26 thoughts on “Här har ni mig & mina svar på scenen på Berg!!

 1. Du e ju bara för Grym Nellie! :*
  jag älskar din blogg … följer den varje dag!
  Efter skolan , i skolan på kvällen , morgonen m.m 😉
  Men kan du videoblogga lite mer ! det skulle vara underbart 😉
  Kram! Emma

 2. hej hej ville bara säga att dina videor på youtube är så fruktansvärt roliga har sett alla och skrattar åt dom skit mycket 😀 jag och min syster sitter och skrattar åt dem 🙂 så sjukt najjsiga 😉 🙂

 3. Hej Nellie! Det är jag som skicka ett sms och frågade om du ville ställa upp i en intervju som du svara ”javisst!” på. 🙂 Jag har nu fått svaren på frågorna av Linn och väntar nu bara på dig. Har försökt nå dig över dagen på mobilen men har inte fått något svar.. Skulle vara snällt, om du fortfarande vill vara med, om du kunde ringa mig på 0735205036 så att detta blir klart, annars fortsätter jag bara att försöka få fatt i dig så ser vi hur det går. Kram, Isabel. 😉

 4. Hej Nellie <3

  Vi älskar din blogg!

  Bellis…
  Kanske vi ses den 14 April .
  Jag ska till tobbes förestelnig i Anderslöv utan för Trelleborg <333

  Alicis… <3
  Hej nellie jag undrar om du fick välja vem i hela världen vem skulle du vilja vara tsm med?
  I LOVE dinn bolgg!! <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *