Vi kör det igen – Robin Ingvarsson & Felicia Brundin

Det var så sjukt lyckat sist vi hade träningarna i Tosseryd, att jag, Felicia & Robin bestämt att köra det igen. Vi känner att det kommer HELT rätt i säsong inför dom stora tävlingarna. Missa inte detta tillfälle, jag är på plats med 2 ponnysar hela helgen!

2 DAGARS TRÄNING MED CLINIC I TOSSERYD 28-29 APRIL

Lördag. 2 grupper på förmiddagen = markarbete. Startar helgen med ett markarbets träningspass där vi nte slutar förräns alla känner sig nöjda & hästarna/ponnysarna skall gå på bästa sätt. Väl utvald & noggrann träning som är gunden för en BRA hoppning. 2 grupper på förm & 2 grupper på eftermiddagen.

LUNCH. Välfylld cafeteria finns som serverar dagens lunch på plats. Kaffe, kaka, godis & dricka. Finns inglasad läktare & läktare i manegen.

Efter LUNCH : CLINIC MED ROBIN INGVARSSON & FELICIA BRUNDIN.

Dom visar ett program som ger oss nyckeln till framgång på sina välridna hästar. Detta ingår i priset. Vill man endast kolla på Clinicen kostar det 100 :-

Eftermiddagen. 2 grupper markarbetspass, samma som förmiddagen.

Söndag.  Då är det hoppning på schemat. Alla grupper rullas igenom dagen. Hoppning är det som gäller! Nu är vi laddade!!

Tyvärr finns det inte möjligheter att stalla upp hästarna på plats, så hoppas ni bor så man kan köra fram & tillbaka. Borås ligger endå bra till åt det flesta håll. Jag kommer finnas på plats hela helgen med mina ponnysar. Kan VARMT rekomendera Robin & Felicia. Träningen sista gav mig sjukt mycket & vet att ni kommer älska detta. 2 träningar & en Clinic. Massa kul under dagen. Serveringen öppen hela helgen & ni få såklart chans att kolla på mig när jag tränar. Jag kollar på era träningar & kommer finnas en fotograf där som kommer fota oss under dagen….haha.

MISSA inte detta GRYMMA proffsiga upplägg.

Nivå för att delta: Meddela det i anmälan, vart ni ligger tränings & tävlingsmässigt. Storlek på ponny/häst.

Pris för allt 2 dagar 750 :-

HOPPAS VI SES!!!

 

 

Platserna är begränsade, så först till kvarn att anmäla. Nivå spelar ingen roll. Från unhäst till elit. Dom anspassar grupperna.

Mejla anmälan till: felicia_brundin@hotmail.com

 

19 thoughts on “Vi kör det igen – Robin Ingvarsson & Felicia Brundin

 1. Åhh, det vill jag vara med på, ska fråga mamma och pappa om jag får! 😀 <3 Skulle vara supertrevligt och man lär sig mycket! 🙂

 2. Sitt mer över hästen än vid sidan. Ibland när du hoppar är du lutat åt sidan och din häst landar och är ur balans och det då skulle komma en kombination så kommer din häst inte att klara nästa hinder. OM det är ostadigt, ta tag i manen och dra åt sadelgjorden mer om det går så kommer det att vara mycket mera stadigt.

 3. Hejsan!:)
  Jag är väldigt intresserad, men har lite frågor!;)

  Måste man vara med båda dagarna eller kan t ex bara vara med på söndagen?
  Kommer man hoppa scaninavium hindrerna?

  Kram Johanna;)

  OBS! Är sjukt tacksam för svar!!;)

 4. Hej Nellie!
  Kan man vara med om man tävlar på lätt:c nivå för du sa sist att man skulle tävla La eller medelsvår för att få vara med skulle gärna vilja ha svar! 🙂

  Kram Ebba

 5. Är det någon ”nivå” gräns? Förstår att varje ekipage inte får ut vad de vill om det är stora nivåskillnader 🙂

 6. Skulle sjukt gärna vara med och det är på G 😉 hoppas på de bästa o att platser finns kvar när/om dem bestämt sig 😀

  kramis! Hoppas vi syns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *