Lördag all day

Okey. Käkat frukost. Lipat mig igenom hela frukosten. Vet ni varför?

Jo, jag läste ett mejl. Det var det MEST gripande mejlet jag någonsin läst. Tårarna bar forsa nerför mina kinder. Shiit asså. Hoppas denna tjejen vill dela sin story HÄR på min blogg asså. Kan lova att INTE många ögon kommer vara torra när ni läst det inlägget.

Vet att du läser min blogg **** & åter igen. Shhit vilken person du är. GRYM & RESPEKT till dig & ditt liv. Keep it up.

Familjen e vikig….kom ihåg det.

Nu drar jag till stallet för att rida ut Bellman & Stella en långtur i skogen. Efter det skall vi möta Kajsa från HÖÖKS, yammi.

Hem & skall städa mitt rum & garderob. Sen kommer älskling & stannar tills imon. Mello med familjen & go middag ikväll. Yammi. Wooppaa!!!

Bjuder på den FETASTE låten JUST nu asså.  24/7 i mina öron

Lyssna, såååå grym asså. Rom pom pom pom…….

Me & Mirris ya

29 thoughts on “Lördag all day

 1. Hej nellie! Jag älskar din blogg och jag läser den hela tiden!
  Men jag har en fråga, vad fick dig att börja blogga?
  Skulle vara tacksam för svar. 🙂
  Kram ! <3

 2. Har ni sommar? vi har vinter. Love you!! och din blogg är Love. Snälla kan du titta på min blogg är inne på din flera gånger om dagen. Du är även dagens blogg på min. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 LOVE UUU!!

  Bästa bloggen ever. Sluta aldrig att blogga då dör jag. Jag måste läsa dina inlägg flera gånger om dan annars dör jag av att nt läsa den. Visst var du med ponnyakuten på stockholms horse show 2011. Ni var på macdonalds och skrattade och hade roligt. Jag satt mitt emot dig. Hade en bodensridklubb jacka på mig. Hoppas du såg mig.<3 wilma

 3. Om man har något som jag vill förmedla till dig, kan jag skicka de till din mejl då? Har en vikig sak jag vill skriva, tacksam för svar! 🙂 ♥

 4. Hej! När du började blogga från första början. Hette din blogg nellieberntsson.se då eller började du inte med devote, blogg eller något? 🙂

 5. hahah jag nördade den där så sjuuukt mkt förra året! 😛 men kolla in walk off the earth’s version också!! GRYYYYM!!!!

 6. Till er som kommenterat, varför frågar ni om vad hon heter och vad hon skrev när det står i inlägget ”Hoppas denna tjejen vill dela sin story HÄR på min blogg asså.” Vilket innebär att hon har fått frågan men att Nellie inväntar ett svar. Tycker inte ni borde fråga så mycket om vad hon heter eller vad hon skrev. Känner hon att hon vill dela med sig av den så gör hon nog det, men vill hon inte så avstår hon.
  Antar att denna tjej har varit och är väldigt stark så till dig vill jag säga, Ge aldrig upp!♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *