22 thoughts on “2 video bloggar kommer upp ikväll

 1. längtar som tusan !
  tack så sjukt mycket för länken Nellie !
  men det som betyde mest var din kommentar !
  detta kanske låter heeeeelt konstigt men såg din kommentar på min SO lektion , och då kom de … GLÄDJETÅRARNA !! hela min klass undra varför jag börja tjuta mitt i lektionen och jag lovar dig .. det var inte lite heller , låter konstigt .. but true ! hahh .. 😉
  älskar dig & din blogg Nellie & skulle görra VAD SOM HELST för att få träffa just DIG nellie berntsson ..
  puss & kram ha det bäst ♥

 2. sv. va roligt! Älskar flyinge hästsportklubb, ”fina flyinge” brukar jag säga haha, så otroligt fint att man dör lite! Har aldrig tävlat där själv men min pappa har gjort det en del. Hoppas vi ses 🙂

 3. du är verkligen jätte snygg! skulle vara kul att träffa dig & lära känna dig bryr mig inte om att du är 2 år yngre för du verkar mycket mognare än resten av 00:orna! om du skulle länka mig skulle jag bli helt sjukt glad men vem blir inte det liksom? ha det bra snygging, hoppas vi ses någon gång! <3

 4. lyssnar du på ramones, eller har du ens hört en låt av dem? tycker det känns fel att ha en ”bandtröja” då, även om de säljs i vanliga butiker.. nåja, ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *