktiskt o grät även jag inte va med, förstår hur det känns att åka ifrån några när man varit med dom så länge, så vet man att det kommer ta JÄÄTTE lång tid innan man får träffa dom, om man får träffa dom dårå.. )
  Kram 🙂

 8. Åh fy vad tårarna sprutade till dagens avsnitt! Att allt som är så j*vla bra tar slut på en gång..
  Jag har varit på ridläger flera somrar i rad, och grinat ihjäl mig efter varenda, och då tänkte jag att det är ju ännu värre för er, som inte bara kan åka tillbaka
  dit sommar efter sommar..
  PONNYAKUTEN 3! <3

 9. Hejsan Nellie! Har inte läst din blogg tidigare men har sett PA 3 så kollade in eun blogg efteråt. men jag har en stor fråga som jag inte hittade svar på här i bloggen. Är ditt och Stellas problem helt löst nu? 🙂

  /moa

 10. Jag satt och grät för att du var så gullig och så bäver du inte vara arg på dig fär du Gert för de gör inget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.