8 thoughts on “Lite idolfilmer

 1. Hej Nellie!

  Jag har också gjort en film till dig, jag skickade den på din mail. kolla den snälla, jag skrev en sak om dig också:)

  hoppas filmen syns annars skickar jag bara igen<3

 2. Nellie!!Vilket LIV du lever. Var inne och kollade på Hööks hemsida för att jag ska beställa lite nya grejer. Kollade i deras webbkatalog och jag hoppades såklart på att få se bilder på dig….och det fick jag.Det var verkligen helt fantasktiska bilder……….Jag är så avundsjuk på dig och det är väll därför som jag ser upp till dig så himla himla mycket….Du har inte blivit maillig eller stöddig bara för att du fått uppmärksamheten…Tvärtom så har vi bloggläsare kunnat ta del ut av DIG;VÄRLDENS MEST UNDERBARA OCH FANTASKTISKA NELLIE BERNTSSON…..Tack Nellie för att du är den du är!!!!

 3. ÅÅHHHH! MIN FILM ÄR MED 😀
  Fast bloggar tyvärr inte på karabyryttarna längre 🙁
  * Känslan som uppstår när min film är på nellies blogg*

  😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.