Ponnysarna Måndag

Båda mina pluttisar skall åka till motionsbandet idag. Stella skall gå 30 min & Bellman 20 min. I bra skritt framåt. Massören tyckte båda ponnysarna skulle fortsätta med det minst 2 dagar/ vecka. Då kör vi på det!!

Har satt upp lite nya mål med Stella nu. Då hon vart skadad hoppar jag nog Mountain Horse Cup med henne. Hoppade ju ind start i den förra året & vi hade as bra stil poäng asså. Kommer inte ihåg nu, men BRA var det.

Det var ju i början precis på Stellas karriär på banorna. Fick henne i sept & det gick typ i April/Maj. Så..japp, det skall vi hoppa hon & jag. KAn ju inte skryta med att jag är en stilryttare, men kul för oss 2 iallafall. Mountain Horse Cup får det bli för oss 🙂 Bellman & jag har inte såååå mkt att kamma hem på en stilhoppning, vi taggar Eliten & SM istället. Shanaia…..Eliten hon med, som en VINNANDE stand in 😉

I maj 2011, Mountain Horse Cup. Bland Stellas första starter!

 

30 thoughts on “Ponnysarna Måndag

 1. Hej är typ ditt största fan *stavning. Du ska bara veta att jag har aldrig sett nån rida så bra som du!<3 Älskar pricis allt du gör! Min högsta önskan är att få träffa dig!<33 Läser din blogg 3-4 kanske 5 gånger om dagen!<3
  //Från en tjej som ÄLSKAR DIG<33333333333

 2. GASH, du passar så bra med dina ponnier, du & bells är ju super tillsammans, medans stella verkar vara lite lugnare & typ ”ödmjuk”, hhahaha :’3
  Men du rider iaf snyggt för din ålder! 😀 😀

 3. Tycker de ser jätte bra ut på filmen 😀

  Måste bara säga att bara man kvalar in till finalen i mhpc så är de andra plätt lätt speciellt för dig och stella 😉 Tror lätt att ni skulle kunna vinna hela skiten 😀

 4. Hej Nellie, du rider jättebra och du har så himla bra balans över hindren! Skulle du kunna ge mig ett tips? Jag rider en ponny (d-ponny) en gång i veckan i hoppning. Hon är 12 år men ganska ”grön” för sin ålder. Alltid när vi hoppar hoppar hon jättehögt över hindren och ibland sticker hon efter hindren också. Har du något tips hur man gör för att få bättre balans över hindren och hur man ska göra om hästen sticker? Tacksam för svar 🙂

  Kram Emma <3

 5. hej jagf är en tjej på tio år som är helt galen i hästar. (jag Har själv 7 st ) Jag har en fråga nellie har du någon gång tävlat i dressyr.

 6. Tjena nellie.
  Jag tycker att du rider ganska bra men snälla nån du får vell vara lite mjuk i handen även om du rider bett löst! Jag gilla din blogg men när du hoppar dina ponnyer s å borde du rida lite mer på säkerhet som går ju nästan omkull i svängarna!!! Du håller dom så hårt innan hindret och försöker kontrollera varje språng. Låt hästen hoppa och följ bara med du har så fina ponnyer så det kommer att gå mycket bättre då. Och dom får ju taxera innan hindret och det är inte bra för din ponny.

 7. Så jäkla bra du rider!!! 🙂

  Skulle du kunna länka våran blogg på din?
  Vi vill ha lite mer besökare och så 🙂
  Men kolla först på våran blogg och skriv sen när du länkar den vad du tycker om den och så 🙂
  Tacksamt om du gör de!!
  Kram Emilia & Ebba 😉

 8. Jag vet att jag överdriver lite nu.. Men jag tycjer facktiskt att du rider lika bra som Rolf~Göran Bengtsson! Alltså seriöst jag menar allvar! Alla som tycker att jag e lite konstig får tycka det! Jag ääälskar dig Bellie! Förresten har någon sagt det till dig innan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *