13 thoughts on “True shit

  1. Hej Nellie! Texten stämmer helt in på mig, det har hänt en sak som jag gärna vill fråga dig om. Absolut ingenting med dig att göra men eftersom att du antgligen har varit med om detta så tror jag att du är den bästa att fråga!
    Okej, Jag har varit medryttare/hyrt en ponny i snart ett år, om 3 månader. Vi har precis lärt känna varandra osv. Men nu ska hon säljas & jag är helt förstöd. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne, är helt fast i henne. Men vi kan inte köpa henne, så äagren valda att sälja henne till någon annan. Tänkte att du kanske har varit med om samma sak & vill jätte gärna vet hur du tänkte med Gevalia & dom andra du haft.. Jag är helt förstörd & orkar inte ..
    Om du vill/har lust till att svara på detta, kan du jätte gärna mejla mig eller svara på min blogg! Kramar <3

  2. Fin blogg du har 🙂 Besök gärna våran hästblogg som handlar om två tjejer från Finland med deras vardagliv med deras ponnyer :)Kommentera gärna, men absolut inget måste 😉

  3. Hej nellie! Jag har en fråga till dig:) i en frågestund på bloggen så sa du att du inte gillade paow lika mycket och att hon var överdriven eller nått(jag vet inte exakt) tycker du det fortfarande? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *