25 thoughts on “Block u

 1. tja tja<3

  rolig bild;)

  föresten, inser du hur lycklig du måste vara? du har egen häst, du tävlar i hoppning, och du kan rida!

  det är inte många som har de möjligheterna, som mig tex 🙁

  besök gärna bloggen<3 det handlar om spelet starstable.com

  ;D

 2. Nellie du är en underbar och stark tjej. Jag tycker det är synd att det finns människor som inte acseptarar att du är en sån stark och otroligt fin tjej du är.
  Du ska ha mycket cread;)
  Din blogg är skit bra och ja kollar den typ 10 ggr på en dag.
  Älskar att läsa om ditt liv och din och bellmans utväcklig.
  Hur går det med Elvis ?? Han är super söt och jag önskar er lycka till i framtiden.
  Hoppas allt är bra med dig och dina pållar 😉
  Kramar till den bästa bloggaren som finns 😉

 3. Sv; Åå du är fantastisk Nellie!

  Såååååhäääääär mycket skulle jag vilja se dig här nu och vara med dig, träffa dig, prata med dig och allt sånt. Tack snälla Nellie för allt du gör och ställer upp!:) Du är grym!
  /isabella

 4. Emma: Hon är 00 😀

  Nellie: Du är väldigt stark för din ålder. Bry dig inte om alla haters! <3 Men det finns ju också många, väldigt många bloggläsare som gillar dig. Igentligen, vad har du gjort mot dom? Det finns skvallerbloggar om dig, dom skriver att du är bortskämd, osv osv. Men har dom träffat dig? Antagligen inte. Och det är lågt att hata nån som man inte ens har träffat eller lärt känna. Jag kräver inte alla ska älska alla men man kan ju behålla sin tankar i huvudet. Du är stark Nellie, och vi som inte är haters gillar dig!

 5. Måste bara säga, du måste vara den coolaste 00:an i världen. stark, vet vad du pratar om, snygg, visar känslor grymt bra… självklart måste du ha några nackdelar, ingen är perfekt. Vad tycker du själv är dina nackdelar? skulle va kul att få svar på den frågan 😀 Men som sagt är Du GRYMT jvla cool!!! ser upp till dig ska du veta!

  KRAM

 6. hur kom det sig att du bestämde dig för att köpa en D-ponny och inte en C-ponny?<3
  tacksam för svar.
  du kan svara på min blogg om du vill

  du är bäst<<3<3<3

 7. Du ska fan skita i alla dom där idioterna! You Go Girl! Ungjävlar som bara vill skrämmas också,men du är stark bruden! Kämpa på! <3

 8. Vet hur det är att få sitt hjärta krossat, känns som att man bara vill spola tillbaka tiden tills man var liten när man inte hade några problem, men å andra sidan så kan livet inte kretsa runt en kille som man älskat så mkt och man trodde att han kände likadant, han gjorde det, men den känslan tog slut eller blev för svag, vem vet killen kanske bara ville ha en ny tjej att ”älska”? Din ”drömkille” finns där ute någon stanns och han vill ha DIG inte blogg nellieberntsson utan DIG Nellie Berntsson en 12 årig underbar tjej som älskar hästar, sin familj, vänner och alla dem älskar henne och stöttar henne till 110%, är modell för hööks, har 3 jättebra hopphästar som älskar sin matte, är den mest ”kända” 00 som jag känner till, ärligt talat Nellie vad finns det att förlora??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.