Borås

Japp, som ni vet skal jag & nåra till = FULL bil upp till borås idag igen…iikväll.

Åker dit upp sjukt taggad. Pappa är i Stockholm….faktiskt & kollar på en ponny idag. Spännande 😉

Det jag bestämt mig för när jag letar ny ponny är att det skall vara 100 % JAG. Den skall ha villjan som Bellman & utstrålningen som Stella. Kapaciteten skall FINNAS & det skall vara en magic moment när jag provrider den. Yapp.

Får se vart detta slutar….hmm..hmmm 😉

DAGEN

  • Bellman ridas i paddocken
  • Stella ridas ordentligt i paddocken.
  • Borås
  • Ta hand om min onda mage.

Hörs sen, mobilbloggar…..

14 thoughts on “Borås

  1. för det första så tkr ja att du den coolaste personen i världen, å jag har haft all tur i världen å fått möjligheten att få träffa dig och ta ett kort med dej i vetlanda!! (känner mej såååå najsii!! haha) å sen vill jag säga att tack vare dej så har jag blivit en starkare människa och jag har VERKLIGEN sett upp till DEJ hela den tiden jag har läst din blogg. Mina syskon säger att du e en fjortis å att ja e en fjortis som läser din blogg…. å jag blir lika arg varje gång! men jag läser din blogg endå å kmr ALDRIG att sluta läsa den hlr. jag hoppas att du verkligen fattar hur mke ja älskar dig å hur mycke ja e wannabe dej asså! jag vågar knappast tänka tanken på hur de skulle va om du skulle lägga ner bloggen… då skulle jag nt ha ngt att gå in på datan!! då skulle jag lika väl kunna skrota datan lixom!! å glöm aldrig att alla vi läsare ÄLSKAR dig över hela våra <3. å som sagt, jag ser verkligen upp till dej för den du är. jag ser inte upp till bloggerskan nellie berntsson utan <3 i nellie berntsson och hur du är mot allt å alla. å såklart din stil, dina kläder , dina coola ord/utryck,din ridning, din kärlek till adam och allt annat som du har på dina axlar! å aj löööööööööööv juuuuuuuuuu över hela mitt <3 glöm nt det!!! å en annan sak som jag tkr e kul e att jag e längst upp i kommentarsfältet!! haha ;D

  2. Varför inte bara utveckla en ponny och lära er tillsammans?
    mycket roligare än att bara få hem en ponny och tävla för att komma upp i klasser…..
    då ser man vad man lärt den och hur mycket den förendrats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *