Bakom kulisserna @ ponnyakuten

 

 

 

 

Skojjar inte om veckans fråga jag fått är:

– Nellie, hjälp mig söka till ponnyakuten. Hur ska jag skriva mitt brev. Kan du ringa Tobbe & be han ta med mig?

Jag kan INTE söka ER plats i PA 4. Det får ni göra. Har ni ett problem & Tobbe & Anna anser att dom kan lösa det, då FÅR ni hjälp. Tro mig. Lycka till med era ansökningar. Mina 2 veckor hos Tobbe, är dom bästa i mitt liv. LÄTT!

 

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Bakom kulisserna @ ponnyakuten

 1. Hej Nellie!

  Jag ska söka till Ponnyakuten 4 men har en liten fråga till dej.
  Mejlade du din ansökan på datorn eller skickade du ett brev med posten?
  Skulle bli glad om du vela svara på min komentar:)

  Lycka till i framtiden, du är bäst Nellie!<3

 2. Hej Nellie! Vill bara säga först att jag verkligen beundrar dig och att du rider superbra! Sen har jag en fråga: Har du fortfarande kontakt med någon från Ponnyakuten?

  Kram Emma <3

 3. Lycko dig att du har fått vara med i PA! Jag vill oxå vara med men tyvärr har jag ingen häst :( Men jag har ett VÄLDIGT VÄLDIGT stort intresse för hästar! Ha det så bra nu Nellie! Puss o Kram från Amanda <3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>