12 thoughts on “Känslan när min största idol…..

 1. Meeeeen wooooooow Nellie. Vi fattar. Du och din Paoooooooweeeee. NonStopInYourBlog. I get it. Kan du inte skriva som du gjorde innan. Tyckte bättre om bloggen innan Nellie 🙁 Inte kul. Aja, kram <3

  I know, tråkigt för dig att få läsa en sån häääär kommentar 🙁

  P.S Nu e d bara Paoooow Hela TIDEN !

 2. Hej Nellie!
  ÅH känslan när en av dina förebilder skriver så till dig måste vara helt awesome. 😛
  Jag tycker verkligen du är jätte duktig och du är en tjej som står med BÅDA fötterna på jorden. Jag har själv blogg och vet hur svårt, jobbigt, krävande men mest av allt så j*vla skoj, visst jag har verkligen inte lika många läsare som du, visst det är roligt att ha läsare men tänk om din blogg hade kanske 50 läsare per dag hur hade ditt liv sett ut nu? Det är faktiskt ganska coolt art tänka så, själv så skriver jag min blogg först och främst lite som en dagbok, skriver lite om mitt liv osv….
  Sen skriver jag till mins vänner som kanske vill få reda på mera om mig, jag skriver till läsarna. 😀 jag förstår att du inte kan lägga upp vad som helst på bloggen, javisst det kan inte jag heller göra. Denna kommentar är för att beröma dig för att du är så himla starkt det är inte en ”vanlig” tjej som kan ta hand om ponnyer och även ha en av Sveriges största bloggar, det är inte lätt. <3 Och jag förstår dig. Ibland förstår jag att du kan känna att du vill lägga ner bloggen och ibland älskar du den, det är så med nästan allt iaf för mig. Och om du lägger ner (som jag hoppas att du inte gör) så tänk efter, och jag skulle inte bli arg besviken eller ledsen då utan fine jag fattar dig. Denna kommentar kanske inte är så lång, men jag tycker jag har fått med det jag ville säga till dig och Nellie du kämpar åh kämpar och du har nått flera av dina mål men du har såklart mera. För att nå sina mål måste man kämpa och Nellie det gör du. <3 du är en JÄTTEDUKTIG tjej som verkligen vet ad hon gör. Du står för det du säger. 😀
  Hälsa Adam och din familj!
  Kramar från lilla mig! <3 😛

 3. HEJ Nellie
  kan du göra en inlägg om din dröm utrustning till dig och din lille ponny Bellman.
  Sen skulle det vara kul om du gjorde samma ska med din syrra (Smilla) fast det skulle va till henne och baronen som du tycker dom passar i på en tävling och träning
  !!!

 4. Gud vad härligt , måste vara superkul asså ! Kan inte du svara på en liten fråga av mig jag skulle bli superglad om du skulle svara i ett inlägg eller på något annat sätt . Men när började du gilla paow så mkt ? Tacksam för svar ! KRAMAR Celina Sundström 🙂 ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *