Träffa mig i April??

I April månad kommer jag faktiskt vara runt på lit eolika grejjer, haha.

*På måndag (annandagpåsk) drar jag & tävlar Bellman i Bollebyggd. Åker med linnolsson.se Så 2 bloggare på plats, japp!!

* Lördag 14 April träffar ni mig på SYDSLÄTTENS ryttarförening i SKÅNE. Jag har en bloggträff på Tobbe Larssons Clinic. Massa info om detta finns HÄÄÄÄR, allt du behöver veta för att delta. Tobbe lovar kuliga grejjer för oss !! LÄS HÄR ( mer info om tider kommer samma vecka)

* 28-29 April kommer jag IGEN fixxa ihop med Robin Ingvarsson en 2 dagars träning med CLINIC. Han & Felicia Brundin har satt IHOP ett GRYMT 2 dagars tränings camp för oss. Jag kommer finnas på plats med 2 ponnysar båda dagarna. HOPPAS vi ses- Läs allt & ANMÄL er snarast HÄÄÄR! Detta kommer BLI BRA!!

 

 

Hoppas VI ses. Skulle vart såhäääääär kul, tro mig!

5 thoughts on “Träffa mig i April??

  1. Fan vad grym du e alltså!!!!!!!! kan man skicka fanfilmer till dig på din e-post adress?? skulle vilja göra en nu när som helst om jag inte får svar elr någonting så skickar jag den t dig ändå! Älskar diiig världens bästa Nellssson!!! <3 🙂 kan inte du ha en bloggtävling snart igen så skulle jag vara väldigt tacksam!!!!!!!!!!! <3

  2. Har en liten fråga hur får du in youtube klipp så där i ett inlägg så att dom kommer upp på bloggen och man kan se dom där ? 🙂 ♥KRAM♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.